Öyle haklısınız ki... Kilo gerçekten büyük etken. Bu arada cildinizin tepki vermesi normal olabilir. Eğer yeni başladıysanız ,cildin alışma süreci olabilir. Çok ciddi etkiler gözlemlemiyorsanız tabi.1 yıldır hemen hemen bende böyleyim. Kilo aldığımdan beri saldım kendimi. Zaten aram olmaz kombin işleriyle. Yani uzun uzun yapamam renk uyumu vs. Sade ama biraz şık birşeyler yapmaya çalışırım kendimce. Aynı sizin gibiydim deniyorum yok bende olmuyor. En son eşim bile dedi insanlar ne kilolar alıyor yine giyiniyor seç kendine güzel değişik seyler giyin diye Şimdilerde 5 kilo verdim ama bu asla yeterli değil. Cildime bakımım sıfırdı şimdi yıkama jeli tonik vs aldım ama bu seferde cildim tepki vermeye başladı doktora gideceğim. Makyaj zaten yapmazdım uğraşamazdım ama biraz biraz kilo verdikçe birşeyler yapmaya basladım makyajımı maskeye rağmen yapıyorum saçlarımı düzleştiyorum. Evet kilo vermişsiniz ama bir kez o bıkkınlık hali geldi mi yapışıyor insana. Daha istekle daha hevesle yapın :) İnanın dümdüz olmaktansa insan kendine baktı mı vay be diyor. Ben kilolu halimle bakım, makyaj yaptığım zaman şey diyordum güzel kızım he aslında ama bakım bakmıyormusum kendime demek değişiyor insan.
Bıkkınlık hali evet ne güzel ifade etmişsiniz,yapışıp kaldı. Söküp atabilmem için atağa geçmeliyim önce ama atağa geçebilmem için de gücümü,özgüvenimi az da olsa kazanmam gerekiyor. Benzinsiz bi araba gibiyim