• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Pardon evlenmiş boşanmış yazicaktim. İste daha önce hic sevgilin olmadığı için bu oğlana(!) aşık olduğunu saniyorsun aşk değil begeni hayranlik seninki buda gecici birşey
herkes onu diyor ama nasıl olur anlam veremiyorum yanlıs bisey yapmaktan korkuyorum..böylesine edep ve tevazu herkes diyorki göz dikmiş ne alakası var yahu bir insan göz diktiği birine bunca fedakarlığı yapar mı değer veriyor seviyor sayıyor

herkes onu diyor ama nasıl olur anlam veremiyorum yanlıs bisey yapmaktan korkuyorum..böylesine edep ve tevazu herkes diyorki göz dikmiş ne alakası var yahu bir insan göz diktiği birine bunca fedakarlığı yapar mı değer veriyor seviyor sayıyor
Ne fedakarlık yaptı mesela senin icin?

Ama çok değer veriyorlar bana.Cidden ben bu değeri ailemden görmedim daha .Çok iyiler.Hem kadıncağız ne kadar kötü olabilir ki zaten yaşlı.Çok çok iyiler.Belki de ettiğim dualar kabul olmuştur. Çok seviyorum gördüğümde bayılacak gibi oluyorum kalbim çarpıyor
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
Zaten kaynana adayları ilk etapta sevecen ve sefkatla yaklaşırlar, köprüyü geçince o halinden eser kalmaz.

Yaş Aralığı çok ve çocuklu bir adam niye ? Kendine yazık etme, daha çok gencsin.

Sana abla tavsiyesi cocuklu bir adamla bırak evlenmeyi hoslanmayi bile aklindan gecirme tecrube konusuyor burda.
İleride seni neler bekledigini uzun yazmak isterdim ama bu sayfa yetmez

Kafani kullan koyverme kendini diyecegim ama görülüyor ki sen coktan yelkenleri indirmissin

Ne fedakarlık yaptı mesela senin icin?
maddi ve manevi her konuda abim sıkıştığında maddi olarak annem hastalandığında hastaneye yetiştirmesi.Babama tadilatta yardım etmesi vaktinden vermesi iş yerinden gelip uğrasması bazı seylerle

maddi ve manevi her konuda abim sıkıştığında maddi olarak annem hastalandığında hastaneye yetiştirmesi.Babama tadilatta yardım etmesi vaktinden vermesi iş yerinden gelip uğrasması bazı seylerle
Bunlari fedakarlik olarak goremedim nedense. Ayni seyi tekrar ediyorum hayranlik, begeni seninkisi aşk değil. Pisman olursun ilerde. Biran evvel uzaklasmalisin bu KOCA adamdan

Abim de seviyor onu hep abimin zor zamanlarında yanında oldu.Abim gözümden kaçmıyor bacım sultan ha deid güldü ben de bilmemezlikten geldim ne kaçmıyor dedim.Sen anladın dedi
Kizum kasiniyosun sen belani ariyorsun yada çok kururdunn gözün birsey Gormuyo vurdaki o kadar kişi onaylamıyoooo aklini başına al yada bizimle dalga geciyosunn kafa buluyorsun biz ak dersek sen Kara diyosun illaki alacam diyosan da gitttt allll daa gör ebenin yazmasiniiii heyy alalhim yaa
bence kesinlikle dalga geçiyorsun bizimle.
Dalga geçiyor bence bu aptall bu bizimle

Kizum kasiniyosun sen belani ariyorsun yada çok kururdunn gözün birsey Gormuyo vurdaki o kadar kişi onaylamıyoooo aklini başına al yada bizimle dalga geciyosunn kafa buluyorsun biz ak dersek sen Kara diyosun illaki alacam diyosan da gitttt allll daa gör ebenin yazmasiniiii heyy alalhim yaa

Dalga geçiyor bence bu aptall bu bizimle
Dalga geçtiğimi düşünüyorsanız yazmayın o zaman ben burda ciddi bişey düşünüyorum.Ciddi bir işe adım atmayı düşünüyorum..Aptal gibi lafları kabul etmiyorum fikriniz varsa yazın yoksa yazmayın lütfen

Yahu siz hala cevap mı yazıyosunuz bu arkadaşa :bicak:
Hepiniz boş boş konuşuyorsunuz onun sizin aklınıza ihtiyacı yok :deli: Çünkü kendisi herşeyi çok iyi biliyor siz aşktan ne anlarsınız hepiniz böyle aşk yaşamadınız diye kıskanıyorsunuz :işsiz:
Adam mükemmel ve çok nazik konu sahibine çok değer veriyor bundan iyi kocamı olur böylesini nerden bulacak :deli:Sen bir an önce evlen tatlım bak yoksa kaçırırsın adamı başkası kapar sonra. Malum böyle bir adamı herkes sıraya girmiş bekliyodur :KK53:

Hepiniz boş boş konuşuyorsunuz onun sizin aklınıza ihtiyacı yok :deli: Çünkü kendisi herşeyi çok iyi biliyor siz aşktan ne anlarsınız hepiniz böyle aşk yaşamadınız diye kıskanıyorsunuz :işsiz:
Adam mükemmel ve çok nazik konu sahibine çok değer veriyor bundan iyi kocamı olur böylesini nerden bulacak :deli:Sen bir an önce evlen tatlım bak yoksa kaçırırsın adamı başkası kapar sonra. Malum böyle bir adamı herkes sıraya girmiş bekliyodur :KK53:
:KK51:

Bunlar sizin için yapılmış bir fedakarlık değil ki aile dostu olduğu için yardım ediyor,ben de aile dostu olarak gördüğüm kişilere yardım ederim,bakacak kimsesi olmadığı için hastanede refakatçı olarak kaldığım yakınımda oldu,evine tadilat yaptırdığında yardım ettiğim komşumda oldu.

Back