Kendini yalnız hissedenler, Yeni Arkadaşlık dostluk kurmak isteyenler Çalışanlar ,Buyrun Topiğme :)

maddiyattan çok manevi olarak zor abla bide üstüne bebek bu gencecik yaşında ağır sorumluklar oluyor,

ama çok şükür 18 inde evlenmeme rağmen bazı 30 unda evlenenlere taş çıkartırım evvel allah.:KK53:
maaşallah canım..çok zor..ben 26 yaşımda evlendim..kayınvalide falan gelmişti işte 10 günlük evliyken felaketti ya..kendimi sevdirme çabası vardı saftirik:KK53:

maaşallah canım..çok zor..ben 26 yaşımda evlendim..kayınvalide falan gelmişti işte 10 günlük evliyken felaketti ya..kendimi sevdirme çabası vardı saftirik:KK53:

abla bende de kendini soğutma çabası mevcut bu aralar soğunda gelmesinler çabası gele gele bıktırdılar yav.

o herkeste oluyor ama öyle deme...
bu arada 10 günlükken ne işleri varmış sende ya..

est. canım neden kusura bakayım..
Yani beynin kendisi şartlandırması diyelim..
İlk başlarda hem acı hem yanma hissi oldu ondan sonrada hep öyle olacak diye düşünmekten olaylar buraya kadar geldi..
Şimdi çok şükür gayet iyiyim..
Bu arada okumadığın iyi olmuş Allah korusun sende korkabilirdin
bende cok zorluk yaşadım ya.
eşim saolsun baya yardım etti. 1-2gündür iyi gibi.:eek:

haremgillerden sanırım:KK14:
bakalım benimkiler ne iş accak başıma:KK53:
gerci yarın kayınvalidem bana mevlüt okutuyor ama. ginede temkinliyim ben:KK69::KK70::KK70:

ne bileyim ne gillerden ben böyle uzun misafirliği onlardan gördüm bizimkiler yine 2 günü geçirmez misafirlikte

kızlar ben eşimle hiç sorun yaşamadımki zaten rahmetli oldu kayınvalidem..görümcemde yeni gelin gibi naz yaparlardı..en zoru ailele ilişkilerini dengelemek bence..

korkum kalmadı pek ama yinede sakınma gibi durumum söz konusu.
ilk yaptıgımızda cok fenaydım ya.

eşler kötü davransa zaten düz duvara iyi toslarız:KK45:
karlarkraliçesi..şu evde kalma muamelesi berbat bir şey..ya gönlünce denk gelmemiştir mesela artık herkez sana evde kalmış muamelesi yapar.türkiyede kadın olmak zor iş..

kızlar ben eşimle hiç sorun yaşamadımki zaten rahmetli oldu kayınvalidem..görümcemde yeni gelin gibi naz yaparlardı..en zoru ailele ilişkilerini dengelemek bence..

bencede benimde eşimle hiç bir sorum yok tek sorunum ailesiyle

X