yurtta kalıyorum. Salak gibi gitmiş en aaçma odayı seçmişim. Yan tarafta iki beyinsiz var çok afedersiniz. Sabahtan akşama kadar son ses müzik dinleyip anırıyolar. İki oda arasında da duvar yok paravan gibi bir şey var. Ses direk odamda. Üstüne bir de müziği son ses açıyorlar. Deliricem galiba kafamda sürekli müzik abartmıyorum sabahtan akşama kadar asla kapatmıyorlar. Gittim yurt sahibine söyledim uyardı bunları. Hala aynı. Bir de balkon kapısını da açıyorlar. Artık bile bile yaptıklarını düşünüyorum. Ya bazı insanlar gerçekten yüzsüz ya. Ben tv izlerken bile gerilirim birileri rahatsız olcak diye ama bunlar gecenin 12 sinde anırma hakkı buluyorlar kendinde. Kulaklık icadından haberleri yok. Kapılarına gitmemek için zor tutuyorum gidersem eminim kavga edicem. Odamda ders çalışamıyorum ya. Kimse rahatsız etmesin diye tek kişilik oda tuttum ama aşırı pişmanım. Ağlıyorum şuan sinirden. Önümde notlarım ama yüz kere okuyorum yine anlamıyorum kafamda bangır bangır müzik. Şuan sinirden mantıklı düşünemiyorum napıcam ben