- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
-
- Konu Sahibi sasifelekcikmazi
Ooo 23 çok erken bir dönüşüm olmuş.Arkadas canlısıydım kendim geri plandaydım
23 umden sonra kendimi hersey ve herkesten onemli bı noktaya koyar oldum
Kimse beni kıramıyor
Önceden neşeli biriydim gerçekten. Şuan tamamen nötr sıfır duygu. Hiç bir duygum yok gibi. Tamamen alınmışlar sanki. Acıma üzülme sevinç ağlama hiç yok. Herkese karşı bomboşum
Ben de geçen benzer konu açmıştım. Ekonomik koşullara bağlayan çok oldu.duygusuzum artık
Bu bende de oldu. En azından herkes herkesi hakettiği gibi tanısin.Eskiden sesim çıkmazdı insanlara karşı bana yanlış yaptıklarını düşündüğüm her şeyi pat diye yüzlerine vuruyorum yapılan tüm haksızlıklara karşı sorun hallolmasa bile tepkimi koyuyorum
Ekonomik koşullar ile nasıl bağdaştırdılar şaşırdım doğrusuBen de geçen benzer konu açmıştım. Ekonomik koşullara bağlayan çok oldu.
Kimsenin birşeye sevinecek, heyecanlanacak halı kalmadı diye.Ekonomik koşullar ile nasıl bağdaştırdılar şaşırdım doğrusu
:)) ne alaka.. Mutlu insan yoklukta bile mutludur. Mutsuz insan bollukta mutsuzdurKimsenin birşeye sevinecek, heyecanlanacak halı kalmadı diye.
nasil basardiniz. Ayrica bi takdik falan var miEskiden sesim çıkmazdı insanlara karşı bana yanlış yaptıklarını düşündüğüm her şeyi pat diye yüzlerine vuruyorum yapılan tüm haksızlıklara karşı sorun hallolmasa bile tepkimi koyuyorum
Genellikle tersine dönüşüm oluyor. Merhametli insanlar yeter deyip zor bagislamaya başlıyor.Kolay kızan, zor bağışlayan biriydim. Sivri dilliydim. Zamanla bu üçünü törpüledim. İnsanlara karşı daha merhametli ve affedici olmayı öğrendim
Pembik gelindim. Toksik ilişkilerin en toksitini yaşardım sonrasında değiştim. Herkese resti çektim kendime çeki düzen verdim. Kimseye eyvallah etmedimMerhabalar, yarın biraz sıkıntılı bir isim var. Kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ne yapsam sıkıntımı tam atamıyorum. O yüzden kafamı dağıtmak konu açtım.
Bdv'de yazan çoğu tecrübeli uyenin hep bir yönunu değiştirdiğini görüyorum. Çok fedakarken, sınır koyabilmek gibi. Mesela ben eskiden karşımdaki için çok yoruldum şimdi bakıyorum mücadeleye değer mi cevabım hayırsa eskisi kadar yormuyorum kendimi. Sizin de var mı böyle değişim öyküleriniz? İyi ya da kötü farketmez.