"Kendini baştan yaratmış" desinler istiyorum!

ben de seviyorum böyle tarzı ama kendimde olsn istemem.. başkasında yakıştığını görürsem o zaman çok beğenirim ama çok da hanım hanımcık da giyinmem her zaman.. iri yüzükler takarım bazen kocaman ve metal başkasına kaba geliyo ama olsn :KK53:

siyah saça bayılırım.. deri severim.. dövme ve piercing de severim ama 1 kez burnuma yaptırdım sonra çıkarmak zorunda kaldım :KK50: ha bide siyah göz makyajına bayılıyorum

bi bayanda da en sevdiğim beden 36

asla 34-32 gibi bedenlerden hoşlanmam hatta nefret ediyorum..

38 de iyi ama en ideali 36 bence.ama boy uzunsa 38 de iyi gidiyo ama ben kısayım o yüzden 36 bana daha iyi oluyo

sana 38 çok güzel gider diye düşünüyorum cnm..:KK61:
Ben hafif dolgun kalmak istiyorum canım zaten heralde 38 en iyisi olur.Ya tabi diyorum ya önemli olan yakışması üzerindekiler, şekilinin, şemalinin.
abdest mevzusu olmasa ve deriye yapılmasının sorun olmayacağını bilsem hemen bugün gidip bi dövme yaptırıdım koluma ve sırtıma.:KK61::KK61:

Benim kolumda var bitane.:97:

canım abdesti etkilemiyomuş döğme ben çok araştırdımda :KK1:

Aynen canım abdesti etkilemez dövme.:97:

Şehirfırsatlarından 150 TL değerinde kupon aldım kızlar.(kuponun fiyatı 10 TL) Altunizade'de gözlük showroomu varmış.Güneş gözlüğü alıcam ordan.10 TL'lik kuponu vericem 150 TL'lik gözlüğü alıcam.Hihi:KK12:

Bu stil harika!:KK52:

Rihanna-in-Balmain-Denim-Military-Jacket-JT-1.jpg

ay ben de tam bu tarz olayına kafayı takmışken senin konunu gördüm :KK23: ben kadınsı bir tarz istiyorum neyse konuna bulaşmayayım kendimi karıştırıp :KK1:
bilmiyorum makyaj tarzını ama eyeliner güzel olur mesela, allık falan değil de böyle kırmızı-bordo bir ruj falan :emir_bebek:

ay ben de tam bu tarz olayına kafayı takmışken senin konunu gördüm :KK23: ben kadınsı bir tarz istiyorum neyse konuna bulaşmayayım kendimi karıştırıp :KK1:
bilmiyorum makyaj tarzını ama eyeliner güzel olur mesela, allık falan değil de böyle kırmızı-bordo bir ruj falan :emir_bebek:

Makyaj stilimi yazdın resmen tatlım.:KK9:
Ya benim gece hayatımda oldugu için gece stilim ayrı gündüz ayrı açıkcası.Bu paylaştıklarım daha çok gündüz.:97: Sende paylaş stilini tatlım fikir vermiş olursun bana da.:97:

Kızlar begendiğim stillerle ilgili KK Vitrin'de Moda blogu tadında bir topic açıcam.Kendi stilini eklemek isteyenler olursa ordan paylaşabiliriz.

ah keşke öyle olsa ama derinin altına işliyo diye biliyorum:26: ve öyle olunca da boy abdesti olmuyo.neyse içim rahat etmez yaptıramam zaten:KK53:

tabi canım yaptırmayabilirsin için rahat etmiyceksede yakarak yapıyorlar dövmeyi zaten o yüzden yanık neyse dövmede o ama benee yaptırmam sıkılırım çünkü :KK1:

tabi canım yaptırmayabilirsin için rahat etmiyceksede yakarak yapıyorlar dövmeyi zaten o yüzden yanık neyse dövmede o ama benee yaptırmam sıkılırım çünkü :KK1:

Evet birde o durum var.Gerçekten hayatınızı yansıtabilecek birşey seçmeniz lazım.Ben sıkılmadım valla seviyorum dövmemi.:KK16:

X