• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden şikayetçi olanlar buraya...

hangisi yazayım ki
*cık takıntılıyım taktım mı cıkmaz kafamdan kurar dururum
*cok heyacanlıyım ve buna bağlı olarakta stres yapaıyorum
*hayır diyomuyorum olması gerektiği yerde
*ıNSANLARA COK DEĞER VERıYORUM VERMEMEM GEREKENLERE
*cok duygusalım cok cabuk ağlıyorum
*kocamın kafasının etini cok yiyorum adamı bunaltıyorum
*karasızlığımdan

nefret ediyorum bu huylarımdan

çok sabırsız ve agresifim:mymeka:

herşeye mantıklı yaklaşmak yoruyor.biraz umursamaz olayım

diyorum ama yapamıyorum.:teselli:

ınsanların benı manipule etmesıne ızın verıyor
ıstedıklerı gıbı yonelndırebılıyorlar, görmeme ragmen ıstek amaclarını yıne de
kumandaları olmaya razı oluyorum
kendımle ilgili safdilim denebılır aklımdakını agzıma dökmekte gecıkmıyorum.
cok zaman sinirime engel olamıyorum genelde asabı bır yapım var hoslanmıyorum gülüp geçemıyorum.
ve bır de kendımle ılgılı hep olumsuz ve kötumserım, baskasıyla ılgılı de gayet olumlu mutlu ve ıyımserım. Sankı hayat bır baskasınınmıs gıbı :delphin:

benimde kendimden şikayetçi olduğum hallerim var mesela 20 yaşındayım ama yaşıtlarım gibi değilim yaşıtlarımdan çok daha olgun ve ağır duruyorum :çok üzgünüm: kolay bir hayatım yok tek başıma okumak için gittiğim şehirde yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorum ister istemez büyüyorum ama bu kadar olgun olmasaydım keşke diyorum :çok üzgünüm: öylesine vaktim yokki her zaman yalnız olacağımı biliyorum bu yüzden çünkü bu bahaneyle benden hoşlananları da kendimden uzaklaştırıyorum :çok üzgünüm: birde sürekli gelecek planlarım aklımda insanlara sıkıcı geliyorum :çok üzgünüm:

sen aslında kendınle ılgılı planlarını baskasına anlatıp akıl danışıyorsun,
asıl sorunun baskalarınla konusman sıkmandan öte kendınle ılgılı kolay karar verememen,
okulunu kazanmıssın ayakta duruyosun calısıyosun ama şu danısma olayı senı yıkan şey,
baskası senın ıyılıgını ıstemez o yuzden sormakla asıl hatayı kendıne yapıyorsun aynı ben gıbı. yararını goremedım hatan burada bunu duzelt bana kalırsa. bır baskası ıcın dogru olan sana yanlıs olması cok muhtemel. gamyoncuiremsu

taktığıma takıyorum
ne bu yani
birinden bir gıcık kapayım mümkün değil
sevemiyorum

kötü huylar bunlarda ya.

merhamet duygumun aşırı gelişmiş olması ve her durumda empati kurup olayı neredeyse yaşamışım gibi olup,üzüntüden kahrolacak hale gelmem ennn! sevmediğim huyum:1no2:bunların yanında takıntılı,sabırsız oluşum.:çok üzgünüm:of amma da çokmuş kötü huym yaa:uhm:

valla arkadaşım tamamen kendimi buldum bu yazıyı okuyunca. ya bu konuda şaşılacak kadar benziyoruz birbirimize. sen her şeyi anlatmışsın zaten

Yalnız olmadığıma sevindim aslındakaydirigubbakcemile4
Tedavimiz varsa benimle de paylaş canımkaydirigubbakcemile3a.s.

kendinden şikayetçi olanların arasında bende varım :çok üzgünüm: çoğu zaman kendime okadar kızıyorum ki okadar kendimden şikayetçi oluyorum ki anlatamam
en başta çok takıntılıyım abuk subuk şeyler aklıma geliyo abuk subuk derken çok sevdiğim eşimi her an kaybedecem korkusuyla yaşıyorum. bu takıntıdan kurtulamıyorum da :çok üzgünüm: şuanda bile öyleyim.ben ne biçim insanım bilmiyorum.
takıntım tek buda değil. bazen okadar çekilmez oluyorum ki offf offff kötükedihüso
gün içinde yaptıklarıma takıyorum neyi iyi neyi kötü yaptım hatta gün değil geçen günlerin bile hesabını yapıyorum .
galiba ciddi şekilde depresyondayım kafamçokkarıştı yaptığımın kötü olmadığını biliyorum ama nedense içimden bir ses sen hep kötü yapıyorsun diyor bana hiç yaptığım iyi şey yokmuş gibi

yalnız olmadığıma sevindim aslında belki arada da olsa burda yazsam azda olsa takıntılarımdan kurtulurum :çok üzgünüm:

Back