- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
- Konu Sahibi JessicaRabbit
abdest mevzusu olmasa ve deriye yapılmasının sorun olmayacağını bilsem hemen bugün gidip bi dövme yaptırıdım koluma ve sırtıma.
canım abdesti etkilemiyomuş döğme ben çok araştırdımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abdest mevzusu olmasa ve deriye yapılmasının sorun olmayacağını bilsem hemen bugün gidip bi dövme yaptırıdım koluma ve sırtıma.
Ben hafif dolgun kalmak istiyorum canım zaten heralde 38 en iyisi olur.Ya tabi diyorum ya önemli olan yakışması üzerindekiler, şekilinin, şemalinin.ben de seviyorum böyle tarzı ama kendimde olsn istemem.. başkasında yakıştığını görürsem o zaman çok beğenirim ama çok da hanım hanımcık da giyinmem her zaman.. iri yüzükler takarım bazen kocaman ve metal başkasına kaba geliyo ama olsn
siyah saça bayılırım.. deri severim.. dövme ve piercing de severim ama 1 kez burnuma yaptırdım sonra çıkarmak zorunda kaldım ha bide siyah göz makyajına bayılıyorum
bi bayanda da en sevdiğim beden 36
asla 34-32 gibi bedenlerden hoşlanmam hatta nefret ediyorum..
38 de iyi ama en ideali 36 bence.ama boy uzunsa 38 de iyi gidiyo ama ben kısayım o yüzden 36 bana daha iyi oluyo
sana 38 çok güzel gider diye düşünüyorum cnm..
ay ben de tam bu tarz olayına kafayı takmışken senin konunu gördüm ben kadınsı bir tarz istiyorum neyse konuna bulaşmayayım kendimi karıştırıp
bilmiyorum makyaj tarzını ama eyeliner güzel olur mesela, allık falan değil de böyle kırmızı-bordo bir ruj falan
ah keşke öyle olsa ama derinin altına işliyo diye biliyorum:26: ve öyle olunca da boy abdesti olmuyo.neyse içim rahat etmez yaptıramam zaten
ah keşke öyle olsa ama derinin altına işliyo diye biliyorum:26: ve öyle olunca da boy abdesti olmuyo.neyse içim rahat etmez yaptıramam zaten
tabi canım yaptırmayabilirsin için rahat etmiyceksede yakarak yapıyorlar dövmeyi zaten o yüzden yanık neyse dövmede o ama benee yaptırmam sıkılırım çünkü