- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
-
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Genellikle tersine dönüşüm oluyor. Merhametli insanlar yeter deyip zor bagislamaya başlıyor.
Pembik gelin çok iyiymişPembik gelindim. Toksik ilişkilerin en toksitini yaşardım sonrasında değiştim. Herkese resti çektim kendime çeki düzen verdim. Kimseye eyvallah etmedim
Kocam da kocam modunda, Kemal'im yapmaz söylemiyle gezerdim 20li yaşlarının ortalarına kadarPembik gelin çok iyiymiş
Karşımdakine acımayi bırakıp kendimi düşünmeye başladığım bir dönüm noktam oldu.Keske diyorum zamanında yapsaydım keşke o yaptığım yatırımlari kendime yapsaydım.Eminim bugün her şey daha güzel olurdu.Ama geçen geçti tabi.Simdi bencilce gelecek biliyorum ama hala önce kendimi düşünür kendi çıkarlarimi önde tutarım.Ben katlanıyorsam başkasi da katlanır diye diye değiştirdim kendimiMerhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.
Ben o zaman kazık yemiştim peşpeşe küçük büyük aile yabancı herkesten.Ooo 23 çok erken bir dönüşüm olmuş.
Hayır diyemezdim. Kıvranırdım. Şimdi rahatlıkla hayır diyorum. Kimse istemediğim seye zorlamasın beniMerhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.
Ben de aynı durumdayım.Duygularım alınmış gibi.Neden böyle oluyor acaba yaşadığımız üzücü durumlardan dolayı mı?Önceden neşeli biriydim gerçekten. Şuan tamamen nötr sıfır duygu. Hiç bir duygum yok gibi. Tamamen alınmışlar sanki. Acıma üzülme sevinç ağlama hiç yok. Herkese karşı bomboşum
Bende de oldu bu. Gerçi hala burda bazen çok kaptiriyorum.Başkaları adına çok düşünürdüm ve işlerin kontrolünü kimseye bırakmazdım. Biri bir şeyi yapamazsa hemen araştırır böyle böyle olacakmış falan derdim. Bir iş yapılacaksa kimse daha iyi yapamaz dur ben yapayım derdim. Sonradan sonraya hem hevesim kalmadı hem vaktim, kimse adına düşünüp arastirmamaya karar verdim. Bir şeyi yapamadı mi, değecek birisi ise ve cevabı biliyorsam emek verip anlatıyorum baktım ben tavsiye de versem boşa gidecek o zaman cevabı bilsem de ayy hiç bilmiyorum ya diyip geçiyorum. Planları sorumluluklari üstüme almıyorum biraz salağa yatıyorum. Daha başından biliyorum aslında ben daha iyi yapcam ama kendimi çekiyorum. Sonuca katlanmak ve hoşnutsuzlugu belli etmemek de pakete dahil olmak zorunda tabi
Kendi adıma bıkmışlıktan çaresizlikten görülen bana yapılan hatalardan böyle uzar giderBen de aynı durumdayım.Duygularım alınmış gibi.Neden böyle oluyor acaba yaşadığımız üzücü durumlardan dolayı mı?
Cok deger verdigim, kendimden fazla sevip dusundugum insanlar vardi. Hayal kirikligi mi desem yoksa kendiliginden mi oldu bilmem ama o kadar deger vermemeye basladim kimseye. Bu beni rahatsiz ediyor. Kotu bir degisim oldu. Nasil desem, hissizlestim sanki. Kimseye yeterince deger vermiyorum artik. Hicbir konuda tutkum da kalmadi. Niye boyle oldum bilmiyorum.Merhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Benim yakın dönem de böyle bir konum oldu. Bir süre tavsiye geldi. Bu haftayı atlatabilirsem tatile gideceğim orda tavsiyeleri yapmaya başlayacağım.Cok deger verdigim, kendimden fazla sevip dusundugum insanlar vardi. Hayal kirikligi mi desem yoksa kendiliginden mi oldu bilmem ama o kadar deger vermemeye basladim kimseye. Bu beni rahatsiz ediyor. Kotu bir degisim oldu. Nasil desem, hissizlestim sanki. Kimseye yeterince deger vermiyorum artik. Hicbir konuda tutkum da kalmadi. Niye boyle oldum bilmiyorum.
Paylasir misiniz konunun linkini? Ben yetiskin dehb oldugumdan supheleniyorum. Psikiyatristim bu konuda dusunmemi istemisti. Bir sonraki gorusmemizde uzerine dusecegim bu konunun.Benim yakın dönem de böyle bir konum oldu. Bir süre tavsiye geldi. Bu haftayı atlatabilirsem tatile gideceğim orda tavsiyeleri yapmaya başlayacağım.
Hayatımda iyi giden ve kötü giden şeyler var. Çok şükür bir evladım var. Onunla mutluyum. Eşim de fena değildir. Ama coook uzun süredir sadece erkek, es değil hiçbir konuda tutku hissedemiyorum. Film severdim açıyorum ama öylesine, kitap, tatil öylesine. Tutkulu tipler beni anlayacaktır. En son ne zaman çok heyecanlandiniz? Tabi ki kızımla ilgili heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ama hayatın geri kalanı. Şikayet değil hiç yaşama arzusunu, inatciligini, azmini kaybedip tekrar kazanan oldu mu? Mesela fazla kilom var 2-3 veriyorum sonraaa Aaa nasılsa veriyorum deyip sallıyorum. Tatile gidiyorum nasıl olsa dönecegim deyip heyecanım az oluyor. Ya da biri yalan söylüyor eskiden kavga ederdim şimdi uğraşmıyorum bile. Bugün bir firma ile tartıştım ki severim tartışmayı keyif bile almadım.
Paylasir misiniz konunun linkini? Ben yetiskin dehb oldugumdan supheleniyorum. Psikiyatristim bu konuda dusunmemi istemisti. Bir sonraki gorusmemizde uzerine dusecegim bu konunun.