• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden şikayetçi olanlar buraya...

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Evet itiraf ediyorum işte: Bazen çok çekilmez oluyorum,.özellikle sevgilime karşı...:delphin:
Oysaki çevremdeki herkes sorununu ilk bana açıp, akıl danıştıklarını; bazen onların farkedemediği açıdan olaylara bakmalarını sağladığımı söylerler.

Cidden başkalarına son derece mantıklı tavsiyelerde bulunurken, kendimle ilgili hiç olmadık konularda saçmasapan davranabiliyorum:mymeka:

Aslında ne olgunlukta davranmam gerektiğinin farkında oluyorum, ama kapris yapmayı tercih ediyorum bazenkafamçokkarıştı

Uzaklara gitmeye gerek yok daha bugün becerdim yine bu işleri:utangac: Haksız yere sevgilimin üzerine üzerine gittim yine:1no2: Sonradan toparlıyorum tabiki ama baştan sabırlı davranamıyorum sanırım, istediğim olmayınca...

Hep radikal kararlar alıyorum, sabır gösterip olayı büyütmeyeceğim diye. Ama yine kaprise devam...:1rolleyes:

Neyse bunu itiraf etmem bile bir adımdır belki kızlar ne dersiniz? Napmalı beni bilmem:roflol:

Eee yok mu arasıra benim gibi kendinden şikayetçi olanlar...:içelim:

Son düzenleme:
bende kendimden şikayetçiyimm çok takıntılıyım çokk sürekli yapmam gereken şeyleri düşünüyorum hep bir b planım var o olmazsa böyle yaparım diye bi insan hep bişeyleri düşünür dert edinir mi birde başladığım bi işi bitirme takıntım var tabii :delphin: o iş uzadıkça benim içim içimi yer... zaten millet takıntı abidesi demeye başladı bana :mymeka:

ben de erteleme huyumdan şikayetçiyim.
onun dışında bir sorunum yok.

bende kendimden şikayetçiyimm çok takıntılıyım çokk sürekli yapmam gereken şeyleri düşünüyorum hep bir b planım var o olmazsa böyle yaparım diye bi insan hep bişeyleri düşünür dert edinir mi birde başladığım bi işi bitirme takıntım var tabii :delphin: o iş uzadıkça benim içim içimi yer... zaten millet takıntı abidesi demeye başladı bana :mymeka:

Canım seninki yine iyi yani sorumluluk bilincin çok gelişmiş demekki...
Ama her şeyin aşırısı zararlı tabi.
Nesyse burdaki kimseye akıl vermeye çalışmayayım. Zira açtığım başlık buna pek müsait değil.:roflol:
Sağlıcakla kal canıma.s.

Şimdilik iyi geceler arkadaşlar, erkenciyim yarın...a.s.
Ama ben bu başlıkta günah çıkarmaya devam edeceğim.:roflol:

Canım seninki yine iyi yani sorumluluk bilincin çok gelişmiş demekki...
Ama her şeyin aşırısı zararlı tabi.
Nesyse burdaki kimseye akıl vermeye çalışmayayım. Zira açtığım başlık buna pek müsait değil.:roflol:
Sağlıcakla kal canıma.s.

sorumluluk mu ne artık bilmiyorum ama taktığım şeyleri hep yapmışımdır o yüzden bu huyumu birazda seviyorum açıkçası kaydirigubbakcemile3 bide herkese söylerim şunu yapıcam bunu yapıcam diye onu yapıncada sırada ne var şimdi neye takcaksın derler bana kaydirigubbakcemile3 senin şikayetine gelince o bendede var :bbo: ne yapalım bizde böyleyiz işte :CüvCüv:

şu pc ye yapıstım kalkmak istesemde bagımlı gibiyim bazen eşim bişe dicek die ödüüm kopuyo bilgisayar bagımlılıgımdan nefret ediyorum gerçi sürekli buralardayım:))

şu pc ye yapıstım kalkmak istesemde bagımlı gibiyim bazen eşim bişe dicek die ödüüm kopuyo bilgisayar bagımlılıgımdan nefret ediyorum gerçi sürekli buralardayım:))

O bende de mevcutkaydirigubbakcemile2
Şimdi okul dönemi erken çıkıyorum sabahları ama yine de vazgeçemiyorum pc'den daha doğrusu geceleri kk'nden ayrılamıyorum uykusuzluktan öldüğüm halde.laelaelaelaelae

kendmden şikayetçiym beni defalarca aldatan adamı hala deli gibi seviorummm ve aylar gecti o kacıncı sevglisinden ayrıldı ben hala onu bekliorumm....

ben kendimden çok şikayetçiyim.bi kere çok takıntılıyım,stres yapıyorum herşeye.ikincisi ilişkilerimde asabileşiyorum.çıldırtıyorum sevgililerimi.ama aslında öle bi insan diilim.normalde sabırlı sessiz sakin bi insanken,sevgilimle birlikteyken kuyruğuna basılmış kedi gibiyim.aslında nefret ediorum galiba kendimden:bbo::bbo:

birsürü yapmam gereken sey varken akşama kadar hırkama sarılıp tavuk gibi oturmamdan nefret ediyorum.
böyle biri değildim ama uzun zamandır pek bi tembelleştim. zamanla gecer diye pek üstüne gitmiyorum kendimin:P

Cok kararsızım.Mısal : ıkı aydır sacımı ne renge boyasam kestırsemmı deyıp duruyorum.
Cok dusunuyorum. Mısal : Gun boyu ne yapacagımı,yaptıklarımı dusunuyorum,sureklı su olmazsa boyle yaparım dıyorum.
Hayır dıyemıyorum..

kararsızım hemde cok....bır türlü karar veremem...hem kendimi hemde etrafımı bezdiririm........
yapmıyacagım derim yine yaparım.........

çok yufka yürekliyim hep karşımdakini kırmayayım diye uğraşırım sesimi çıkartmam ama hep ben üzülürüm içten içe kendimi yiyip bititirim yıpratırım kendimi ....

Yalnız bırakmadınız beni kızlar sağolunn yaadelikafadulden

Şu kış gününde bile saçlarımı yıkamadan çıkamıyorum sanki gittiğim yerden geri çevireceklerbenneyaptımki

Çok kararsızım alışverişe yalnız çıkamıyorum aldığım şeyi illa ki yanımdaki biri onaylayacak(Bu konuda en iyi olan annemdir:lepi:)

İnsanlara çok fazla değer veriyorum ve bu yüzden yaşadığım hayal kırıklıkları fazla oluyor.:kızgın:

Kafaya bir şeyi taktıysam tamam artık:mymeka: Kurar da kurarım. Asla içimde tutamam beni rahatsız eden bir şeyi dile getirmezssem uykularım kaçar. Bu seferlik de böyle olsun diyemem:delphin:

Ya bu şikayet listesi uzadıkça uzuyor...kaydirigubbakcemile

Kızlr içimize dökmeye devam, ama sonra da bu huyları bir kenara bırakıp, :içelim:nasıl değişebiliriz bunu tartışalım

çok yufka yürekliyim hep karşımdakini kırmayayım diye uğraşırım sesimi çıkartmam ama hep ben üzülürüm içten içe kendimi yiyip bititirim yıpratırım kendimi ....

Bak bu zamanla biraz da olsa aşılıyor. Sanırım canım yandıkça biraz sesimi çıkarmaya başladım insanlara karşıkaydirigubbakcemile4
Birkaç sene öncesine kadar resmen kullanıldığımın farkında olsam bile aman yanlış anlaömasınlar diye çaba gösterirken, şimdilerde adım cadıya çıktı vallananiknanik
Bazen ben bile şaşıyorum kendime haklı olduğuma inandığım bir konuda asla susmamkötükedihüso

bende cok mesafeliyim, ancak kücüklügümden beri tanidigim arkadaslarimla sIk görüsürüm.. yeni tanistigim insanlarla birtürlü sicak bir bag kuramam,

asosyal biri olup cikacagim sonunda =)

Back