Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

çiçaaaan düştü cancuuuukaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilebende seviorum seni çokkopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile öp beni öp beni öppppppp opuyorumnanaktan

beraber safak saydıgım,dertleştiğim ismini yazmayı unuttugum canım arkadasım meg'den önce özür diliyorum sonra kocaman opucukler yolluyorum

beraber safak saydıgım,dertleştiğim ismini yazmayı unuttugum canım arkadasım meg'den önce özür diliyorum sonra kocaman opucukler yolluyorum

opuyorumnanaktancanımmsın Ezgicimmm,seviorum bende seni çokkolumunekankayizsmile
teşekkür ederimm:kedi:

hoşlaştığım bi kaç üye kayıp oldu ama ya, nereye gitti onlar, yeniden üye oldularsa kendilerini açık etseler keşke

Sevdiklerim...opuyorumnanaktan

Edanaz ablam
Akasia
Mavera
Okypete
Kiymizi aba
Setrinisa
Ank06
You_know
Zeynep215

Sempati duyduklarım opuyorumnanaktan

7n__bitirdin(bu sıralar göremiyorum kendisini ama...)
Amonra
Zhebani
Z@z@
Barçman
Cemre
Meg
Cekhu
Anuşka
Amonra
Baklava
Derinss
Hatshe
Loca
Melike_ecesuu
Gülsüm sultan
Songülümü eklemeyi unutmuşum ...

Son düzenleme:
sevdiğim üye o kadar çokki buraya yazamayacağım, onlar kendinilerini bilir :asigim:içlerinden bazıları artık siteye üye değil bazılarıda artık girmiyor siteye:roflol::roflol:

ecinlibarones e noldu ya, takip ediyordum onun yorumlarını kayboldu, yeni nicki micki var mı acepbilmiyorumkismile

meg cancu susu didem evo healt melay muhammedimin gamzesiyim mühürlü kaderim mehser melisdeniz anneyim ben ilk aklıma gelenler bunlarrr

bu aralar burcu_01 e taktım içime alasım geliiiiiiii onu inşallah yakın zamanda görüşebiliriz olumunekankayizsmile

Ben de sana taktım yavrum adanaya bi gel de sen heleeeeee. Şeniz Burda çoook harbi kadınlar var cidden ya..okypete mesela bayılıyorum o kadının dobraliğina. cekhuyu da çok yakın hissederim kendime onun yorumlarını okudukça şevklenir daha bi çemkirik olurum =) laale yi de ablam gibi hissediyorum yorumları çok şevkatli geliyor. cidden çok asil çok karakerli kadınlar var burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…