kendimle olan sorunum beğenmiyorum kendimi yardım lütfen

herkes kolay kolay kendini beğenmiyor sanırsam ama kişiliği beğenmemek ne demek dışardan görünümüne fazla takıyorsun içinden geldiği gibi davransan olay çözülür bende yeni tanıdıklarımla konuşmam öyle fazla heleki misafirlikte daraldıysam hiç konuşmam sorulana cvp veririm gayet normal herkeslede laklaklak sohbet etmek zorunda değilsin

aynısını kendin için denesen... Aynanın karşışına geçsen.. sanki karşında başkası varmış gibi

kimse kusursuz değil hele bir de kendimizi incelesek neler çıkar neler.Senin kusur olarak gördüğün her şey karakteristik özelliğin.Yoksa hepimiz uzun boylu ince hokka burunlu güzel kaşlı dolgun saçlı olsaydık.Aynı makineden çıkmış gibi. Olur muydu olmazdı. :)

ohooo :) ona bakarsan kim dört dörtlük ki? kahkül yakışmıyorsa başka bir şey yakışıyordur. bana da yakışmaz yakışanını kestiriyorum. ben fotoğraflarda hiç güzel çıkmam mesela halbuki güzel bir gülüşüm var elhamdülillah insanlar hep öyle söyler ama fotoğraflarda iğrenç ötesi çıkıyorum. umrumda bile değil. çektirmiyorum ben de :) bir de göbek yaptım az buçuk. aslında rahatsız oluyorum ama bir yandan kendimi seve seve bitiremiyorum :)) diyete girerim olur biter biiznillah. yani senin bakış açında bir sıkıntı var bence. emin ol rahatsız olduğun tüm şeyleri düzeltsen de kendini sevmeyeceksin. o yüzden işe önce bakışımızı düzeltmekle başlıyoruz :)

aynısını kendin için denesen... Aynanın karşışına geçsen.. sanki karşında başkası varmış gibi
yani denemekte yapmaya çalışmakta fayda var bunu :)
öyle olurdu evet bizi biz yapan farklılıklarımız arkadaşın gönderdiği videoyu izlediyseniz aynen oradaki gibi hissediyorum kendimi ben de öyleyim sanırım. kabullenmek gerek aslına bakarsanız konuyu açtığımda çok düşük mod içindeydim şimdi daha iyiyim yazdıklarımı okuyorum baştan sona derdin ne kızım senin diyorum çok şükür sağlıklıyım beni seven ailem var
ve en önemlisi abarttığım derecede kişiliğin önüne geçecek şeyler değil kesinlikle bunlar :)

bu mesajlarınız gerçekten moral verdi çok teşekkürler ben kendimi sevmeliyim önce ..
kendini bile sevmeyen nasıl hayvan çiçek böcek sevebilir diye mesaj gelmişti konuya
psikolojik rahatsızlık sebebi için psikoloğa görün diyenler de oldu rahatsızsam tabiki gitmeliyim ama o gün birşeylere canım sıkılmıştı bu konuyla ilgili dertleşmek istedim iyi ki varsınız kk nın yapıcı yardım edici kadınları
şimdi daha mutluyum artık bir boşluk mu desek ne desek bilemiyorum
hepinize teşekkürler yardımlarınız için :)

Zaman zaman bende senin gibi düşünüyorum ama gelip geçiyor. Kimse gerçekten dört dörtlük değil. Şükür etmesini bilmiyoruz. Gözleri görmeyen kolu bacağı olmayan yüzü yanan...vs bir sürü insan var. Onların dertlerinin yanında bizimkisi biraz lükse kaçar.

o videoyu biliyorum demek istedigim de bu.Sizin kendinize has bir güzelliğiniz var demek ki.Sizin göremediginiz ama başkalarının gördüğü.

Bir hastaneye gitmelisin bence önce onkolojiye, sonra cerrahi ortopedi servisine
İstanbul'daysan Cerrahpaşa kesin önerimdir
Bir daha ömrün boyu aklına bile gelmez kendini beğenmemek
Çok ciddiyim, yermek maksatlı söylemiyorum
Hayatta öğrendiğim en önemli şeydir ; sabah uyandığında iki ayağının üzerine basıp, tuvalete tek başına gidebiliyorsan, yıkanabiliyorsan dünyanın en güzel ve en şanslı insanlarındansın demektir. Öyle şeyler gördüm ki ; ne kilom, ne burnum , ne kaşım ne gözüm umurumda değil. Her uzvunun tam ve çalışır olması kendini sevmek için yeterli. Allah kimseyi bedeniyle terbiye etmesin çok zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…