Kendini Gerçekleştirmek

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.394
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,ben 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim.3.sınıfa geçtim.Bu sene zamanımı ve enerjimi doğru kullanmak istiyorum.Sizler üniversite okurken ah şunu da yapsaydım daha güzel olurdu dediğiniz şeyler var mı ve üniversite okurken kendimi geliştirmek,gerçekleştirmek için neler yapmalıyım?

Merhaba KK'nın güzel kadınları,ben 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim.3.sınıfa geçtim.Bu sene zamanımı ve enerjimi doğru kullanmak istiyorum.Sizler üniversite okurken ah şunu da yapsaydım daha güzel olurdu dediğiniz şeyler var mı ve üniversite okurken kendimi geliştirmek,gerçekleştirmek için neler yapmalıyım?

okuduğun dönemi geçici , yasarken öyle gelmez ama okuldan faydalan gercekten de donanımlan gezmeye eğlenmeye vakit harcarsan değerli zamanını boşuna harcarsın

Benim keşke dediklerim
Projelere katılmak(özellikle Tübitak projeleri)
Yabancı dil öğrenmek
Seminerlere konferanslara katılmak(özellikle katılım belgesi verilenlere)

Benim için de en büyük pişmanlık İngilizce'mi geliştirmemek oldu. Güzel bir kariyer ve öz güven, farklı arkadaşlıklar, yeni kültürleri tanımak için tek şart. Gerisi gelir zaten.

• Mezun olmadan önce ingilizce ve mümkünse yanına ek bir dil öğrenmelisin
  • Bulunduğun yerdeki sanat etkinliklerine katılabilirsiniz, sergi müze konser vs.
  • Okulda kendi bölümün dışında arkadaşlıklar kazanabilirsen mezun olduktan sonra işine yarayabilir...
  • Eğer okumuyorsan, önce ilgi alanın doğrultusunda daha sonra güncel konular ve alışkanlık oluşturduktan sonra da ilgin olmayan konulardaki kitapları, gazeteleri okumalısın
  • 3.sınıfta bence bölümünle ilgili firmaları, ofisleri ziyaret edebilirsin
  • Imkan buldukça yaşadığın yere yakın şehirleri keşfedebilirsin
Üniversitede sadece not ortalamam iyi olsun diye okumamak lazım. Ben çoğunlukla ortalama düşünerek okudum ama bu konuda pişman olduğumu söyleyebilirim... Benim de bu sene son senem olacak ve katılabildiğim kadar sosyal etkinliğe katılarak okulu bitirmeyi temenni ediyorum.

X