Sorun ne peki kv görümcenin bakışması mı?Selam kk
Telefondan yazıyorm yazım hataları olabilir
Nişanlıyım . Evet hayat pahalı düğün yapmak zor anlıyorm nişanlmı ailesini bende ona göre davranıyorm zaten.. bende sevmediğimden fazla masraf olmasın diye aynı zamanda nikah istedim nikahtan snra eğlence yapalım dedim en yakınlarmzla nişanlm kabul etti geçen akşam annesini babasını ziyarete gittim uzun xsmandır gitmiyordm babası hastaydı. Düğünden konu açıldı kızkardesi burada bi salon var dedi tanıdık kına gecesi için bende bizim tarafta olması daha ii dedim hem merkezi hem organizasyonlu 3-4bin arası dedim iyimiş dedi burası sadece salon o kdr annesi aaa ucuzmuş iyiymiş diyip anne kız birbirine baktılr . Bindanlı alıncak ya burada org yapan bi kız var tanıdık işi bıraktı elinde bindanlılar kaldı begenirsen dene istersen fln dedi bende tamam dedim denerim sonra kız annesine bakarak tebessüm etti :/ hayır yani nişanlm biliyor ben zaten dikkat ediyorum gereksiz bişy olmamasına böle yapmaları bilerek dokundu düşünmeleri normal tabi bütçelerini ama bnu böle söyleyerek belli etmelerine ne gerek vardı tuhaf hissettim kendimi . Nişanlmda bir şey demedi snra beni eve bırakırken o bindanlıları o kız organizasyon yaparken kullanıyordu dedi bşy demedim .. ya ben mi yanlış düşünüyorumnişanlma konuyu açsammı
Bindallı yı aldırmk mıBöyle diyaloglara girmemek için gelinligimi kendim aldim daha dogrusu annem almayi istedigi icin annem aldi yoksa eşim alirdi.
Sizi de ne deseler yeri beyaz esyalari bile adamin abla destegiyle alip, bindalliyi da onlara aldiriyorsunuz.
Hayır nisan dendi kaldı öyleBeyaz eşyadan sonra şimdide bindallı sorunu çıktı. İşe girin çalışın, para biriktirin sonrada istediğinizi alın nişanlınızla. Erteleyemiyormusunuz düğünü?
Evet kız tarafı yapar biz yapacagz zaten ama kızkardeşi fikir veriyor. Organizasyon dan kalanlar var die tanımadığım insanlarn giydiği bindallıyı giymek bunu yakıştırılması garip geldiBen bişey anlamadım konudan sorun ne?
Kına gecesini kız tarafı yapar bindallıyı da kız tarafı alır benim bildiğim. Gerçi yanlış biliyor da olabilirim hiç anlamam bu işlerden, yapmadım da. Yapmayınca sorun olmuyor tavsiye ederim.
Evet kız tarafı yapar biz yapacagz zaten ama kızkardeşi fikir veriyor. Organizasyon dan kalanlar var die tanımadığım insanlarn giydiği bindallıyı giymek bunu yakıştırılması garip geldiBen bişey anlamadım konudan sorun ne?
Kına gecesini kız tarafı yapar bindallıyı da kız tarafı alır benim bildiğim. Gerçi yanlış biliyor da olabilirim hiç anlamam bu işlerden, yapmadım da. Yapmayınca sorun olmuyor tavsiye ederim.
Evet kız tarafı yapar biz yapacagz zaten ama kızkardeşi fikir veriyor. Organizasyon dan kalanlar var die tanımadığım insanlarn giydiği bindallıyı giymek bunu yakıştırılması garip geldi
Bilmem garip geldi..Verirsiniz kuru temizlemeye giyersiniz ne olacak ki? Yeni alınca ne farkı oluyor? Sonra dolaba tıkılıp güvelenmesini bekliyorsunuz zaten. Alır temizler giyer tekrar temizler verirsiniz.
Bilmem garip geldi..
Daha önce giyenleri tanısaniz ne olAcak ki?Bindalli denilen sey zaten kiralanip kullanmaya daha uygun değilmi?Ne bileyim satın alınması gereken birşey olduğunu hiç düşünmedim.Yani kız kardeşi hatalı neden size daha uygun fiyatlı öneride bulunmuş ki karışmasın kınayı kiz tarafı yapar siz gidip en yenisini güzelini satın alip giyin.Evet kız tarafı yapar biz yapacagz zaten ama kızkardeşi fikir veriyor. Organizasyon dan kalanlar var die tanımadığım insanlarn giydiği bindallıyı giymek bunu yakıştırılması garip geldi
Aynen öyle bu tavır tuhafıma gitti . Kendi kızı evli baska göreceği kimse yokAnlıyorum sizin probleminiz bindallı vs değil onların size karşı takındığı tavır. Benzerini yaşamıştım. İnsan kendini çok değersiz hissediyor öyle davranılınca. Karşı taraf bir ananın evladına öyle davranırken kendi kızı olduğunu unutuyor maalesef ve kendi kızı da bunu kendisi evlenirken çekiyor. Yani bnm kv bana ne dediyse fazlasını kızından gördü
Sorun bindallı değil takındıklrı tavırDaha önce giyenleri tanısaniz ne olAcak ki?Bindalli denilen sey zaten kiralanip kullanmaya daha uygun değilmi?Ne bileyim satın alınması gereken birşey olduğunu hiç düşünmedim.Yani kız kardeşi hatalı neden size daha uygun fiyatlı öneride bulunmuş ki karışmasın kınayı kiz tarafı yapar siz gidip en yenisini güzelini satın alip giyin.
Aynen öyle bu tavır tuhafıma gitti . Kendi kızı evli baska göreceği kimse yokbenm derdim bindallı değil zaten ki ben dikkat ediyorm böle tavır ile karşılaşınca demekki dikkat etmemek gerek diyorsun değersiz mi gördün al o zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?