• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

DEED EL TASARIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
178
76
38
Kızlar merhaba :KK3:
Aslında başka bir konuya girme aşamasındaydım ki, neden daha fazlası olmasın dedim ve kendim bir konu açmaya karar verdim.

Hepsi bir arada gibi bir konu olacak bu.
Evimizin temizliği, kendi kişisel bakımımız, sağlıklı yaşam, haftalık ya da aylık para biriktirme, bazı günler kısa dualar vs.

Haftalık ve günlük görevlerimiz olacak.

Şimdi konu açma ve takip etme konusunda tecrübesiz olduğum için tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Ve bize katılmak isteyenlerden tabii ki :KK68:

1 Ekim 2015 Günü başlamasını istiyorum bu konunun. O yüzden sadece yarım günümüz var plan program yapabilmek için.

Neler yapabiliriz, fikri olan var mı :KK51:

Bu arada çalışan bayanları da düşünerek görevler kısa kısa olacak ama çok kapsamlı ve bize güzel şeyler katan görevler olacak :KK69:

Haydi beyin fırtınasına :KK55:

pek rağbet görmedi sanırım :)
korkmayın yahu :)

Çok sert kurallarımız olmayacak, minik minik güzellikler yapacağız sadece.

Pazartesiye kadar günlük ödevlerimiz olacak. ödevler her gün sabah 9 da buraya yazılacak. saat: 23.59 a yapılması gerekiyor :)

Pazartesiden itibaren haftalık görevlerimiz olacak. en fazla 3 görev olacak. bütün hafta boyunca yapma hakkımız var.

Cuma günleri de haftasonu ne yapsak diye fikir alışverişi yapacağız.
Ancak en azından on kişi olsaydık yahu :KK42:

ev işleri ve düzeni için bir konu var bu konu bence tamamen kendi şahsımıza yönelik olsun. maddi manevi güzellik bakım değişim içine ne alırsanız.

evet haftalık görevler olabilir. bu görevlerden biri biraz daha kapsamlı örneğin detoks yapmak gibi diğerleri de aslında günlük yapılsa güzel olacak ama bizlerin iş güç ev bark sebebiyle atladığımız şeyler olabilir. örneğin yüz temizliği ,yada diş bakımı yapmak gibi. bir kaç tanesi de tamamen sağlığımıza yönelik şeyler olbilir. günlük 2 litre su içelim gibi. hatta içine bizi eğlendirecek şeyler bile eklenebilir. hergün 10 tane göek atmak gibi.

aklıma gelen fikirler bunlar şimdilik.

bu arada ilk yazmam gereken şey sona kaldı. yeni konumuz hayırlı olsun. ev düzeni için gaza geldim birde kendime birşeyler yapmak için gaza gelirsem tutmayın beni:KK76::KK76::KK76:

eshma eshma fikirlerin çok güzel :) göbek atmak hele ki :KK71:
yalnız birkaçtane konu takip etmek beni işyerinde yoracak. o yüzden ev meseleleri de burada olursa o konuda ben de gaza gelirim :KK48:
zaten dediğim gibi çok hafif şeyler olacak. diğer arkadaşların konularını da takip edebilirsiniz böylelikle
naçizane :oops:

bu arada ilk yazmam gereken şey sona kaldı. yeni konumuz hayırlı olsun. ev düzeni için gaza geldim birde kendime birşeyler yapmak için gaza gelirsem tutmayın beni:KK76::KK76::KK76:

teşekkürler:)
umarım istediğimiz şeyleri yapabiliriz.
herşey maddi manevi daha güzel ve düzenli bir hayat için :)

ev işleri ve düzeni için bir konu var bu konu bence tamamen kendi şahsımıza yönelik olsun. maddi manevi güzellik bakım değişim içine ne alırsanız.

evet haftalık görevler olabilir. bu görevlerden biri biraz daha kapsamlı örneğin detoks yapmak gibi diğerleri de aslında günlük yapılsa güzel olacak ama bizlerin iş güç ev bark sebebiyle atladığımız şeyler olabilir. örneğin yüz temizliği ,yada diş bakımı yapmak gibi. bir kaç tanesi de tamamen sağlığımıza yönelik şeyler olbilir. günlük 2 litre su içelim gibi. hatta içine bizi eğlendirecek şeyler bile eklenebilir. hergün 10 tane göek atmak gibi.

aklıma gelen fikirler bunlar şimdilik.

Ayy çok tatlı bayıldım fikirlerine :))

Diğer konudan gördüm geldim ama benimde fikrim temizlik ev işi konusu diğerinde olsun hem burda hem orda görev ödev olursa çok zorlanırim ama manevi yönden, dua olur, aile bütçesi için katkı olur, diyet spor olur bunlara varım, kurallar belli olunca uyarsa bana varım:)

Nego Nego ilgin için teşekkürler :)
ama diğer arkadaşlara dediğim gibi benim birden fazla konu takip etmem çok zor. o yüzden hepsi bir konuda olsun istedim ben :KK64:
zaten çok çok minik görevler olacak. diğer konuyu da aksatacağınızı sanmıyorum. maksat birlik beraberlik :)

Nego Nego ilgin için teşekkürler :)
ama diğer arkadaşlara dediğim gibi benim birden fazla konu takip etmem çok zor. o yüzden hepsi bir konuda olsun istedim ben :KK64:
zaten çok çok minik görevler olacak. diğer konuyu da aksatacağınızı sanmıyorum. maksat birlik beraberlik :)

temizlik görevi diğer konudaki görev olsun yaptıysak burda da yazalım... böylelikle çok dağılmamış oluruz ne dersin...

temizlik görevi diğer konudaki görev olsun yaptıysak burda da yazalım... böylelikle çok dağılmamış oluruz ne dersin...

Aynı şeyi ben de düşündüm ama bu kez arkadaşlar iki topik yerine tek topik takip edelim diye diğer topigi birakabilirler ayip olur diye düşündüm

Aynı şeyi ben de düşündüm ama bu kez arkadaşlar iki topik yerine tek topik takip edelim diye diğer topigi birakabilirler ayip olur diye düşündüm

yaa öyle düşünmeye gerek yok ordan da kopmasınlar maksatlı böyle bir şey teklif ettim... öbür türlüde iki ayrı görev zor gelir :)

Back