- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi Homer Simpson
Çok teşekkürler ablacım, beraber olsunHomer Simpson tatlım topiğin hayırlı olsun ablacım öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler ablacım, beraber olsunHomer Simpson tatlım topiğin hayırlı olsun ablacım öpüyorum
Hoşbuldum ablacım teşekkür ediyorumHoşgeldin Hannaz ablacım
Ben başlayayım o zaman, öncelikle buraya yazdığın için böyle bir şeyin içinde bulunmak istediğin için seni takdir ediyorum. Sonra o yuvası olduğun ayakları engelli olan maviş muhabbet kuşu için
Kuş ayrı bir tutku bizim de öyle maviş bir muhabbet kuşumuz vardı adı Bulut'tuHoşbuldum ablacım teşekkür ediyorum
Bir ötüşü var maşAllah bülbül kanarya halt etmiş öyle tatlı öyle tatlı yemin ediyorum bal yaa yok böyle bi tatlılık
Harikasınız Sizin bir de küçük bebeğiniz var bildiğim kadarıyla. Bugün onun için de bir sürü şey yaptınız. Beslediniz, uyuttunuz, sakinleştirdiniz... Bunlar için de ayrı ayrı kendinizi takdir etmeyi unutmayın lütfenBugün uzuuun saatler telefondan uzak kalıp zamanımı verimli geçirdiğim için kendimi takdir ediyorum.
O mantikla kanalize olacaksak;Kendimize göre olumsuz, bize zarar verdiğini bildiğimiz özellikler. Örneğin ben daima her konuda kendini suçlayan biriyimdir ve bu bana zarar veriyor.
Teşekkür ederim evet küçük hanım için yaşıyor gibiyiz artıkHarikasınız Sizin bir de küçük bebeğiniz var bildiğim kadarıyla. Bugün onun için de bir sürü şey yaptınız. Beslediniz, uyuttunuz, sakinleştirdiniz... Bunlar için de ayrı ayrı kendinizi takdir etmeyi unutmayın lütfen
Burada kâr zarar analizini yapmak gerek bence. Size çok zarar vermiyorsa öyle durabilir. Ama mesela benim kendimi daima suçlamam hem beni mutsuz ediyor, hem enerjimi emiyor, potansiyelimi kullanmamı engelliyor. Hem zaten bu kendine sabotaj. Ben kendimi sevmeyi, kendime karşı daha şefkatli olmayı öğrenebileceğimi biliyor ve bunu istiyorumO mantikla kanalize olacaksak;
Benim aklima bir dusunce yerlesmis ise bunu cozene kadar etrafimla olan etkilesimimi kesiyorum..
Ne konusulanlari duyuyorum,ne etrafimda olanlari fark edebiliyorum.Beni durtmeseler,kafamdakini belirli bir mantiga oturtana kadar dalip gidiyorum..
Benim de rahatsiz oldugum davranislarimdan biri bu..
Kasit yok,atlatamiyorumda..
Sanırım bir süredir daha düzenli olmak istiyorsunuzArtık dağınıklığa tahammül edemediğim için kendimi tebrik ediyorum!
Evet kesinlikle. O yüzden değişmek mutlu ediyorSanırım bir süredir daha düzenli olmak istiyorsunuz
O kadar iyi anlıyorum ki geçenlerde bir gün ağlamak için kendime izin verdim diye takdir ettim kendimi. Bazen çok şaşırıyorum kendimi nelere takdir ettiğime. Özellikle kendimden kısıtladığım bazı şeyleri fark edince.Evet kesinlikle. O yüzden değişmek mutlu ediyor
Aslında başkası için çok küçük görünen bizim için çok büyük olabiliyor. O yüzden her şey takdir edilmeye değerdir benceO kadar iyi anlıyorum ki geçenlerde bir gün ağlamak için kendime izin verdim diye takdir ettim kendimi. Bazen çok şaşırıyorum kendimi nelere takdir ettiğime. Özellikle kendimden kısıtladığım bazı şeyleri fark edince.
Kesinlikle öyleAslında başkası için çok küçük görünen bizim için çok büyük olabiliyor. O yüzden her şey takdir edilmeye değerdir bence
Şahane Ben akşamın ilerleyen saatlerini bekliyorum yazmak için yapmam gereken birkaç şey daha varBugün yapmak istediğim temizlik işlerinin hepsini halledip tik atabildiğim için kendimi takdir ediyorum.