• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine zarar verme korkusu ( yüksekten atlama korkusu )

Gokceyaren41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
137
6
16
25
Arkadaşlar lütfen yardım edin bu durumu yaşayan varım yüksekten atlamaktan sonrasında ölmekten korkan varım bu düşünce neden var bende bilmiyorum 1 senedir bu sıkıntıyı çekiyorum RABBİM kimsenin başına vermesin bu durumu yalayan varsa bu süreci atlattığı atlattıysa nasıl atlattı lütfen yazabilir mi teşekkür ediyorum

Arkadaşlar lütfen yardım edin bu durumu yaşayan varım yüksekten atlamaktan sonrasında ölmekten korkan varım bu düşünce neden var bende bilmiyorum 1 senedir bu sıkıntıyı çekiyorum RABBİM kimsenin başına vermesin bu durumu yalayan varsa bu süreci atlattığı atlattıysa nasıl atlattı lütfen yazabilir mi teşekkür ediyorum
Ben de yanarak ölmekten çok korkuyorum ama bu her ateş gördüğümde aklıma gelmiyor yani beni şu an rahatsız eden bir durum yok. Ancak sizde bu durum çok rahatsız edici boyutta bence bir doktora gidin ve tavsiyelerine uyun. Rabbim şifalar versin

Bu bir psikolojik rahatsızlık olabilir daha farklı şeylerden korkup bu rahatsızlığı artan ve şizofreniye dönüşen çok fazla insan duydum bir psikoloğa görünün eğer ciddiyse durumunuz çünkü paranoyalarınız artabilir, misal bir yakınınız yüksekten düşer sakatlanır veyahut vefat ederse biz kaderderiz ama siz demekki korkularım gerçek diyebilirsiniz. Bu defa beyin farklı korkular yaratır. İnşallah düzelir bu düşünceleriniz

Aynı şeyleri yaşadım hatta çok daha kötü korkularım vardı şimdi anlatıp seni etkilemek istemiyorum ama geçiyor. Tek problemin ölümden korktuğunu bilmekten geçiyor , bi çeşit opsesyon türü bu kendine zarar vermekten korkuyorsun ama altında yatan bir ölüm korkusu var , nasıl bir his olduğunu sana nasıl hissettirdiğini çok iyi anlıyorum kişisel gelişim kitapları okumamı tavsiye ederim, bu tarz opsesyonlarla ilgili paylaşılan çok konular var psikologlar tarafından YouTube dan izle. Algılayana kadar sorunun kaynağını beynine öğretene kadar izle meditasyon yap, ve sürekli şunu tekrar et sevgili beynim herşey yolunda. Bak çok iyi gelecek

Ve sadece 50 mg lustral kullandım o süreçte sonra düşürdüm 25 mg kendi kendime yenmek için herşeyi yaptım çünkü bunlar bana ait düşünceler değildi bunu biliyordum sende bunu anladığın an iyileşmek için çok büyük adımm atmış olacaksın

Ve sadece 50 mg lustral kullandım o süreçte sonra düşürdüm 25 mg kendi kendime yenmek için herşeyi yaptım çünkü bunlar bana ait düşünceler değildi bunu biliyordum sende bunu anladığın an iyileşmek için çok büyük adımm atmış olacaksın
Teşekkür ederim sizinle özel mesajdan konuşabilirmiyiz ?

Back