Kendine zarar vermek

Aile cidden önemli bir şey çocuk gelişiminde. Hele ergenlik döneminde bayağı kötü olabiliyor. Mutlaka gerekirse kolundan sürükleyerek olsa bile götür

Aslında yaşamış biri olarak söylüyorum burada yazılanlar tutup hastaneye götürmeler terapi aldırmaya çalışmalar ya da sizin ona sinirlenip bağırmanız saymanız sadece sizden uzaklaşmasına,kendisine daha çok zarar vermesine ve ileride daha büyük ruhsal problemlere yol açar. Kaça gidiyor bilmiyorum ama küçükken ailesinden dayak yiyen hor görülen sürekli azar işiten çocuklar büyüdüklerinde bi o kadar çevresine zarar vermeye şiddete eğilimli çocuklar oluyorlar bunu kendimden örnek verebilirim. Sana tavsiyem ona hayatın güzelliklerini gösterin yaptığında kınamak bağırmak yerine ona bunun çok yanlış bid hareket olduğunu dışarıda hoş karşılanmayacağını,gelecekteki iş hayatında kötü izlenimler bırakacağını anlatman. Ama böyle yakıp yıkarak bağırıp çağırarak yapmaman. Güzelce anlat 1 anlat 2 anlat 3.de sıkılıp bırakıcaktır ya da birlikte aktivite yapın sabah yürüyün sinema bowling gibi şeylere katılın birlikte. Onun ruh dünyasını ne kadar iyileştirirseniz o kadar bunun ne kadar kötü bi hareket olduğunu anlayacaktır. Lütfen ailenizi de uyarın bağırarak çocuğu daha fazla karartmasınlar yoksa kollarını kesmenin yanında bir de evden kaçan sorumsuz bir çocuğun temelini hazırlarlar.

Evin eğer babası ben olsaydım dediklerinizi harfi harfine yapardim ancak evdeki rolum fazlasına yetmiyor. Yani ben bağırma çocuğa desemde gene bağırıyor. Kendim ve annem dediklerinizi yaoacagiz. İlk duydugumuzda ve gördüğümüz de çok kötü olduk annemle bağırdım biraz ama hiç üstüne gitmedik. Babama söylemek zorunda kaldık yapmaya devam edince. Ancak ne kadar bagirsada çocuk gamsız. Dediğiniz gibi eğer onu ikna edebilirsem dışarı götüreyim bir de okulda artık kimse yok okul bitti sayılır ama ısrarla okula gitmek istiyor çocuk. Göndermek istemiyoruz okulda yapar gene diye gondermezsekte tepki göstermez değil mi ya da takıp mi edeyim ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…