Odanizi degistirin, degistirmezlerse de yurttan ayrilmakla tehdit edin. Yillik odeme yaptiysaniz biraz surer ama paranizi alirsiniz. Tecrube ettim
Kavga et yurtlarda en kesin çözümdür.Ortalığı ayağa kaldırmadan oda degiştirtmezler sonra degistirirler el mecbur
ben 4 yıl yurtta kaldım. hiç böyle bir sorun yaşamadım. evet haddini bilmez insanlar çok ama kapılarını çalıp "kızlar rahatsız ettim ama,yarın önemli bir sınavım var ders çalışıyorum müziği biraz kapatsanız" demeniz halinde kimsenin bilerek açacağını sanmıyorum.
iletişime geçmeden direkt yurt sahibine şikayet ettiyseniz ona bozulmuşlardır sonuçta onları insan yerine koymamışsınız. bence kibarca rica etmek çözüm.
Tutma yurtlarda sesin çıkmazsa öyle sikayetle uyarıyla hiç bir şeyi halledemezsin.Öyle kavga edicek bir yapım da yok ama patlarsam tam patlarım gerçekten kendimi tutamam diye korkuyorum
Siz öğrencisiniz, sözleşme yapmış olmanız birşey ifade etmiyor. Canınızı mi alacaklar? Dik durun birazSordum boş tek kişilik oda yok. Sözleşme yaptım malesef yıllık. Yapmamış olsam bi saniye durmam yurt değiştiririm
Dedim zaten yurt sahibine söylemeden önce. Tamam dediler 2 gün sonra yine aynı. Paravanın üst kısmı açıktı gittim onu yaptırdım. Gördüler yapıldığını. Hala üstlerine alınmıyorlar ya da alınmak istemiyorlar. Şuan gidersem ben kesin kavga ederim haklıylen haksız duruma düşemem. Zaten uyarsam yine iki gün sonra aynısını yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?