- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
haklısınız yardım edici mesajınızdan dolayı teşekkür ederim üst mesajlardaki garip tutum rahatsız etti beni ben dertleşmek için açmıştım konuyu ilginizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
sanırım yaz tatili çok uzun geldi ben hızlı bir tempoya alışıktım tatilden önce umarım okulların açılmasıyla herşey yoluna girer zaten sınavlar dersler derken insan zamanı geçirip gidiyor .
Bende de var birazMesela göğüslerim küçük, güzel göğüslü kadınları görünce inecelemeden yapamıyorum. Göğüs kafesimde -iman tahtası dedikleri yerde- hafif bir kemik çıkıntısı var. Onu da acayip derecede takarım. Kiloluydum bi ara, 70 kilolardan indim. Ama bu kendiliğinden oldu. 3 - 4 yıl önce 70 kg. kadardım, şu an 58. .Ama gelin görün ki etlerim yumuşacık Bacaklarımda batıklar var. . Dişlerim hafifi bir beyazlatmadan geçmeli ve biraz da ayrıklar yani kusur ararsan o kadar çok buluyorsun ki. Ben de şükrediyorum ama yine de memnuniyetimi tam sağlayamıyorum. Bende olmayanlar diğer kadınlarda olunca da uzun uzuuunn bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Ama yüz olarak gayet memnunum kendimden. .
çok güzelmiş gerçekten teşekkür ederim :)Sırf sana şu linki atabilmek için giriş yaptım
Sev kendini, senden bir tane daha yok güzel geceler
kesinlikle haklısınız insan kendine tabiki zaman ayırmalı ama bu kadar da dinlememeli kendini.Rica ederim.. Ben de evde olduğum sure içinde sapitiyordum ama bunun sonu olmadigini öğrendim artik.
Ameliyatlar falan çözüm değil daha kotu olmak var. Tek çare var " kabullenmek" ... Kabullenmeye basladigin zaman mutlu olacaksin..
Ve ayna karsisina geçip santim santim inceleme kendini.. Çünkü sen butununle ,ruhunla varsin, bu hayatta seni insanlar boyle görüyor sende kendine öyle bak..
peki takıldığın zamanlar bu konudan nasıl uzaklaşıyorsun ?
çok güzelmiş gerçekten teşekkür ederim :)
size de güzel geceler iyi hissettirdi bu beni
kesinlikle haklısınız insan kendine tabiki zaman ayırmalı ama bu kadar da dinlememeli kendini.
kabullenmel biraz zor ama yapmaya bir yerden başlamak gerek. Aslında ben bu kadar takıntılı değildim çevremden iyi niyetli olduğunu duşunmediğim kişiler bunlar içinde akrabam var goğusleri büyük benden hep bana eklettirmekle şaka yaptığını zanneder bunu tekrarladıkça yer etti bende saçlar da aynı şekilde . Etrafımda şu saçlarımın gurluğunden bıktım diyen çok kişi var değerini bilin diyorum off sıkıntı herşeyi ya dediklerinde herkes farklı şeyi dert ediyor evet ama bunu soylemlerinden dolayı böyle oldum
peki takıldığın zamanlar bu konudan nasıl uzaklaşıyorsun ?
Uzaklaşmak değil de, tabi ki de sürekli bu fikirler kafamda dolaşmıyorum. Ama ne zaman ki bende eksik olanı başkasında fark etsem hep aynı şey oluyor
kendini hiçbir şekilde beğenmeyen Allahın verdiği emsalsiz bedene laf eden birinin dünyayı diğer insanları hayvanları çiçekleri böcekleri sevmesini bekleyemem..hep o estetikli canlı bebekler ve kapitalist sistem yüzünden bu haldesiniz..çok üzülüyorum.kızlar başlıktaki gibi bir türlü beğenemiyorum kendimi hem fiziksel hem de kişilik olarak
öncelikle kişilik olarak sessiz sakin bir yapım var asosyal değilim ama konuşkan da değilim ama muhabbet edemiyorum karşımdaki kişiyi uzun süredir tanımıyorsam. sorularına cevap verip bitiyor konuşmalar.
geçmişte yaptığım küçük yada büyük tüm hatalar kafamda. aklımdan çıkaramıyorum . sürekli davranışlarımı yargılamaktan kasıntı biri olmaktan yoruldum.
fiziksel olarak
dişlerim sağlıklı evet ama güzel bir gülümsemem yok hep fotolarda kapalıdır dudaklarım dişlerimi yaptırmak istiyorum ama şuan bu mümkün değil.
ergenlikten beri artan kilolarım var 73 ten şuan 62ye indim sıkılaştımm ama hala kilomu ileri derecede takıyorum balık etli normal arası görünüyorum ama kabul ettiremiyorum
göğüslerim küçük destekli sütyen kullanıyorum onlar da olmasa ne yapardım bilmiyorum
burnum büyük değil ama üstü kemikli dini boyutu beni düzelttirmekten alıkoyuyor
saçlarım genetik olarak az uzunken çıtçıt kullanıyordum ama kestirdim şuan ve bu kesimle uzun saçlara elveda edişim beni üzdü gerçekten saçlarım çok yıprandı o yüzden kestirdim az ve sönük saçlar hiçbir saç modelini yakıştıramıyorum bu kesimden sonra
alnım geniş ama kahkül yakışmıyor..
böyle uzun uzun sürüp gidiyor . herşeyimi değiştirirsem benden başka geriye ne kalır ki ama kendimi de sevemiyorum , hastalık lduğunu düşünmüyorum çünkü bunun nedenlerini araştırıyorum ve kurtulmak için ne yapabilirim düşünüyorum.
çevremdeki insanlara bakıyorum hepsinin bir kusuru var tabiki ama ben uzun süredir kendimi beğenemiyorum.
benim gibi olanlar var mı yada bunu aşanlar var mı?
nasıl sevebilirim kendimi ..
Güzellik göreceli bi kavramdır...Ama mutlu olmak için kendine bir şeyler,değişimler yapabilirsin...kızlar başlıktaki gibi bir türlü beğenemiyorum kendimi hem fiziksel hem de kişilik olarak
öncelikle kişilik olarak sessiz sakin bir yapım var asosyal değilim ama konuşkan da değilim ama muhabbet edemiyorum karşımdaki kişiyi uzun süredir tanımıyorsam. sorularına cevap verip bitiyor konuşmalar.
geçmişte yaptığım küçük yada büyük tüm hatalar kafamda. aklımdan çıkaramıyorum . sürekli davranışlarımı yargılamaktan kasıntı biri olmaktan yoruldum.
fiziksel olarak
dişlerim sağlıklı evet ama güzel bir gülümsemem yok hep fotolarda kapalıdır dudaklarım dişlerimi yaptırmak istiyorum ama şuan bu mümkün değil.
ergenlikten beri artan kilolarım var 73 ten şuan 62ye indim sıkılaştımm ama hala kilomu ileri derecede takıyorum balık etli normal arası görünüyorum ama kabul ettiremiyorum
göğüslerim küçük destekli sütyen kullanıyorum onlar da olmasa ne yapardım bilmiyorum
burnum büyük değil ama üstü kemikli dini boyutu beni düzelttirmekten alıkoyuyor
saçlarım genetik olarak az uzunken çıtçıt kullanıyordum ama kestirdim şuan ve bu kesimle uzun saçlara elveda edişim beni üzdü gerçekten saçlarım çok yıprandı o yüzden kestirdim az ve sönük saçlar hiçbir saç modelini yakıştıramıyorum bu kesimden sonra
alnım geniş ama kahkül yakışmıyor..
böyle uzun uzun sürüp gidiyor . herşeyimi değiştirirsem benden başka geriye ne kalır ki ama kendimi de sevemiyorum , hastalık lduğunu düşünmüyorum çünkü bunun nedenlerini araştırıyorum ve kurtulmak için ne yapabilirim düşünüyorum.
çevremdeki insanlara bakıyorum hepsinin bir kusuru var tabiki ama ben uzun süredir kendimi beğenemiyorum.
benim gibi olanlar var mı yada bunu aşanlar var mı?
nasıl sevebilirim kendimi ..
Güzellik göreceli bi kavramdır...Ama mutlu olmak için kendine bir şeyler,değişimler yapabilirsin...
çoğu böyle düşünen kişiye ben yardımcı olmuşumdur makyaj saç giyim kuşam ama bendeki tüm bu enerjiyi onlara vermişim ben tükenmişim moral konusunda hissediyorum hatta yakın olmadığım kişilerle bile onlara yeni bir tarz yada değişiklik için alışeriş kuaför olayına bile girmişliğim vartıpkımın aynısısın bende bunları düşünüyorum... Ama ne yapacağız... Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Nasıl olduğunu bilmiyorum..
haklısınız kendini geliştirmekten başlangıç neyi önerirsiniz?kımse güzellik tanımı içinde yer alan kalıplara sıkışmak zorunda degıl..
her insanın kendine özgü güzelliği vardır..
kendını geliştir ve ıyı insan olmaya daha önem verirsen,herkes sendeki aslolan güzelliği görür..
ne kadınlar var,güzel olmayıp,başarısıyla insanları etkıleyen..
sen kendını değerli görmezsen,kımse sana değer vermez..
değişimleri sık sık yapan birisiyim zaten saçlarımı da mahvetmemin nedenleri arasında büyük yer kaplıyor.
giyim kuşamda da özenliyimdir o yüzden değiştireceğim önemli ölçüde şeyler yok denedim neredeyse çok şeyi
bundan da kaynaklanıyor sanırım