Selam kk
Telefondan yazıyorm yazım hataları olabilir
Nişanlıyım . Evet hayat pahalı düğün yapmak zor anlıyorm nişanlmı ailesini bende ona göre davranıyorm zaten.. bende sevmediğimden fazla masraf olmasın diye aynı zamanda nikah istedim nikahtan snra eğlence yapalım dedim en yakınlarmzla nişanlm kabul etti geçen akşam annesini babasını ziyarete gittim uzun xsmandır gitmiyordm babası hastaydı. Düğünden konu açıldı kızkardesi burada bi salon var dedi tanıdık kına gecesi için bende bizim tarafta olması daha ii dedim hem merkezi hem organizasyonlu 3-4bin arası dedim iyimiş dedi burası sadece salon o kdr annesi aaa ucuzmuş iyiymiş diyip anne kız birbirine baktılr . Bindanlı alıncak ya burada org yapan bi kız var tanıdık işi bıraktı elinde bindanlılar kaldı begenirsen dene istersen fln dedi bende tamam dedim denerim sonra kız annesine bakarak tebessüm etti :/ hayır yani nişanlm biliyor ben zaten dikkat ediyorum gereksiz bişy olmamasına böle yapmaları bilerek dokundu düşünmeleri normal tabi bütçelerini ama bnu böle söyleyerek belli etmelerine ne gerek vardı tuhaf hissettim kendimi . Nişanlmda bir şey demedi snra beni eve bırakırken o bindanlıları o kız organizasyon yaparken kullanıyordu dedi bşy demedim .. ya ben mi yanlış düşünüyorum
nişanlma konuyu açsammı