kendimle olan sorunum beğenmiyorum kendimi yardım lütfen

Bende de var biraz Mesela göğüslerim küçük, güzel göğüslü kadınları görünce inecelemeden yapamıyorum. Göğüs kafesimde -iman tahtası dedikleri yerde- hafif bir kemik çıkıntısı var. Onu da acayip derecede takarım. Kiloluydum bi ara, 70 kilolardan indim. Ama bu kendiliğinden oldu. 3 - 4 yıl önce 70 kg. kadardım, şu an 58. .Ama gelin görün ki etlerim yumuşacık Bacaklarımda batıklar var. . Dişlerim hafifi bir beyazlatmadan geçmeli ve biraz da ayrıklar yani kusur ararsan o kadar çok buluyorsun ki. Ben de şükrediyorum ama yine de memnuniyetimi tam sağlayamıyorum. Bende olmayanlar diğer kadınlarda olunca da uzun uzuuunn bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Ama yüz olarak gayet memnunum kendimden. .

Rica ederim.. Ben de evde olduğum sure içinde sapitiyordum ama bunun sonu olmadigini öğrendim artik.

Ameliyatlar falan çözüm değil daha kotu olmak var. Tek çare var " kabullenmek" ... Kabullenmeye basladigin zaman mutlu olacaksin..

Ve ayna karsisina geçip santim santim inceleme kendini.. Çünkü sen butununle ,ruhunla varsin, bu hayatta seni insanlar boyle görüyor sende kendine öyle bak..

Son düzenleme:

peki takıldığın zamanlar bu konudan nasıl uzaklaşıyorsun ?
Sırf sana şu linki atabilmek için giriş yaptım
Sev kendini, senden bir tane daha yok güzel geceler
çok güzelmiş gerçekten teşekkür ederim :)
size de güzel geceler iyi hissettirdi bu beni
kesinlikle haklısınız insan kendine tabiki zaman ayırmalı ama bu kadar da dinlememeli kendini.
kabullenmel biraz zor ama yapmaya bir yerden başlamak gerek. Aslında ben bu kadar takıntılı değildim çevremden iyi niyetli olduğunu duşunmediğim kişiler bunlar içinde akrabam var goğusleri büyük benden hep bana eklettirmekle şaka yaptığını zanneder bunu tekrarladıkça yer etti bende saçlar da aynı şekilde . Etrafımda şu saçlarımın gurluğunden bıktım diyen çok kişi var değerini bilin diyorum off sıkıntı herşeyi ya dediklerinde herkes farklı şeyi dert ediyor evet ama bunu soylemlerinden dolayı böyle oldum

Kendini sevmek sanattir insallah õgrenebilirsin
ben kendimi sevdigimi sandigim halde yeterince sevmedigimi farkettim sevmeye calisiyorum simdi ve bu bir icsel yolculuk zaman aliyor sonuclarsa harika tavsiye ederim

Ben minyonum bunun da etkisiyle dolu dolu goguslerim yok ama son zamanlarda yabanci filmlerde dizilerde insanlar sutyensiz oluyor genelde ve göğüsleri benden daha küçük olan bile bu şekilde mutlu kamera karsisina gecmis. Para var imkan var ama o kendini boyle seviyor tenezzül etmiyor bende bana ne oluyorsa demeye basladim..:). Göğsü büyük olanlara bakip boyle olsaydi deme az kendin gibi olanlara bak:)

Sen kendini kabullenemedigin için eleştiriler seni sarsiyor aslinda

İnsanların dış görünüşü neden bu kadar sıkıntı yaptığını anlayamıyorum
Kemikli olsun burnun nolacak
Kilolu ol, zayıflarsın bunun çözümü var
Gözüm büyük, kaşım küçük vs
Böyle şeyleri hiç düşünmedim sanırım

kendini hiçbir şekilde beğenmeyen Allahın verdiği emsalsiz bedene laf eden birinin dünyayı diğer insanları hayvanları çiçekleri böcekleri sevmesini bekleyemem..hep o estetikli canlı bebekler ve kapitalist sistem yüzünden bu haldesiniz..çok üzülüyorum.

Güzellik göreceli bi kavramdır...Ama mutlu olmak için kendine bir şeyler,değişimler yapabilirsin...

Güzellik göreceli bi kavramdır...Ama mutlu olmak için kendine bir şeyler,değişimler yapabilirsin...

değişimleri sık sık yapan birisiyim zaten saçlarımı da mahvetmemin nedenleri arasında büyük yer kaplıyor.
giyim kuşamda da özenliyimdir o yüzden değiştireceğim önemli ölçüde şeyler yok denedim neredeyse çok şeyi
bundan da kaynaklanıyor sanırım

tıpkımın aynısısın bende bunları düşünüyorum... Ama ne yapacağız... Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Nasıl olduğunu bilmiyorum..

tıpkımın aynısısın bende bunları düşünüyorum... Ama ne yapacağız... Bunların üstesinden gelmeye çalışacağız. Nasıl olduğunu bilmiyorum..
çoğu böyle düşünen kişiye ben yardımcı olmuşumdur makyaj saç giyim kuşam ama bendeki tüm bu enerjiyi onlara vermişim ben tükenmişim moral konusunda hissediyorum hatta yakın olmadığım kişilerle bile onlara yeni bir tarz yada değişiklik için alışeriş kuaför olayına bile girmişliğim var

kımse güzellik tanımı içinde yer alan kalıplara sıkışmak zorunda degıl..

her insanın kendine özgü güzelliği vardır..

kendını geliştir ve ıyı insan olmaya daha önem verirsen,herkes sendeki aslolan güzelliği görür..

ne kadınlar var,güzel olmayıp,başarısıyla insanları etkıleyen..

sen kendını değerli görmezsen,kımse sana değer vermez..

haklısınız kendini geliştirmekten başlangıç neyi önerirsiniz?

O değişimler dışında kast ettiğim mesela burnunu beğenmiyorsan takıyorsan estetik ameliyat,cilt bakımı vs...

Oturup dusunsem yedi yabancida bukadar kusur bulmam.
Sen ne yaptin Allah askina, kendinde bukadar kusur bulanida ilk defa gordum oncelikle sorunu kendinle hal etmelisin.
Sen kendini begenmedikten sonra emin ol kimseyede begendiremezsin.
Bu hastalik degil diyosun ama malesef seninki hastalik boyutunda..
Kendini frenlemen lazim.
Eminim saydiklarin kadar kusurun yoktur...
Bak ne guzel belirli kilo vermissin , saclari dusunme bile uzar onlar hemen.
Kendini rahat birak bence, aynayada fazla bakma aynaya baktikca insan kusur ariyor kendinde bende oyleyim..

Bende senin gibiyim sanırım ama anladımki inceledikce daha fazla kusur buluyosun. O yüzden kendimizi incelemek yerine kendimizi geliştirecek şeylere yönelmeliyiz. Bunuda eksikliğimiz olduğu için değil kendimize birşeyler katma amacıyla yenilik olsun gibisinden yapmalıyız.

herkesin zaman zaman kendisinde takildgi, begenmedigi seyler olabilir ama sen kendinin kaynanasi olmussun : )) hicbiseyini begenmemeye programlanmis gibisin.. kendini fiziksel olarak begenmemem ozguven eksiligi yapmis,bu sebepten sosyal olarak da skntiya dusmussun, zincirleme yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…