- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
mrb kızlar ben yurtdışında yaşıyorum 7 senelik evliyim 21 aylık bi oğlum var geçenlerde çok canımı sıkan bişey oldu paylaşmak istedim benim halamla eşimin dayısı evli 18 senelik kaynanam halamın görümcesi olur ilk evlendiğimiz zaman halamla kaynanam gelin görümce olarak birbirlerini çok severlerdi ne olduysa 5 senedir falan birbirlerinden nefret ediyorlar halamın kocası çok sorumsuz hala annesigille beraber oturuyolar iki çocukaşrı var biri 17 biri 16 yaşında evlerini bi ayıramadılar... sebebi ise durmadan borç battıkça batıyo elinde ne para ne pul tutmuyo bi iki sene ayırdılar evlerini daha sonra bakamadı tekrar annesigilin yanına taşındılar bizdende kaç defa borç aldılar geri vermediler .... şimdi asıl konuya gelelim biz her türkiyeye gittiğimizde halamların evine yani eşimin anneannesinin evine gideriz türkiyede kaynanamlar bi ev almamaışlar şimdiye kadar biz de yeni yeni düşünüyoruz almayı çünkü kaç aile oluyoruz gidince olmuyo aynı evde 4 hafta olsa bile sıkış tepiş .... neyse bunlar gelin görümce çekişip duruyolar geçenlerde halam demişki ben ayrı eve taşıncam artık yeter görümcemlerde gelince olmuyo benim annem babam torunlarının yanına gelemiyolar ablam istemiyo geldiklerinde surat asıyo demiş kaynanamdan için .... kaynanamda bana diyoki halan böyle böyle demiş ben istemiyomuşum babannenlerin buraya gelmesini sen mi söyledin halana ... bende dedim nerden çıktı ben öyle bişey demedim ama inanmıyo ... gerçekten demedim ama ben hep kotkarım dedikodu laf taşımak huzurum bozulsun istemem biri halam biri kaynanamlar .... ama kendini ıspatlayamamak çok kötü gerçekten demedim ben ne burdan duyduğum bi.lafı oraya ne ordan duyduğum lafı buraya taşımadım sevmem hiç ... kaynanam karşıma geçmiş nasıls ğlıyo ben sana güvendim de bilmem ne bende deim az kaldı gidicez yüzleştir ama o zaman çok pişman olcaksın çünkü ben demedim dedim başta bana baya bi surat yaptı haksız yere şimdi iyi ama ben affedemiyorum nasıl bi.tutum sergilemem gerek ki kaynanamla dipdibe oturuyoruz aynı bina aynı kat sadece aramızda bi kapı var kusura bakmayın canlar uzun oldu napim patlıcaktım az daha