- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
aynen öyleydi ay ona da çok gülmüştüm yaaheee hatırlıyorum ikramları beğenmedi diye ilişkiyi kessem mi araya mesafe koysam mı diyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyleydi ay ona da çok gülmüştüm yaaheee hatırlıyorum ikramları beğenmedi diye ilişkiyi kessem mi araya mesafe koysam mı diyordu
aynen öyleydi ay ona da çok gülmüştüm yaa
Aynen bende öyleçok çeşit var hergün artık şaşırmam diyorim ertesi gün bir daha şaşıtıyorlar
maaşallah canım..çok zor..ben 26 yaşımda evlendim..kayınvalide falan gelmişti işte 10 günlük evliyken felaketti ya..kendimi sevdirme çabası vardı saftirikmaddiyattan çok manevi olarak zor abla bide üstüne bebek bu gencecik yaşında ağır sorumluklar oluyor,
ama çok şükür 18 inde evlenmeme rağmen bazı 30 unda evlenenlere taş çıkartırım evvel allah.
balayı biteli cok oldu ya.sen bdv den uzaksın galiba balayı dolayısıyla
maaşallah canım..çok zor..ben 26 yaşımda evlendim..kayınvalide falan gelmişti işte 10 günlük evliyken felaketti ya..kendimi sevdirme çabası vardı saftirik
o herkeste oluyor ama öyle deme...maaşallah canım..çok zor..ben 26 yaşımda evlendim..kayınvalide falan gelmişti işte 10 günlük evliyken felaketti ya..kendimi sevdirme çabası vardı saftirik
bende cok zorluk yaşadım ya.est. canım neden kusura bakayım..
Yani beynin kendisi şartlandırması diyelim..
İlk başlarda hem acı hem yanma hissi oldu ondan sonrada hep öyle olacak diye düşünmekten olaylar buraya kadar geldi..
Şimdi çok şükür gayet iyiyim..
Bu arada okumadığın iyi olmuş Allah korusun sende korkabilirdin
balayı biteli cok oldu ya.
sürekli ordayım aslında
sürekli onlineyim benarada görüyorum seni,kajmeri, orda cryptict ablayı zaten siyasetten tanıyorum.
Aman sakın korkma canımbende cok zorluk yaşadım ya.
eşim saolsun baya yardım etti. 1-2gündür iyi gibi.
o herkeste oluyor ama öyle deme...
bu arada 10 günlükken ne işleri varmış sende ya..
korkum kalmadı pek ama yinede sakınma gibi durumum söz konusu.Aman sakın korkma canım
Denemeye devam et
Benim eşimde mükemmel biridir ama işte imtihanım oldu bu konu benim..
haremgillerden sanırımoda birşey mi bizimlerin ailesi bir geliyor 40 küsür gün kaldıkları oluyor
Aynen bende öyle
Yalnız artık cidden kimisi baya saçmalıyor...
haremgillerden sanırım
bakalım benimkiler ne iş accak başıma
gerci yarın kayınvalidem bana mevlüt okutuyor ama. ginede temkinliyim ben
adepte olmak cok zor. alışkın degilsen heledene bileyim ne gillerden ben böyle uzun misafirliği onlardan gördüm bizimkiler yine 2 günü geçirmez misafirlikte
karlarkraliçesi..şu evde kalma muamelesi berbat bir şey..ya gönlünce denk gelmemiştir mesela artık herkez sana evde kalmış muamelesi yapar.türkiyede kadın olmak zor iş..korkum kalmadı pek ama yinede sakınma gibi durumum söz konusu.
ilk yaptıgımızda cok fenaydım ya.
eşler kötü davransa zaten düz duvara iyi toslarız
kızlar ben eşimle hiç sorun yaşamadımki zaten rahmetli oldu kayınvalidem..görümcemde yeni gelin gibi naz yaparlardı..en zoru ailele ilişkilerini dengelemek bence..