• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini övmek

aslinda555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
10
2
1
Merhabalar, benim bir hemcins kuzenim var. Şu an bir arada yaşıyoruz ailelerimizle. Kuzenim her konuda arkadaşlarindan bahsediyor, kendini devamlı övüyor, aşırı derecede yapmacık davranmaya başladı. İki cümleden birinde arkadaşlarindan bahsediyor hatta arkadaşi olmayan kişileri bile arkadaşı gibi bahsediyor. Sohbet etmek bile istemiyorum çünkü ya arkadaşı ya kendini övüyor fakat aynı alanda yaşıyoruz, bıktım. Diyorum mesela ben bu ayakkabıdan almayı düşünüyorum ve ayakkabı 500 tl mesela, diyor benim arkadaşlarım 2000 3000 e alıyor, çektirdiğim doğa resimlerini gösteriyorum hemen benim arkadaşlarım fotoğraf makineleri şöyle pahalı böyle güzel çekiyor diye bahsediyor, uçan kuşa diyecek benim arkadaşımın kuşu daha güzel, ben mi abartıyorum diyecem fakat çoğu kişi de farkında ama diyemiyoruz, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Önemsenilmek istiyor gibi boyle bir durumda bence çok tepki vermeyip aa ne güzel yapiyolar iyiymiş hayat onlara güzel ya da farkli bir tepki olarak evet evet benim arkadaşımda 4000,5000 almış derseniz zamanla oda sinir olup sizinle bu münakaşalara girmeyecektir diye düşünüyorum. Benim nacizane fikrim bu sekilde 🧐

Merhabalar, benim bir hemcins kuzenim var. Şu an bir arada yaşıyoruz ailelerimizle. Kuzenim her konuda arkadaşlarindan bahsediyor, kendini devamlı övüyor, aşırı derecede yapmacık davranmaya başladı. İki cümleden birinde arkadaşlarindan bahsediyor hatta arkadaşi olmayan kişileri bile arkadaşı gibi bahsediyor. Sohbet etmek bile istemiyorum çünkü ya arkadaşı ya kendini övüyor fakat aynı alanda yaşıyoruz, bıktım. Diyorum mesela ben bu ayakkabıdan almayı düşünüyorum ve ayakkabı 500 tl mesela, diyor benim arkadaşlarım 2000 3000 e alıyor, çektirdiğim doğa resimlerini gösteriyorum hemen benim arkadaşlarım fotoğraf makineleri şöyle pahalı böyle güzel çekiyor diye bahsediyor, uçan kuşa diyecek benim arkadaşımın kuşu daha güzel, ben mi abartıyorum diyecem fakat çoğu kişi de farkında ama diyemiyoruz, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
benim bildiğim kompleksli insanlar böyle olur. İş hayatında çok var böyleleri. Ben özel şirkette yöneticiyim benim altımda çalışanlar bile sürekli bana karşı kendilerini överler, sürekli. Her zaman da uyarırım. Bazıları yönetici kendileriymiş gibi davranır. Garip ama öyle. Yani her zaman böyle insanlar var ve olacak da

Back