Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

Birde bilgisinden tecrübesinden emin olduğum bazı üyeler var onlara da yakın hissediyorum kendimi

tabiki var isim mi vermemiz gerekiyor simdi anlamadim pek ama
mantikli begendigim yorumlari olan takip ettigim insanlar var.. bi basliga girdigimde acaba o ne demis diye merak ettigim yorumlarina sklkla katildigim insanlar var..

tabiki ilk önce kankamın (presesesin uykusuyum) mesajlarını bakıyorum neler yazmış neler demiş diye sonra diger sevdigim insanlara bakıyorum

livim benimmmm :1hug:
tabikide her şey karşılıklı. livi kendime çok çok yakın buluyorum ,fikirlerini önemsiyorum bu yüzden forumda sürekli msjlarını takip ederim.
Asmin arkadaşımında msjlarını sürekli takip ediyorum.oda forumda kendime yakın bulduğum ,fikirlerini beğendiğim ve sevdiğim bir üyedir.
Malice ylede çok iyi anlaşırız özellikle beni çok güldürüyor yazılarını hep didikliyorum ve çok eğleniyorum.
daha bir sürü sevdiğim arkadaşım var , özellikle sinema kulübündekiler bambaşkadır benim için.

evet presesesim sinema külübümüzdekiler bir başkadır bende hepsini çok seviyorum ..tek tek sayamayacagım ama malice şeker çok sıcak bir kız gibi presesesfb ablamız çok iyi niyetli ve aklıma gelmeyen diger üyeler

Samimi olan herkesi yakın görüyorum kendime. Yeter ki dürüst olsun, fesatlık olmasın. Kullandığı kelimelerden konuşma tarzından insan kendini belli ediyor hemen.

var ama her konuştuğum üye yakınım diye bişey yok...

samimi olmasamda yorumunu özellikle okuduğum ayrıca yakın hisettiğim üyeler var

Son düzenleyen: Moderatör:
var bi sürü hergün msnde toplu görüşme yapıyoz burdaki sohbet kapandıgı için konferans yapıyoz enaz 20kişilik çok güsel bakit geçiriyoz

var
en çok sevdiğim magiclowe,prensesin.uykusuyum,pandora,princess,denmur,piyano,maix,minik06.
çoğuyla çok yakın değilim ama sadece yakın hissediyorum.bana göre çok iyi kızlar.
daha sayamadıklarım olabilir.aklıma gelirse unuttuğum isim yazarım yine.
günlükteki yazılarını takip ettiğimse,princess.

Son düzenleyen: Moderatör:
varr 20 kişi nerdeyse msnde sohbet edioruz musyasımın dediği gibi ama yakın olarak gördüğğüm biri var tabikide o kendisini bilir zaten zemuszemus

varr 20 kişi nerdeyse msnde sohbet edioruz musyasımın dediği gibi ama yakın olarak gördüğğüm biri var tabikide o kendisini bilir zaten zemuszemus

kaydirigubbakcemile3yerimmmmmmmmmmm seni bennnnnnnnnnnnn tatlı cadıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…