• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kendinize aktif bir sosyal medya kullanıcısı der misiniz?

Kendinize aktif bir sosyal medya kullanıcısı der misiniz?

• Evet,fenomen değilim ama sosyal medayayı iyi takip ederim

OY: 11 31,4%
  • Pek paylaşım yapmam ama yakından takip ederim

OY: 10 28,6%
  • Denmez,hesaplarım var ama takip etmem

OY: 6 17,1%
  • Asla denmez,hiç alakam yoktur

OY: 8 22,9%

• Ankete Katılan
    35

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
296.399
611.905
1.098
43
Malatya
sosyal-medya-uzmanlığı.webp

instegram çok basit sevmedim pinterest daha çok seviyorum birde vazgeçemediğim twitter sürekli okurum asla paylaşım yapmam özel hayat benim için önemli tabi en çok paylaşım kk yaparım

Face'i sildim, kapattim birkac yil önce.
O sıralar Twitter açtım. Twitter kullanıyorum ama zırt pırt degil, her gün her gün degil. 3 gunde 1 girer bakarim. Cok okuyorum, az paylaşım yapiyorum.

facebook ve twitterda pek paylaşım yapmam daha çok gündem takibi için kullanıyorum . Foto çekmeyi üzerinde oynamalar yapmayı çok sevdiğimden instagramı daha sık kullanırım ama son zamanlarda onda da pek aktif değilim. Pinterest e her gün girer bakarım çok güzel paylaşımlar ve fikirler oluyor. Burayı da son günlerde aktif olarak kullanmaya başladım seviyorum burayı. çok şey öğreniyorum ve paylaşıyorum :)

KK dışında aktif olduğum hiçbir yer yok, face twitter kullanmıyorum, instagram açmıştım o da KK'nın sayfasını takip için, yumurta hesap olarak kaldı :)))

İnstegram ve Kk de biraz aktifim sanırım bir tek buralarda paylaşım yapıyorum. Onun dışında Twitter da arada sıra da gündeme bakarım. Bunlar dışında bir hesabım yok.

Soysal medyayı kullanmıyorum. KK sayılırsa arada giriyorum, bazen aylarca girmiyorum.

Back
X