• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Özel Hissettiren Parfümün Hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emdev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ck euporia bebeğim sık tanrıca ol siyah siyah orkideeeeeeeeeaklinialirimsmile

CALVIN KLEIN - Contradiction , kayıtsız kalmanın imkansız olduğu bir koku, şiddetle tavsiye edilir...

benimde bir kac favorim var:
hypnose
rush2
gucci2
nina ricci pretty nina

simdilik bunlar...bayanssulusmile

armani code pour femme
euphoria blossom
estee lauder intuition

Bunlar da benimkiler ama bence bu kişiden kişiye değişir herkesin beden kimyası farklı bir de zevkler farklı :)

Ayyy benim çok var beğendiğim parfüm ama Lolita Lempicka ve Jean Paul Gaultier Classique bana güzel anılarımı hatırlatan parfümlerdir :)))

uff markasının adını unuttum ama gecen sene kullandıgım bi parfüm vardı.. yesil elma kokulu bişiydi ama elma gbi kokmuyodu tabi 2. adı öyle geçiyodu çok hafif ve güzeldi hihoyyyt

bugüne kadar kullandığım iki tane parfüm var dönüp dönüp tekrar kullanacağım biri miss dior cherie diğeri de bvlgari jasmine noir. bu parfüler bana kendimi acaip seksi çekici falan hissettirdi çekici kokulardı bence boshayallersmile

burbery kasik....vazgeçemem kızlar beni bu parfümden vazgeçtirecek bir parfüm önerin noluurr...özel mesajlarınızı bekliyorum

dolca gabbana the one .. yok böyle bi parfum. yalnız çok pahalı 300 tl ye yakın bayanssulusmile

Lolita Lempicka
212 sexy
armani she

suan 212 sexy kullaniyorum, begeniyorum ama agir geliyor sanki biraz...

Back