"Kendini baştan yaratmış" desinler istiyorum!

bide biri desin diye hayatını farklılaştırmaya çalışman,hele ki kendini çok yanlış bi şey bana göre..

sen busun öyle de kal. içinden geldiği için,kendin istediğin için yap

yoksa bi zaman sonra başkalarını daha çok takar hale gelip,her şeyini başka insanlara göre ayarlarsın.özgünlüğünü kaybedebilirsin..:KK34::KK34::KK34:

bide biri desin diye hayatını farklılaştırmaya çalışman,hele ki kendini çok yanlış bi şey bana göre..

sen busun öyle de kal. içinden geldiği için,kendin istediğin için yap

yoksa bi zaman sonra başkalarını daha çok takar hale gelip,her şeyini başka insanlara göre ayarlarsın.özgünlüğünü kaybedebilirsin..:KK34::KK34::KK34:

Yanlış anlamışsın tatlım:KK61: Ben zaten kendim istiyorum gelişmeyi ama insanların kendini baştan yaratmış diyeceği kadar ihtişamlı bir şekilde olmasını istiyorum.:97:

Neden bu kadar önemli ki başkalarını 'aa kendini nasıl da değiştirmiş,baştan yaratmış' demesi?
Önemli olan kendi istediğin gibi olmak değil midir kimsenin takdirine ya da şaşkınlığına ihtiyacın yok bence.

Neden bu kadar önemli ki başkalarını 'aa kendini nasıl da değiştirmiş,baştan yaratmış' demesi?
Önemli olan kendi istediğin gibi olmak değil midir kimsenin takdirine ya da şaşkınlığına ihtiyacın yok bence.

Hayatım ben zaten istediğim stili kendi kendime yarattıktan sonra bunu söylesinler istiyorum dedim.Dikkatli okuyun lütfen.Kimsenin istediği stile bürünme olayı yok ortada.:KK9:

hmmm.demek öyle.o zaman mesela tarına uyacak renkte saçını boyatabilirsin.

takma saça karşı değilsen eğer saçına taktırabilirsin..saç kadar insanı değiştiren bişey daha yoktur galiba.öyle yapabilirsin mesela.kızıl-kırmızı gibi bir renk..

Hayatım ben zaten istediğim stili kendi kendime yarattıktan sonra bunu söylesinler istiyorum dedim.Dikkatli okuyun lütfen.Kimsenin istediği stile bürünme olayı yok ortada.:KK9:

Ben de onu diorum zaten,sen kendi stilini yaratıp beğendikten sonra kimsenin ne dediği umrunda olmamalı.
Kendi düşüncem tabi.

hmmm.demek öyle.o zaman mesela tarına uyacak renkte saçını boyatabilirsin.

takma saça karşı değilsen eğer saçına taktırabilirsin..saç kadar insanı değiştiren bişey daha yoktur galiba.öyle yapabilirsin mesela.kızıl-kırmızı gibi bir renk..

Çilek kırmızısı saç rengim zaten tatlım yazmıştım.Giyimimle özellikle birşeyler yapmak istiyorum.Daha bakımlı daha elit görünmek mesela.Kilo vermeye devam etmem gerek tabi en başta.Burada fotograf paylaşımında bulunucam zaman ilerledikçe.:97:

Çilek kırmızısı saç rengim zaten tatlım yazmıştım.Giyimimle özellikle birşeyler yapmak istiyorum.Daha bakımlı daha elit görünmek mesela.Kilo vermeye devam etmem gerek tabi en başta.Burada fotograf paylaşımında bulunucam zaman ilerledikçe.:97:

ahh evet doğru ya okudum ama dikkat etmedim demek kii..o zaman simsiyah da yapabilirsin mesela.. kilo verirsen de çok güzel olur tabi kendini rahat hissedeceğin bi kilo en başta çok önemli..

İyide ben kendimi begenirken neden begenilmekte istemiyim ki canım.Ne alaka yani.:44:

Beğenilmek herkes ister.
Başkalarının ilgisini çekmek için giyinen,tarzını ona göre yaratan ya da kendi benimsediği tarzın başkaları tarafından ilgi görmesini pek önemsemeyen bi insan olarak düşüncemi söyledim :)
Anlaşıldı hoşuna gitmedi yorumlarım :)

ahh evet doğru ya okudum ama dikkat etmedim demek kii..o zaman simsiyah da yapabilirsin mesela.. kilo verirsen de çok güzel olur tabi kendini rahat hissedeceğin bi kilo en başta çok önemli..

Evet.Güzellik için ideal kiloda olmak şart kesinlikle.:26:

Beğenilmek herkes ister.
Başkalarının ilgisini çekmek için giyinen,tarzını ona göre yaratan ya da kendi benimsediği tarzın başkaları tarafından ilgi görmesini pek önemsemeyen bi insan olarak düşüncemi söyledim :)
Anlaşıldı hoşuna gitmedi yorumlarım :)

Yok tatlım yorumlarını neden yadırgayayım.Ters giden tek bir durum var sen benim demek istediğimi anlamadın.Ben başkasının dikkatini çekmeye ihtiyac duyacak biri değilim.Okumuşsundur mesajları kendi istediğim stili yaratmak ve insanlarında bunu begenmesini istiyorum.İnsanların gözüne batırmayı değil.:KK34:

boyuna uygun kiloya geldikten sonra kendini baştan yaratmış olacaksın..anlattıklarına göre tarzın hoşuma gitti..açıkçası ben seviyorum böyle tarzı..bir zamanlar ergen bir rock'çıydım. çok istedim gerçek bi rock'çı olmayı ama çevreme kabul ettiremedim. onlar üzerime geldikçe ben isteklerimin üzerine gidemedim ve vazgeçtim:KK59: hee şimdiki halimden memnunum ama bateri çalmayı o kadar çok istiyorum ki..o ortamlar o kadar rahatlatıcı ki..hani alışık olmayan biri için rahatsız edici gereksiz abartı gibi görünüyor ama çok sıcak,samimi gerçek bi ortam var biliyorum.:KK69: şuan bende hanım hanımcıkla salaş karışımı bi tarzdayım. hanım hanımcıklığım boyum ve kilomdan kaynaklanıyor olsa gerek. o yüzden dediğim gibi kilonu mutlaka gereken seviyeye çekmelisin. kilon dışında kendini baştan yaratmanı gerektirecek birşey göremedim ben..:KK69:

cnm o zaman sakın bi deri bi kemik olma şimdiki kızlar gibi.ideal kilona in daha fazla verme.ideal kilonda zaten gerektiği kadar ince ve güzel görünürsün :KK76::KK76::KK34:

Evet canım kesinlikle haklısın.Bende zapzayıflığı kızlara yakıştırmıyorum.:97:

boyuna uygun kiloya geldikten sonra kendini baştan yaratmış olacaksın..anlattıklarına göre tarzın hoşuma gitti..açıkçası ben seviyorum böyle tarzı..bir zamanlar ergen bir rock'çıydım. çok istedim gerçek bi rock'çı olmayı ama çevreme kabul ettiremedim. onlar üzerime geldikçe ben isteklerimin üzerine gidemedim ve vazgeçtim:KK59: hee şimdiki halimden memnunum ama bateri çalmayı o kadar çok istiyorum ki..o ortamlar o kadar rahatlatıcı ki..hani alışık olmayan biri için rahatsız edici gereksiz abartı gibi görünüyor ama çok sıcak,samimi gerçek bi ortam var biliyorum.:KK69: şuan bende hanım hanımcıkla salaş karışımı bi tarzdayım. hanım hanımcıklığım boyum ve kilomdan kaynaklanıyor olsa gerek. o yüzden dediğim gibi kilonu mutlaka gereken seviyeye çekmelisin. kilon dışında kendini baştan yaratmanı gerektirecek birşey göremedim ben..:KK69:

Tatlım zaten o müziği dinliyorum ve yapıyorum diye, sahneye çıkarken giydiğim kostümleri sokakta giymek zorunda değilim yani.Ya şöyle güzelce bir kilo versem Berskha'ya saldırıcam allah allah diye.:KK9:

ne kadar samımı cevaplar kızlar süpersınız

Evet dimi:KK61:

ben de seviyorum böyle tarzı ama kendimde olsn istemem.. başkasında yakıştığını görürsem o zaman çok beğenirim ama çok da hanım hanımcık da giyinmem her zaman.. iri yüzükler takarım bazen kocaman ve metal başkasına kaba geliyo ama olsn :KK53:

siyah saça bayılırım.. deri severim.. dövme ve piercing de severim ama 1 kez burnuma yaptırdım sonra çıkarmak zorunda kaldım :KK50: ha bide siyah göz makyajına bayılıyorum

bi bayanda da en sevdiğim beden 36

asla 34-32 gibi bedenlerden hoşlanmam hatta nefret ediyorum..

38 de iyi ama en ideali 36 bence.ama boy uzunsa 38 de iyi gidiyo ama ben kısayım o yüzden 36 bana daha iyi oluyo

sana 38 çok güzel gider diye düşünüyorum cnm..:KK61:

abdest mevzusu olmasa ve deriye yapılmasının sorun olmayacağını bilsem hemen bugün gidip bi dövme yaptırıdım koluma ve sırtıma.:KK61::KK61:

X