Kendimle yüzleşme..

Abjj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
89
26
Sevgili Asi.. Hayat zor yorucu ve yoruldun ikimizde biliyoruz. Senin yaşıtlarının bugün boyu kadar çocukları var biliyorsun, senden küçükler çocuk aile sahibi oldu biliyorsun bütün bunlar olurken sana akıl vermek isteyen hatta 70 yaşındaki teyzeden tutda 6 yaşındaki çocuğun bile giyim tarzın dikkatini cekti. Evet aşağılandın, evet arkandan güldüler ve unutma hala gülüyorlar, evet herkes seni hanım hanımcık çok iyi kız diye övdüler ama gerçek şuki kimse seni oğlunun yanına yakıştırmadı, kimse seni oğluna layık görmedi. Hiç sevmenin sevilmenin nasıl bir duygu olduğunu bilmedin kimse yüzüne bakmadı en başta sen kendini asla sevmedin hoşlandığın kimsenin gözlerine bakamadın hatta senden zerre haberi olmayan birinden karşılaşmamak adına saklandın karşılaşsan ne olacak degilmi 5 çocuk annesi sanacak seni. Hayatın da sevgi adına netten yalan arkadaşlıklar çünkü şimdi farkındayım ki karşı cins olan sevgi boşluğunu böyle doldurmak istedin çünkü seninde vardı sevilmeye ihtiyacın ama hiç sevilmedin kalbin bir çok kez paramparca edildi çünkü artık farkındayım ki gerçekte ilişki kuramayan insanlar sanala yöneliyor bu çok yanlış. Herşey geçmiş gelecek içime oturdu derin bir yara ve sızı hissediyorum yapamadıklarım yapamadıklarım dünyamı ve hayatımı yaparım diye ertelediklerim hepsinin altında eziliyorum ölüyorum bazen düşünmekten kaçıyorum gerçeklerle yüzleşmek beni yaralıyor galiba. Annem babam onları çok üzdüm en çokta buna üzülüyorum artık koca sülalede bi biz kaldık şimdi benim annem babamda rahat rahat nefes alıp gezecekten gelmiş 60 yaşına hala sıkıntı hala stres aslında haklılar sıkıntı yapmakta annemi Kızılay’da o halde görünce ahh annem bizim yüzümüzden psikolojisi ne hale gelmiş hala gözümün önünden gitmiyor o görüntüsü ve düşündükçe kahroluyorum ben ne yapmışım anneme. Hatice evet geç kaldın evet birşeyleri değiştirmek de çok geç kaldın yıprandın yıpratıldın insanların lafları bakışları ağır geldi bunları unutma kendin için harekete geç son bir şans, son bir şans daha kendini sev kendine değer ver pasif hareketleri konuşmayı bırak artık komşularla karşılaşmamak için onlar geliyorsa sen Bodrum kata yönelme kendin için birşeyler yap bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin herşey yemek içmek asla olamaz dünyaya gelme amacım yemek içmek olamaz.. Kendini sev, kendine değer ver, aşağılık duygunu aşabilirsin kilo ver, spor yap hayatın için birşeyler yap bu kadar komik aptal olma herkesin yaptığını sen neden yapamıyasın sen neden güzel giyinemiyesin, sen neden sevilmeyesin sen yap çabala Allah büyüktür çok şansın yok artık ya birşeyler yap yada razı ol hadi Hatice yap kendine bi iyilik emek olmadan hiç birşey olmaz unutma yaşadıklarını unutma ezilmiş kırılmış dökülmüşlüğünü mücadele et.

X