• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden büyük birine aşık olmak

Kızlar merhaba 21 yasındayım.Bir konu var fikirlerinizi almak istedim.Ben kendimden yaşça büyük birine aşık oldum.Üstelik bu abimin arkadaşı.34 yaşında.Ama çok iyi bir insan abimin en yakın arkadaşlarından.Hatta aynı köyün adamıyız..Evlendi ve ayrıldı..1 çocuğu var çocuk annesinde kalıyor.Ayrılık sebepleride kadın internetten eski bi okul arkadısyla yazısmıs aldatma gibi bisey zaten kocasıylada ilgilenmezmiş . tam net bilmiyorum olayı.Adam da yakalamıs yazısmaları yollamıs babasının evine.Ayrılalı 3 yıl oldu.. Abimin arkadasına olan duygularım 6 ay önce başladı.Ve deli gibi seviyorum.Onu görünce bayılacak gibi oluyorum.Yakışıklı değil.Hafif göbekli.Ama cidden çok iyi bir adam.Sevmemin sebebide davranış şekli zaten.Bize ayda 1 kere filan geliyor.Abim eşini filan getiriyor çocuklarını getiriyor.Abim düşkündür bize.O gelmesindede arkadasını çağrıyor sohbet ediyorlar ve biz göz göze geliyoruz sürekli ikimiz tebessüm ediyoruz utanıyoruz baş önde.Bu kısır döngü sürekli devam ediyor.Kesinlikle kötü bir niyeti yok.Ters bir davranışınıda görmedim.Aynı zamanda ninem gilin köyünün aşağılarında onların köyü var.Ağustos ayında biz köydeyken geldiler annesi filan bizim köye çay yaptım kahve yaptım ve kahveyide kelebekli ve şık kahve takımlarına koydum aldı zariflik bu olsa gerek dedi içti ama ben nasıl mutluyum ve ben ona bakıyorum bazen o benim baktığımı anlıyor hemen kafamı çeviriyorum.Ama bakışmalar beni benden aldı.Yaptığımız şey tebessüm oldu.Ve annesi sürekli bana övgüler yağdırıyor.İltifatlar ediyor.Geçen annesi dedi ki şöyle bir şakalaşma oldu maşAllah senin kız hem güzel hemde marifetli oğluma alayım ben bu kızı dedi gülerek annem de güldü.Ben utandım.O espriden sonra annem bise demedi.Sizce beni seviyor mudur ?Boş hayallere mi kapıldım.Arkadaslarım diyor çocuğu olmus o koca adam sen gençsin diyorlar Siz ne düsünüyorsunuz.
Çok ciddi söylüyorum başını yakarsın yaş farkını geçtim adam evlenmiş ayrılmış ve ortada normal bi ayrılış biçimi yok adam hayatı boyunca yaşadığı olayın etkisinde kalacak ve sana da güvensizlik oluşacak uzak dur böyle hayaller kurma davul bile dengi dengine

Ne olursa olsun dengin le evlen.adam dul bir çocuğu var ve yaş farkı uçurum mutlu olamazsın bence böyle bir evlilik mutluluk getirmez.

Vay be ben 21 yaşındayken annemin arkadaşları Nil senin bu kız evde kalır derdi bende biriniz oğluna alıverir artık derdim tövbe derlerdi.

Yaş farkını zamanla anlayabilirsin suan değil sen cıkıp gezelim o aman evde oturalım dıyecek sen renklı gıymek yada gıymesını ıstıyceksın o koyu sıkıcı seyler zamanla genç yada yaşıtın dıyım arkadaşların olması onda kıskançlığa iticek sende daraldım bunaldım vs dıyeceksın haa bide cocuk varmıs ıllakı gelıp gıtmek ısteyecek sende onunla tek vakıt gecırmek ısteyeceksın ama okul tatil ve pazarı babasıyla geçirmek isteyecek gözüne batacak emin misin

Merak etme küçüksün demicem. Lakin şöyle bir düşün denenmiş zaten sen niye tekrar deneyeceksin ki..Hemde çocuğu var. İlerde senin de çocuğun olacak bu durumda kardeş kardeş yaşarlar mi sence?? Evlilikler biterken her iki taraf da suçludur. Polyanna olma gerçek hayat çok daha zor. Gençsin muhtemelen temiz bir kızsın çok üzülürsün ileride.. Bak yazılanlara bir sürü pişmanlık hayat hikayesi...

Bu kadar iyilerse kadın niye ayrıldı acaba
Ama gerçekten öyle anladığınız gibi değil.Annesi çok iyi.Saflar temizler tatlı insanlar hem çocuk annesinde babasıyla bazı günler görüsüyor diye biliyorum.Annesi o kadar iyi davranıyor ki bana annemden bile daha şefkatli

Off cok sacma! Yasadigin sey ask falan degil.olur bu yaslarda kendinden büyük birine ilgi duyma olaylari ama gelip gecicidir.aptallik edip sakin evleneyim deme.hayatinin hatasini yaparsin.birde cocuklu adam.gerci biz ne desek de sen kendini bulutlarda görüyorsun.eger evlenmek gibi bi hata yaparsan buraya coookk konu acarsin,o zamanda biz sana deriz kendin kasindin diye

akıllı ol ya aynı yaştayız ve senin boşanmış çocuğu olmuş biriyle ne isin var.Sevgiyi geç.. sevgiyi her halükarda nasibindeki kişide de bulursun
..
Yahu adam ilişkiyi yaşamış etmiş sen ikincisi olacaksın ve senin ilkin o adam olacak.Vallahi nasıl miden kaldırıyo ben ayıkmadım.Rabbime buyuk konusmak istemiyorum ama ya kendine gel lutfen aklini başına al erkeklere kramp mı girdi

Bu yaslarda boyle seyler hissetmen normal. Hangimiz ilk karsimiza cikanla evlendik ki? O duygular da gelip geciyor. Zamanla hatirladikca guluyoruz hatta. Bu yasadigin hoslanti, ask degil. Adamin sana ilgisi hosuna gitmis. Bu yaslarda olur oyle seyler.
Evlenip bosanmis ve de cocugu olan adamlarla hic evlenmemis kizlarimizin yasadiklari sorunlari konu eden bir suru konular var burada, onlari okuyabilirsin. Onlar da sevginin herseyi asacagini zannetmisler. Evlenince bir suru sey yasamislar. O konulari okumani tavsiye ederim sana yol gosterir.
Bosanmis birini bosver. Hep problem olur. Yasi da cok buyuk. Bu hoslanti durumu her inssnin hosuna gider ama lutfen bu kisiyle evlilifi ya da ilerisini dusunme. Yasin cok genc. Karsina daha ne kismetler cikar. Daha kimleri seversin. Bu adam sana hic uygun degil.

21 yaşında gencecik kızın evlenip boşanmış çocuklu adamla ilişki olurunu ölçmesi yerine okulunu bitirip kariyer endişesi taşıması gerekmez mi yahu?
Dünyada da erkek mi yok?
Neymiş aldatılmış, neymiş kadın kötüymüş, neymiş, çok üzülmüş... Bu kısımları duy, inanma. ;) üzülürsün.

Duygusal boşlukta olduğun için etrafında olan insana ilgi duyabilirsin normal ama o adam cok büyük sana göre evlenmiş bosanmıs çocuğu var. Bir değil iki değil yanlış yaparsın hevesin geçince herşey için çok geç olabilir.

Yanlış anlamasın kimse evlenmek boşanmak çocuk normal seyler ama dengi dengine olmayınca mutsuz olunuyor genelde sen sabır göstermezsin daha önce yaşamadığın için.

Son olarak dünya senin yaşadığın köyden ibaret defil hayal dediğin çalışmak geleceğin olabilir. Ne güzel açık ogretimden okuyorsun otur KPSS ye falan çalış .
Çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık Yaşı geçtim dul ve çocuklu yani hiç bir olur yolu yok bence ben 23 yaşına girdim bir düşünüyorum kimlere plotonik aşık oldum diye şimdi ise gülüp geçiyorum insan yaşını aldıkça daha mantıklı düşünüyor

Bu yazdığımı not al, 5 yıl sonra lazım olacak.

deli divane aşık olduğun adamın ilk karısı bir yandan kocası bir yandan kayınailesi için yüksek ihtimal sacını süpürge etti.
Kocası da yüksek ihtimal ev onu boğduğu için genelde arkadaşları ile takıldı.
Hatta telefonda oyun bagımlısı oldu.
Yada başka kadınlarla konuştu.
Ama zaten o erkek sorun yok.
Kadın yalnız, kullanılmış, hizmetçi yerine koyulmuş, gururu kırılmış bir kadın olarak en ufak ilgiye aldanmış olabilir

Siz meseleni içyüzünü bilemezsiniz.
Ama Türkiye şartlarında bir kadın baba evine çocukla zor döner.
He bir de o var.
Kadının yüz kızartıcı bir suçu olda çocuk babada olurdu.
O adam, kendisini aldatan kadına çocuğunu mu verdi al yetiştir diye?
Herkes söylemiş, kimseyi dinlememişsin.
Beni de dinlemeyeceksin ama dediğim gibi not al. 5 yıl sonra okursun.

Bir tek ben, yaş kısmına takılmadım sanırım.
Benim bir tanıdığım evlendi o yaş farkıyla hem de sizinle aynı yaşlarda.
Gayet de mutlular.
Tek çocuk kısmı sıkıntı...

Back