Kendinizde dönüştürdüğünüz özellik/ özellikler var mı?

sasifelekcikmazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
3.371
9.918
Merhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.

Genellikle tersine dönüşüm oluyor. Merhametli insanlar yeter deyip zor bagislamaya başlıyor.

Sineye çekmek başka, görmezden gelmek başka, bağışlamak başka. İnsanlar üçünü karıştırıyor bence. Sınırlarımı net çiziyorum ama düşmez kalkmaz bir Allah diyerek daha dengeli ve sakin olmaya çalışıyorum artık

Karşımdakine acımayi bırakıp kendimi düşünmeye başladığım bir dönüm noktam oldu.Keske diyorum zamanında yapsaydım keşke o yaptığım yatırımlari kendime yapsaydım.Eminim bugün her şey daha güzel olurdu.Ama geçen geçti tabi.Simdi bencilce gelecek biliyorum ama hala önce kendimi düşünür kendi çıkarlarimi önde tutarım.Ben katlanıyorsam başkasi da katlanır diye diye değiştirdim kendimi

Hayır diyemezdim. Kıvranırdım. Şimdi rahatlıkla hayır diyorum. Kimse istemediğim seye zorlamasın beni

Önceden neşeli biriydim gerçekten. Şuan tamamen nötr sıfır duygu. Hiç bir duygum yok gibi. Tamamen alınmışlar sanki. Acıma üzülme sevinç ağlama hiç yok. Herkese karşı bomboşum
Ben de aynı durumdayım.Duygularım alınmış gibi.Neden böyle oluyor acaba yaşadığımız üzücü durumlardan dolayı mı?

Arkadaşlarım benim için çok öndeydi.
Kendimi çok zorlar, türlü fedakarlıklar yapardım. Sonra baktım hepsinin eşi, kardeşi, annesi hatta keyfi benden önde. Ben de epey değiştim.

Hala seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum.

Kimse için çok kırılmaya değmiyor gercekten.

Başkaları adına çok düşünürdüm ve işlerin kontrolünü kimseye bırakmazdım. Biri bir şeyi yapamazsa hemen araştırır böyle böyle olacakmış falan derdim. Bir iş yapılacaksa kimse daha iyi yapamaz dur ben yapayım derdim. Sonradan sonraya hem hevesim kalmadı hem vaktim, kimse adına düşünüp arastirmamaya karar verdim. Bir şeyi yapamadı mi, değecek birisi ise ve cevabı biliyorsam emek verip anlatıyorum baktım ben tavsiye de versem boşa gidecek o zaman cevabı bilsem de ayy hiç bilmiyorum ya diyip geçiyorum. Planları sorumluluklari üstüme almıyorum biraz salağa yatıyorum. Daha başından biliyorum aslında ben daha iyi yapcam ama kendimi çekiyorum. Sonuca katlanmak ve hoşnutsuzlugu belli etmemek de pakete dahil olmak zorunda tabi

Bende de oldu bu. Gerçi hala burda bazen çok kaptiriyorum.

Ben de aynı durumdayım.Duygularım alınmış gibi.Neden böyle oluyor acaba yaşadığımız üzücü durumlardan dolayı mı?
Kendi adıma bıkmışlıktan çaresizlikten görülen bana yapılan hatalardan böyle uzar gider

Cok deger verdigim, kendimden fazla sevip dusundugum insanlar vardi. Hayal kirikligi mi desem yoksa kendiliginden mi oldu bilmem ama o kadar deger vermemeye basladim kimseye. Bu beni rahatsiz ediyor. Kotu bir degisim oldu. Nasil desem, hissizlestim sanki. Kimseye yeterince deger vermiyorum artik. Hicbir konuda tutkum da kalmadi. Niye boyle oldum bilmiyorum.

Benim yakın dönem de böyle bir konum oldu. Bir süre tavsiye geldi. Bu haftayı atlatabilirsem tatile gideceğim orda tavsiyeleri yapmaya başlayacağım.

Benim yakın dönem de böyle bir konum oldu. Bir süre tavsiye geldi. Bu haftayı atlatabilirsem tatile gideceğim orda tavsiyeleri yapmaya başlayacağım.
Paylasir misiniz konunun linkini? Ben yetiskin dehb oldugumdan supheleniyorum. Psikiyatristim bu konuda dusunmemi istemisti. Bir sonraki gorusmemizde uzerine dusecegim bu konunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…