- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.209
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
tamam bakayimTamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bakayimTamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.![]()
kiraz sapi , yesil cay , ihlamur , yasmin cayi tabi bunlar benim uydurdugum bir karisim :) denemesende olur :)ne cayi bu böyle??
Baktim , cok guzel olmus yalniz ilk sIkkk gereksiz olmus bence o zorunluluk yapilmasin bence ..Tamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.![]()
Baktim , cok guzel olmus yalniz ilk sIkkk gereksiz olmus bence o zorunluluk yapilmasin bence ..
he he direk erkek üye diyek canımcım;hatta sen telde duydum sesini erkek di deee direk gönderelimmm![]()
Ben yuz yuze gordum erkekti.![]()
Benim gibi erkek uyeye can kurban behe he direk erkek üye diyek canımcım;hatta sen telde duydum sesini erkek di deee direk gönderelimmm![]()
ha ha ha ha ben hemen kazene yazımmm şutlansınnn![]()
Benim gibi erkek uyeye can kurban be![]()
Benim gibi erkek uyeye can kurban be![]()
Butun banlari ondan almissin kendin ban yeme sonra.
Sahiden oyle.![]()
puhahahha hakket sexsi hatunsun senden erkek çıkmaz nldglp den erkek olur bak onu şikayet edekkk![]()
sınırdayım sorma son banda ben şutlanırımdoğrucu davut olmak zor be yaaa bilrisin sendeee
![]()
hahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)puhahahha hakket sexsi hatunsun senden erkek çıkmaz nldglp den erkek olur bak onu şikayet edekkk![]()
hahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)
ayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüzhahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)
ayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüzerkek erkek et hemen şikayet
![]()
Yok be o kadar degilEvet edelim de atilsin siteden.![]()
Yok be o kadar degilkorkarim ben simdi sizin kadar kaybedecek cok seyiniz yok , banlatmayin beni simdi
![]()
Alisveris cilgini mi dedin ? hemde yurt disinda yasiyor ? yok sikayet falan etmem ayni bana benziyor hatunayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüzerkek erkek et hemen şikayet
![]()