"Kendini baştan yaratmış" desinler istiyorum!

Ben hafif dolgun kalmak istiyorum canım zaten heralde 38 en iyisi olur.Ya tabi diyorum ya önemli olan yakışması üzerindekiler, şekilinin, şemalinin.
abdest mevzusu olmasa ve deriye yapılmasının sorun olmayacağını bilsem hemen bugün gidip bi dövme yaptırıdım koluma ve sırtıma.

Benim kolumda var bitane.:97:

canım abdesti etkilemiyomuş döğme ben çok araştırdımda

Aynen canım abdesti etkilemez dövme.:97:

Şehirfırsatlarından 150 TL değerinde kupon aldım kızlar.(kuponun fiyatı 10 TL) Altunizade'de gözlük showroomu varmış.Güneş gözlüğü alıcam ordan.10 TL'lik kuponu vericem 150 TL'lik gözlüğü alıcam.Hihi

ay ben de tam bu tarz olayına kafayı takmışken senin konunu gördüm ben kadınsı bir tarz istiyorum neyse konuna bulaşmayayım kendimi karıştırıp
bilmiyorum makyaj tarzını ama eyeliner güzel olur mesela, allık falan değil de böyle kırmızı-bordo bir ruj falan

Bayıldım! Renkler,aksesuarlar vs üzerinde küçük oynamalarla alıp üzerime geçiririm.(Tabi kilolarımdan kurtulunca)

Makyaj stilimi yazdın resmen tatlım.
Ya benim gece hayatımda oldugu için gece stilim ayrı gündüz ayrı açıkcası.Bu paylaştıklarım daha çok gündüz.:97: Sende paylaş stilini tatlım fikir vermiş olursun bana da.:97:

Bu tarz ceket ve gözlüğün altına dar büstüyer, sort, güzel bir çorap ve uygun topuklu ayakkabı çok hoş bence.:97:

Gece stili. (Kızıl saç, beyaz ten, Marilyn Monroe makyajı ve peercingi ile düşünün yorumlarınızı bekliyorum kızlar)

Gece stili.(Farklı aksesuarlarla yaşıma daha uygun hale getirerek giyebileceğim kıyafetler.:97: Çeket vs de eklenebilir)

Kızlar begendiğim stillerle ilgili KK Vitrin'de Moda blogu tadında bir topic açıcam.Kendi stilini eklemek isteyenler olursa ordan paylaşabiliriz.

ah keşke öyle olsa ama derinin altına işliyo diye biliyorum:26: ve öyle olunca da boy abdesti olmuyo.neyse içim rahat etmez yaptıramam zaten

tabi canım yaptırmayabilirsin için rahat etmiyceksede yakarak yapıyorlar dövmeyi zaten o yüzden yanık neyse dövmede o ama benee yaptırmam sıkılırım çünkü

tabi canım yaptırmayabilirsin için rahat etmiyceksede yakarak yapıyorlar dövmeyi zaten o yüzden yanık neyse dövmede o ama benee yaptırmam sıkılırım çünkü

Evet birde o durum var.Gerçekten hayatınızı yansıtabilecek birşey seçmeniz lazım.Ben sıkılmadım valla seviyorum dövmemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…