canım benim çok takdir ettim seni.benimde kendimden şikayetçi olduğum hallerim var mesela 20 yaşındayım ama yaşıtlarım gibi değilim yaşıtlarımdan çok daha olgun ve ağır duruyorum :çok üzgünüm: kolay bir hayatım yok tek başıma okumak için gittiğim şehirde yaşıyorum hem okuyorum hemde çalışıyorum ister istemez büyüyorum ama bu kadar olgun olmasaydım keşke diyorum :çok üzgünüm: öylesine vaktim yokki her zaman yalnız olacağımı biliyorum bu yüzden çünkü bu bahaneyle benden hoşlananları da kendimden uzaklaştırıyorum :çok üzgünüm: birde sürekli gelecek planlarım aklımda insanlara sıkıcı geliyorum :çok üzgünüm:
Evet itiraf ediyorum işte: Bazen çok çekilmez oluyorum,.özellikle sevgilime karşı...
Oysaki çevremdeki herkes sorununu ilk bana açıp, akıl danıştıklarını; bazen onların farkedemediği açıdan olaylara bakmalarını sağladığımı söylerler.
Cidden başkalarına son derece mantıklı tavsiyelerde bulunurken, kendimle ilgili hiç olmadık konularda saçmasapan davranabiliyorum:mymeka:
Aslında ne olgunlukta davranmam gerektiğinin farkında oluyorum, ama kapris yapmayı tercih ediyorum bazenkafamçokkarıştı
Uzaklara gitmeye gerek yok daha bugün becerdim yine bu işleriHaksız yere sevgilimin üzerine üzerine gittim yine:1no2: Sonradan toparlıyorum tabiki ama baştan sabırlı davranamıyorum sanırım, istediğim olmayınca...
Hep radikal kararlar alıyorum, sabır gösterip olayı büyütmeyeceğim diye. Ama yine kaprise devam...:1rolleyes:
Neyse bunu itiraf etmem bile bir adımdır belki kızlar ne dersiniz? Napmalı beni bilmem:roflol:
Eee yok mu arasıra benim gibi kendinden şikayetçi olanlar...:içelim:
valla arkadaşım tamamen kendimi buldum bu yazıyı okuyunca. ya bu konuda şaşılacak kadar benziyoruz birbirimize. sen her şeyi anlatmışsın zaten
ben de erteleme huyumdan şikayetçiyim.
onun dışında bir sorunum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?