- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi Asilpapatya
-
Evet ben onu gerçekten seviyorum.Böyle her gördüğümde kalbim çarpıyor.Acaba elini tutmak ona dokunmak nasıl bir duygudur diye düşünüyorum çok seviyorum.Her tebessümlü bakış ve her bakışında utangaç tavırlar efendi bir oğlan.İlgisi beni benden aldı.Her gördüğümde beni heyecanlandıran adamla zaten ben ciddi düşünüyorum.O adamla aynı evde yasıyacam herşeyim bir olacak üzüntüm sevincim...Ben ona çok iyi davranacağım o bana kızsa bile.Hep seveceğim.Ve tabiki çok kıskanıcam.
herkes onu diyor ama nasıl olur anlam veremiyorum yanlıs bisey yapmaktan korkuyorum..böylesine edep ve tevazu herkes diyorki göz dikmiş ne alakası var yahu bir insan göz diktiği birine bunca fedakarlığı yapar mı değer veriyor seviyor sayıyor
Icim bayıldı be güzelim
Inşallah gercek değildir
Abin abilik yapsada , sultan bacim anladim diyeceğine inşallah seni bir kalaylarda aklın basina gelir belki bir ihtimal.
Kimsenin icine girmeyince anlamazsin ailende anlamaz bi insani tanimak icin ya dunurcu yada ortakci olcan derler.seninki ask degil hayranlik.sen cok kaptirmissin kendini kotu biseyi olsa dahi iyi gorursun kendini topla sonra bu hisler yok olunca gercek hayata donunce cok kafani duvarlara vurursun alasiya kadar overler sonra soverler kucuksun daha evlenince o cocuguda ister sanada batar illaki o esiyle asklarin meyvesi diye bilmyorm ama kaptrma pisman olursunAma gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
tekstil atölyesi var.zengin değil çok ama parası için vermiyorlar.hem tüm köy seviyor bu adamı ne zaman gelse bizim köye herkes selam veriyor pasam yiğidim diye bendw hayran hayran izliyorum onu.İnşAllah başka kıza vermezler..Sevda türküleri yakıp yakıp duruyorum ah beeee aşık olmak ne güzel ama ya siz beni anlamıyorsunuz ya ben sizi
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?