kendini ıspatlayamamak çok kötü

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
mrb kızlar ben yurtdışında yaşıyorum 7 senelik evliyim 21 aylık bi oğlum var geçenlerde çok canımı sıkan bişey oldu paylaşmak istedim benim halamla eşimin dayısı evli 18 senelik kaynanam halamın görümcesi olur ilk evlendiğimiz zaman halamla kaynanam gelin görümce olarak birbirlerini çok severlerdi ne olduysa 5 senedir falan birbirlerinden nefret ediyorlar halamın kocası çok sorumsuz hala annesigille beraber oturuyolar iki çocukaşrı var biri 17 biri 16 yaşında evlerini bi ayıramadılar... sebebi ise durmadan borç battıkça batıyo elinde ne para ne pul tutmuyo bi iki sene ayırdılar evlerini daha sonra bakamadı tekrar annesigilin yanına taşındılar bizdende kaç defa borç aldılar geri vermediler .... şimdi asıl konuya gelelim biz her türkiyeye gittiğimizde halamların evine yani eşimin anneannesinin evine gideriz türkiyede kaynanamlar bi ev almamaışlar şimdiye kadar biz de yeni yeni düşünüyoruz almayı çünkü kaç aile oluyoruz gidince olmuyo aynı evde 4 hafta olsa bile sıkış tepiş .... neyse bunlar gelin görümce çekişip duruyolar geçenlerde halam demişki ben ayrı eve taşıncam artık yeter görümcemlerde gelince olmuyo benim annem babam torunlarının yanına gelemiyolar ablam istemiyo geldiklerinde surat asıyo demiş kaynanamdan için .... kaynanamda bana diyoki halan böyle böyle demiş ben istemiyomuşum babannenlerin buraya gelmesini sen mi söyledin halana ... bende dedim nerden çıktı ben öyle bişey demedim ama inanmıyo ... gerçekten demedim ama ben hep kotkarım dedikodu laf taşımak huzurum bozulsun istemem biri halam biri kaynanamlar .... ama kendini ıspatlayamamak çok kötü gerçekten demedim ben ne burdan duyduğum bi.lafı oraya ne ordan duyduğum lafı buraya taşımadım sevmem hiç ... kaynanam karşıma geçmiş nasıls ğlıyo ben sana güvendim de bilmem ne bende deim az kaldı gidicez yüzleştir ama o zaman çok pişman olcaksın çünkü ben demedim dedim başta bana baya bi surat yaptı haksız yere şimdi iyi ama ben affedemiyorum nasıl bi.tutum sergilemem gerek ki kaynanamla dipdibe oturuyoruz aynı bina aynı kat sadece aramızda bi kapı var kusura bakmayın canlar uzun oldu napim patlıcaktım az daha

Siz söylemediğinize göre takılmayın açıklayıp durmayın..
Yazık ki iftira atmış oluyor kayınvalideniz..
Bir gün çıkar zaten ortaya..

Yapmadigin bir sey icin ne diye ugrasiyorsun Allah askina birak ya. Simdi gormese eninde sonunda ogrenecek dogruyu. Niye cebelleşiyorsun? Sen ne dersen de insanlar istedigine inanir ve onu algilar.

aynen öyle yapıyo ve bu benim canımı çok sıkıyo lafa geldimi sen gelinim değil kızımsına ma davranış farklı buna sinir oluyorum ve yapsam gerçekten amannn dicem ama yapmadığın bişey için suçlanmak çok kötü ya bide geçmiş karşıma ağlıyo ben hiç bişey saklamadım senden hep senin yanında konuştum herşeyi güvendim demekki konuştuğumuz herşwyi.söylüyosun bilmem ne dedim son defa söylüyorum ben laf taşımadım yapmadım öyle bişi yüzleştir benim içim rahat ama ortaya çıkıcak elbet pişman olcaksın bende sana kırılcam o zaman dedim

Bi kere şu akrabalık ilişkileri kafamda birbirine girdi, zaten düz eltidir kayındır zor isimlendiren bir insanım.
Kimin babaannesi, aynı zamanda kimin anneannesi oluyor şimdi?

Ya pek anlamadım ama sonuç itibari ile kv size laf taşıdın filan diyor, siz de zan altında kalarak geriliyorsunuz, ispat edemedikçe huzurunuz kaçıyor. Ya gözünüzü seveyim bunlar dert edilecek şeyler değil, sizinkilerle anlaşma biçiminiz nedir, tepkileriniz ne derece ağırlaşabilir bilmiyorum ama, "Sorunlarınız varsa kendiniz konuşun, benim alakam yok, bulaştırmayın beni." deyip çekilmeniz lazım.

Hala daha sen söyledin filan diyorsa "Anne seni inandırmak için hiç uğraşamayacağım kusura bakma, yani şu lafına çok kırıldım, beni hem laf taşıyan ediyorsun hem de yalancı, kendine de, bana da yakıştırabiliyorsan şu halleri dediğin gibi olsun, he, tamam, hadi hıı." diyebilir misin karşısında kaşlarını çatıp?

Sonra da buz gibi davran işte... Anlarsa anlar.

ooovvv akrabalar kim kiminle nasıl ne zaman.. benim beynim döndü.
konu başlığından cevaplıyorum kimseye kendini ispatlamak zorunluluğun yok. biri birisi ile iyi veya kötü die arada kalmana da gerek yok.. varsın herkes seni öyle veya böyle bilsin ne değişir.. boşver gitsin..

Okurken devreleri yakıyordum ama kim kimin nesi oluyor çözdüm Kayınvalidenin erkek kardeşiyle, kelebeğin halası evli. Kelebeğin Kayınvalidesi, kelebeğin halasının görümcesi oluyor. Halanın Kayınvalidesi, kelebeğin kayınvalidesinin annesi olduğu için kelebeğin kocasının anneannesi olmuş oluyor.

Yapmadığın bir şey için neden kendini savunacaksın anlamadım.
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi huyu vardır.
O değil de 21. yy'da hala böyle evlilikler var mı ya?
Çok itici.

aranızdaki sorun beni ilgilendirmez de çekil aradan..ne düşünürlerse düşünsünler...

takmayın kafanıza yaşlılar biraz alıngan oluyor siz zaten söylemediğiniz söylemişsiniz kayınvalidenizde size güveniyosa böyle birşeyi söylediğinizi düşünmezdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…