• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden şikayetçi olanlar buraya...

of be canim ben de karamsar ,sabirsiz ve cok acaleciyim.
bu da basima ne büyük dertler acuíyor inmazsin.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

sorunlar karşısında daha sakin olabilmek isterdim.. biraz gamsız olmak isterdim.
ve gereksiz yere para harcarım.. çok kıyafet alıyorum. hiç birikim yapma gibi bir huyum yok..

Son düzenleme:
sürekli aynı yoldan gidebilmek isterdim.her dakika fikir düşünce mantık değiştirmekten bıktım artık.

Kendimden çok şikayetçiyim.Çok kararsızım, çok sabırsızım, istediğimin hemen olmasını istiyorum ama bazen olmayabiliyo çok canım sıkılıyo,Paranoyayım sevgilimi bu konuda zıvanadan çıkartıyorum biliyorum ama ne yapıyım,Tezcanlıyım ve Karamsarım hep olumsuz düşünüyorum :mymeka:

benimde kendimden şikayetçi olduğum hallerim var mesela 20 yaşındayım ama yaşıtlarım gibi değilim yaşıtlarımdan çok daha olgun ve ağır duruyorum :çok üzgünüm: kolay bir hayatım yok tek başıma okumak için gittiğim şehirde yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorum ister istemez büyüyorum ama bu kadar olgun olmasaydım keşke diyorum :çok üzgünüm: öylesine vaktim yokki her zaman yalnız olacağımı biliyorum bu yüzden çünkü bu bahaneyle benden hoşlananları da kendimden uzaklaştırıyorum :çok üzgünüm: birde sürekli gelecek planlarım aklımda insanlara sıkıcı geliyorum :çok üzgünüm:

benimde kendimden şikayetçi olduğum hallerim var mesela 20 yaşındayım ama yaşıtlarım gibi değilim yaşıtlarımdan çok daha olgun ve ağır duruyorum :çok üzgünüm: kolay bir hayatım yok tek başıma okumak için gittiğim şehirde yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorum ister istemez büyüyorum ama bu kadar olgun olmasaydım keşke diyorum :çok üzgünüm: öylesine vaktim yokki her zaman yalnız olacağımı biliyorum bu yüzden çünkü bu bahaneyle benden hoşlananları da kendimden uzaklaştırıyorum :çok üzgünüm: birde sürekli gelecek planlarım aklımda insanlara sıkıcı geliyorum :çok üzgünüm:
canım benim çok takdir ettim seni.
inan bana senin gibiler hep kazanır.bunu şimdi deil de çok ilerde anlayacaksın.
hayat sana ağırbaşlı ve olgun olmanı seçtirmiş istesen de istemesen de...
ama şu var ki herkes bi yerde kötü tecrübelerle ağırbaşlı davranmayı ve hayatın toz pembe olmadığını öğreniyor,sen ne şanslısın ki herşeyin farkında olarak yaşamaktasın.bu farkında olmanın meyvesini ilerde yersin.
yazılarında eski halimi gerçeklerimi gördüm.emin ol ilerde herşey çok güzel olacak ve gülümseyerek bakacaksın herşeye.

yazdıkların için teşekkür ederim bloodrayne a.s. dediğin gibi hayat bir gün öğretiyor toz pembe olmadığını... bana da 19 yaşımda göstermeye başladı gerçek yüzünü erken olmasının avantajını fazlasıyla görücem diye düşünüyorum bende...herşeye rağmen mutluyum hayatımdan a.s insanın herşeyini, evine alacağı bir tabağı bile kendi parasıyla alıp kendi seçmesi yada faturalarını kendi parasıyla ödemesi ne güzel bir duyguymuş :1rolleyes: eminim senin gibi yazdıklarımda kendini bulan bir sürü kk üyesi vardır zorluklara rağmen gülümseyebildiğimiz için hepinizi kocaman öpüyorum kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

herkese çabuk güvenmemden,kolay inanmamdan,duyguları hep ikinci plana atıp ,bazen fazla mantıklı olmamdan,ne istersem ,hemen o an olmalı düşüncemden,beklemeyi sevmememden, insanları ,bir tatlı sözle kolay affetmemden ,şikayetçiyim.......................

Erteleme huyumdan nefret ediyorum.Ama yine devam,yine devam.
Herseyi cok kafama takmamdan da nefret ediyorum.

slm kızlarrr bende sizdenim tam yerindek onu açmışsınız kendimi buşdumkaydirigubbakcemile3 çok çekilmezim özellikle sevgilime karşı düzelmek istiyorum çok bunalttım onu ama yapamıyorumsenağlama

ohooo hangi birisini saysaamm arızamıyım neyim :roflol:
-çok duygusalım
-insanlara hakettiklerinden çok değer veriyorum
-ilişkilerimde sabırsızım sinirliyim
-gereken yerde hayır demesini bilmiyorum
-heyecanlı ve stresliyim
-en ufak şeyi çok kafama takıyorum
-fikirlerim hislerim düşüncelerim anlık değişimlere uğruyor
-kararlı iradeli olamıyorum..daha aklıma gelmeyenler de vardır :roflol: aklıma geldikçe eklerimm

erteleme huyu bende de var
huysuzum, sinirliyim, küsme huyumu sevmiyorum hiç
bir de küçük şeyleri kafama çok takıyorum, en çok bundan şikayetçiyim
yapılanı unutmam, kinciyimdir ama bu huyumu seviyorum bazen, gerekiyor çünkü

merhaba arkadaşlar ben de kendi içimi dökmek istedim kararsızım çok abuk fikir değiştiriyorum birşeye taktıysam kafayı tamam.mesela düğünüme 2.5 ay var ev tuttuk ben beğendim evi tamam tutalım dedim şimdi pişman oldum ev süper bir ev ama neden böyl eolduğumu bilemiyorum sanki aklımı oynatıcam herkesten yardım istedim şu an işteyim c.tesi gidicem psıkoloğa aklımı oynatacak gibiyim.taktım kafaya ya aslında nişanlım süper bir ev tuttu daha ne istiyorum ki ama birden soğukluk geldi içime eve karşı.ne yapıcağımı bilmiyorum.nefes alamıyorum bu akşam sakinleştirici bir ilaç alıcam

gevezeliğimden ve hep bişeyleri ertemelemden şikayetçiyim:ecrin_bebek:

Ben de kendimden şikayetçiyim hatta gıcık oluyorum bile diyebilirim!!:1no2:
Hatta kendimden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam,
herkesi kendim gibi biliyorum,hemen inanıyorum, bana kötülük yapana bile aynı şekilde karşılık veremiyorum ama daha fazla karşılık vermek isterdim!!
Artık çok yoruldum..!senağlama

Evet itiraf ediyorum işte: Bazen çok çekilmez oluyorum,.özellikle sevgilime karşı...:delphin:
Oysaki çevremdeki herkes sorununu ilk bana açıp, akıl danıştıklarını; bazen onların farkedemediği açıdan olaylara bakmalarını sağladığımı söylerler.

Cidden başkalarına son derece mantıklı tavsiyelerde bulunurken, kendimle ilgili hiç olmadık konularda saçmasapan davranabiliyorum:mymeka:

Aslında ne olgunlukta davranmam gerektiğinin farkında oluyorum, ama kapris yapmayı tercih ediyorum bazenkafamçokkarıştı

Uzaklara gitmeye gerek yok daha bugün becerdim yine bu işleri:utangac: Haksız yere sevgilimin üzerine üzerine gittim yine:1no2: Sonradan toparlıyorum tabiki ama baştan sabırlı davranamıyorum sanırım, istediğim olmayınca...

Hep radikal kararlar alıyorum, sabır gösterip olayı büyütmeyeceğim diye. Ama yine kaprise devam...:1rolleyes:

Neyse bunu itiraf etmem bile bir adımdır belki kızlar ne dersiniz? Napmalı beni bilmem:roflol:

Eee yok mu arasıra benim gibi kendinden şikayetçi olanlar...:içelim:

valla arkadaşım tamamen kendimi buldum bu yazıyı okuyunca. ya bu konuda şaşılacak kadar benziyoruz birbirimize. sen her şeyi anlatmışsın zaten

Kendimden şikayetçiyim ; hayatın üstüme geldiğini fark ettiğimde aşırı hassas ,duygusal bir insan

oluveriyorum... Beklentilerim çok yükseliyor hayatımdaki insanlardan , özellikle eşimden ...

Kendime zor hakim oluyorum böyle zamanlarda benneyaptımki

Cadı olamamaktan şikayetcıyım.Önceleri daha ıyıdım,herkesın lafını verir ezdirmezdım kendımı,haksızı konusturmazdım.Şimdi öyle uysal oldum ki,susup kalıyorum öylece,laf ağzıma gelsede konusmuyorum.Ama cadı olan kazanıyo bunu öğrendim. kötükedihüso

Back