• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yalnız hissediyorum

Ne biliyim tek çıkma diyor . Ya da bebeğimi gezdireyim diyorum yok bende geliyim diyor . Ya diyorum her zaman blrlikte olmaz . Belki oğlumla tek gezmek istiyorum
Çok ilginç. Bence alın bebeğinizi çıkın parka falan, bir tur atın dönün. Size de iyi gelir. Annenize de senin gelmene gerek yok, biraz dinlenirsin hem vs. deyin. Kalbi kırılmasın.

Çok haklısınız herkesin söyleyecek bir lafı oluyor cidden .. annemin maalesef gidecek başka yeri yok anca abimlere onda da bekar halam kalıyor annemde onunla konuşmuyor
Anlıyorum.

O yüzden bence bu yeni duruma alışmaya çalışmalısın.

Çok haklısınız herkesin söyleyecek bir lafı oluyor cidden .. annemin maalesef gidecek başka yeri yok anca abimlere onda da bekar halam kalıyor annemde onunla konuşmuyor
Halanız yeğeninin evinde mi kalıyor doğru mu anlıyorum? Sebep?

hep
Şu eşlere çok üzülüyorum ya gece adam sen emzirirken napsin horonmu tepsin 5 senedir evliyim 1 kere sık boğaz etmedim ya nerdesin niye gittin sende kalk yılın 8 ayı görevdeydi eşim beklentiyi her zaman kısa tutun
hep çocuğunuza veya çocuklarınıza kendiniz mi baktınız?
çalışıyor musunuz mesela?

konu sahibi şuan çalışmıyor ama çalışmak veya çalışmamak çok etkili

emzirmeden sonra gayet de gazını çıkarabilir uyutabilir eş

benim eşim de 2. kızımız yeni doğduğunda oraya buraya gidince tepki gösteriyordum çünkü bir kızımız daha vardı küçük kucağımdan inmediğinden zor oluyordu

birde kendinize hiç acımazsanız size de bir Allah ın kulu acımaz

Halanız yeğeninin evinde mi kalıyor doğru mu anlıyorum? Sebep?
Ben de anlamıyorum bu durumu. Damadı da gelini de alıkoymuşlar.Kaynanalar böyle gelip kalsa hemen tepki gösteririz burada. Kocayı da anlamak lazım adam doğru düzgün evinde rahat edemez bu şekilde.
Konu sahibi lütfen lohusa depresyonuna girmeden hazırlanın süslenin bir kahve içmeye gidin iki mağaza gezin. Anneniz bebeğe bakar bir kaç saat. Gerekirse sütünüzü sağıp bırakın.Koskoca kadınsınız sizin psikolojik açıdan iyi olmanız lazım ki bebeğinize mutlu bir anne olasınız.

Ben de anlamıyorum bu durumu. Damadı da gelini de alıkoymuşlar.Kaynanalar böyle gelip kalsa hemen tepki gösteririz burada. Kocayı da anlamak lazım adam doğru düzgün evinde rahat edemez bu şekilde.
Konu sahibi lütfen lohusa depresyonuna girmeden hazırlanın süslenin bir kahve içmeye gidin iki mağaza gezin. Anneniz bebeğe bakar bir kaç saat. Gerekirse sütünüzü sağıp bırakın.Koskoca kadınsınız sizin psikolojik açıdan iyi olmanız lazım ki bebeğinize mutlu bir anne olasınız.
Ya bu kaynana bile değil ki. Eşimin halasıyla ne diye sürekli evde yaşayayım, düşününce çok saçma geliyor. 😐

Öyle mi diyorsunuz . Bi de uykusuzluk cidden yoruldum ve bunları söylerken kendime kızıyorum .
Maalesef uyku düzeni en az 1 yıl böyle. Bizim oğlan yürümeye başlayınca uykularını düzeltmisti onda bile çok yoruyordu gece en az 2 3 kez kalkiyordu çünkü . Şimdi 1.5 yaşında nispeten daha iyi.

Şu eşlere çok üzülüyorum ya gece adam sen emzirirken napsin horonmu tepsin 5 senedir evliyim 1 kere sık boğaz etmedim ya nerdesin niye gittin sende kalk yılın 8 ayı görevdeydi eşim beklentiyi her zaman kısa tutun
Neden eşlerden beklentiyi kısa tutacağız her zaman?

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Biz çocuğu tek başına mı yapıyoruz yahu, nedir bu "beklentiye girmeyin" hikayesi?
Ben emziriyorsam illa ki birşeye ihtiyacım olur yani, suyumu getirir, bebeğin gazını çıkarır, sırtıma yastık koyar, bir ihtiyacım mutlaka olur. Ben anneysem o da baba. Bu iş tek kişilik olsaydı eşeysiz üreyen böcekler gibi tek başımıza doğururduk, ama çocuğu iki kişi yapabiliyoruz ancak di mi?

Anneniz koca kadinin disari cikmasi a nasil karisiyor? 40 gezmesi nedir biraz ailecek geri kafalisiniz sanirim 40 gun bebekte sizde disari cikmadiniz. Bukadar evde durursaniz olacagi bu izne gerek yok bebegi doyurun verin annenize gidin kendinize vakit ayirin yuruyus falan yapin

Kusura bakmayın bakamadım gelenden gidenden bebeğimden .. sizinle aynı fikirde değilim çocuğu tek başıma büyütmek için doğurmadım ben .. Eşim gayet yardımcı oluyor . Gazlı bir bebeğim var ve anneler genellikle stresli oluyor bu da bebeğe geçiyor eşim de daha rahat sakinleşiyor..

Anneniz koca kadinin disari cikmasi a nasil karisiyor? 40 gezmesi nedir biraz ailecek geri kafalisiniz sanirim 40 gun bebekte sizde disari cikmadiniz. Bukadar evde durursaniz olacagi bu izne gerek yok bebegi doyurun verin annenize gidin kendinize vakit ayirin yuruyus falan yapin
40 gün çıkmadık demedim ki annem çıkılmaz diyor dedim ona karışıyor dedim .. o öyle görmüş .. lohusa kadın yalnız bırakılmazmış .. tabiki de çıktım , çıkıyorum

Eşim benimle hic vakit geçirmiyor,konuşmuyor bile diye şikayet ettiğiniz bir konu vardı.
Çaresizliğinizi, tercih gibi yazmasanız keşke.

Halinize şükretmeniz lazımken şikayet ediyorsunuz hadi lohusalığınıza veriyorum diyelim
Ben Allah nasip ederse birkaçgün sonra doğum yapacağım yurtdışında yaşıyorum eşimden başka kimsem yok burda
18 aylık birde kızım var eşimin 2 haftalık izni var sadece. Normal doğum yaparsam ne mutlu ama sezaryen olursam günlerce yataktan kalkamicam
İşimi yemeğimi temizliğimi yapacak bir Allah’ın kulu yok kızımla benle kim ilgilenecek belli değil bir tek eşim var
Ha bide kv geldi Türkiye’den ama oda 1 haftaya dönüyor tam bir çıkmazdayım tek güvencem Allah
Oyuzden şikayet etmeyin pozitif düşünün benim yaşıyacağım sıkıntıları aklınıza getirip halinize mutlu olun 😅

Daha önceki konularından biliyorum benim de çok garibime gitmişti.Demekki taraflar mutlu
Evet 👍 ama kalmasının sebepleri var , halam bekar . Bütün malını abime verdi , verdiği için elini kolunu sallayarak takılıyor . Hee diyeceksiniz ki abin yengen rahatsız değil mi ? 😅 değiller musluk açık nasılsa

Halinize şükretmeniz lazımken şikayet ediyorsunuz hadi lohusalığınıza veriyorum diyelim
Ben Allah nasip ederse birkaçgün sonra doğum yapacağım yurtdışında yaşıyorum eşimden başka kimsem yok burda
18 aylık birde kızım var eşimin 2 haftalık izni var sadece. Normal doğum yaparsam ne mutlu ama sezaryen olursam günlerce yataktan kalkamicam
İşimi yemeğimi temizliğimi yapacak bir Allah’ın kulu yok kızımla benle kim ilgilenecek belli değil bir tek eşim var
Ha bide kv geldi Türkiye’den ama oda 1 haftaya dönüyor tam bir çıkmazdayım tek güvencem Allah
Oyuzden şikayet etmeyin pozitif düşünün benim yaşıyacağım sıkıntıları aklınıza getirip halinize mutlu olun 😅
Sezeryan oldum hemen ayağa kalktım bünye meselesi . Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin , oluyor bir şekilde . En azından tecrübe sahibisiniz ..

Aferin, yıldızlı madalya size 😏

Siz yalnızlıkla, çaresizlikle,ilgisizlikle,kendinizi heder edip mutlu ve anlayışlı eş rolü yapmayı tercih edebilirsiniz.Biz hakkımız olanı almakta ısrar edip gerçekten mutlu olmayı seçiyoruz.

Sezeryan oldum hemen ayağa kalktım bünye meselesi . Sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin , oluyor bir şekilde . En azından tecrübe sahibisiniz ..
Tabiki öyle ilk doğumum sezaryendi türkiyedeydim annemin evine merdivenlerden yürüyerek çıktım ayaktaydım
Ama bu seferki doğum çok farklı olacak kimsem yok tekim anlatmak istediğim de buydu lohusalık depresyonu çok zor bilirim hakveriyorum okonuda size ama kafanızda bazı şeyleri çok büyütmeyin dışarı çıkmak istiyorsanız eşinizi tatlı birşekilde ikna etmeye çalışın en azından bir kapının önüne çıkalım deyin biri yanınızda gelse bile inanın açık hava iyi geliyor tek çıkamıyorsanız diretmeyin bırakın kim gelmek istiyorsa gelsin emin olun havanız değişir 10 dk bile çıksanız
Bide şuan yaşadığınız şey gerçek duygularınız değil vücudunuzdaki hormonlar hala tam düzene girmiş değil buyüzden bukafar depresifiniz bunu düşünerek rahatlayın benim ilk doğumdan sonra psikolojik olarak kendime gelmem rahat bir 4 ayı bulmuştu herkeste bukadar uzun sürmez belki ama demek istediğimi anladınız şuan herşey batıyor belki herşey ağlama sebebi sizin için ama inanın geçiyor şuan yaşadığınız durum düşünce yapınız bile gerçekten hormonlarla alakalı

Back