- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
tamam bakayimTamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bakayimTamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.
kiraz sapi , yesil cay , ihlamur , yasmin cayi tabi bunlar benim uydurdugum bir karisim :) denemesende olur :)ne cayi bu böyle??
Baktim , cok guzel olmus yalniz ilk sIkkk gereksiz olmus bence o zorunluluk yapilmasin bence ..Tamamdir duzenledim ilk sayfayi bir baksana.
Jelesec arka tarafta plan yapiyor.
Baktim , cok guzel olmus yalniz ilk sIkkk gereksiz olmus bence o zorunluluk yapilmasin bence ..
he he direk erkek üye diyek canımcım;hatta sen telde duydum sesini erkek di deee direk gönderelimmm
Ben yuz yuze gordum erkekti.
Benim gibi erkek uyeye can kurban behe he direk erkek üye diyek canımcım;hatta sen telde duydum sesini erkek di deee direk gönderelimmm
ha ha ha ha ben hemen kazene yazımmm şutlansınnn
Benim gibi erkek uyeye can kurban be
Benim gibi erkek uyeye can kurban be
Butun banlari ondan almissin kendin ban yeme sonra.
Sahiden oyle.
puhahahha hakket sexsi hatunsun senden erkek çıkmaz nldglp den erkek olur bak onu şikayet edekkk
sınırdayım sorma son banda ben şutlanırım doğrucu davut olmak zor be yaaa bilrisin sendeee
hahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)puhahahha hakket sexsi hatunsun senden erkek çıkmaz nldglp den erkek olur bak onu şikayet edekkk
hahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)
ayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüz erkek erkek et hemen şikayethahhaaa olur , durun ben pek fazla sikayet hakkimi kullanmamistim simdiye kadar ben sikayet edeyim nldglp erkek uyedir dimi arkadaslar :)
ayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüz erkek erkek et hemen şikayet
Yok be o kadar degil korkarim ben simdi sizin kadar kaybedecek cok seyiniz yok , banlatmayin beni simdiEvet edelim de atilsin siteden.
Yurt disinda miydi o ya . Ben niye hatirlamiyorum. deadline gibi oldum.
Yok be o kadar degil korkarim ben simdi sizin kadar kaybedecek cok seyiniz yok , banlatmayin beni simdi
Alisveris cilgini mi dedin ? hemde yurt disinda yasiyor ? yok sikayet falan etmem ayni bana benziyor hatunayyy uyuzum ona sürekli yurt dışında hatun faceden görüyorum bide alış veriş çılğını deli ediyor görgüsüz erkek erkek et hemen şikayet