Başlarda öyle hissediyor insan . Nerden girdim bu işlere bütün hayatım bitti diye düşünmüştüm hep ama emin olun hepsi geçiyor her şey düzene giriyor . Daha lohusa sayılırsınızKızlar yeni doğum yaptım . 42 gün önce .. ben kendimi yalnız hissediyorumetrafım kalabalık herkes geliyor , sağolsun ama yalnızım.. Eşim eskisi gibi değil . 40 gezmemiz ilk olacak o arkadaşlarıyla balığa gidecekmiş ama ilk gezmemiz olacak dedim aaa haklısın diyor eskiden böyle değildi.. oğluna karşı ilgiliydi hala ilgili ama bana karşı düştü sanki .. uykusuz kalıyorum geceleri herkes uyuyor ben bebeğimle uğraşıyorum tek başıma .. dışarıya çıkmak istiyorum annem tek yollamıyor bir şey olur diye ya diyorum tek gitmek istiyorum ya geliyor ya göndermiyor, artık söylenmeye başladım ya ben tek başıma gitmek istiyorum bi çeneni kapat bi karışma anne diyorum artık ama yok gene aynı .. eşimde bu durumdan rahatsız söylemiyor .. ( annem yazları abimde kışın bende kalıyor. Şimdi bebek var diye erken yardıma geldi.. hee evet çok yardımı dokunuyor mutfak yemek işlerinde ama çok karışıyor . Durgunlaştım iyice kısıtlanmış özgürlüğüm alınmış gibi hissediyorum
Paşazade neden yardım etmiyor? Tek başına mı yaptınız çocuğu?uykusuz kalıyorum geceleri herkes uyuyor ben bebeğimle uğraşıyorum tek başıma ..
Yok yok.Valla hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor. Evde sizden yaşça büyük biri yardım ediyorsa ve sürekli kaliyorsa ( anne, kv) o kadın herseye karışır. Ben normalde erkeğin de eşit şekilde cocuk bakmasindan yanayım ama evde iki tane çalışmayan kişi varsa ben de bakmam. Annenizin ayrı evi olması lazım. Bir evin iki hanımı olmuyor.
Öyle mi diyorsunuz . Bi de uykusuzluk cidden yoruldum ve bunları söylerken kendime kızıyorum .Başlarda öyle hissediyor insan . Nerden girdim bu işlere bütün hayatım bitti diye düşünmüştüm hep ama emin olun hepsi geçiyor her şey düzene giriyor . Daha lohusa sayılırsınız
Çok haklısınız herkesin söyleyecek bir lafı oluyor cidden .. annemin maalesef gidecek başka yeri yok anca abimlere onda da bekar halam kalıyor annemde onunla konuşmuyorYok yok.
Evde olan küçük biri de karışıyor emin olun.
Hatta bekar,üniversite öğrencisi erkek bile bebeğe,anneliğinize yorum yapıyor.
O yüzden herkes kendi yerinde sağ olsun inşallah. Kendi evimde hiç kimseyi istemem. Allahım muhtaç etmesin inşallah.
Eşim çok yardım etti , ediyor ona lafım yok .. onun sayesinde akşam 8:30 dan gece 00:30 a kadar uyumuşum çünkü dayanamadım karşısında ağladım artık neyin var dedi yok bir şey dedim oyy yorgunsun biliyorum dedi ama siz belli etmedikçe bunları yapmaz .. başlarda 15 gün izinliydi çok yardımı dokundu ara arada eder ama bazen dank etmiyor kafaPaşazade neden yardım etmiyor? Tek başına mı yaptınız çocuğu?
40mız çıktı ara ara dışarı çıkıyoruz ama tek çıkmam lazım doğru . Ama ben genelde o aralarda uyumayı tercih ediyorumEn sevmediğim insan modeli(babanemm) herşeye karışanlar, bıktırırlar hayattan. Kızmadan, sinirlenmeden "ben öyle uygun gördüm bu böyle olacak" diyin. Sırf anne diyede sizin sinirlerinizi yiratamazki. 37 yaşındaymışsın she kapıyı aç çık daraldim bunaldım de çık. Zaten lohusasin hormonlar zorluyor birde annen zorlamasin.
Allah yardımcınız olsun çok üzgünümAnneniz başınızda şikayet ediyorsunuz. 39 günlük anneyim eşim 24. gün işe döndü. Yardım edecek bir Allah’ın kulu yok. Annem vefat etti. Kv kendine hayrı yok. Bence elinizdekilerin kıymetini bilin.
Koskoca kadınsınız, ne olabilir ki dışarı çıkınca?dışarıya çıkmak istiyorum annem tek yollamıyor bir şey olur diye
Ne biliyim tek çıkma diyor . Ya da bebeğimi gezdireyim diyorum yok bende geliyim diyor . Ya diyorum her zaman blrlikte olmaz . Belki oğlumla tek gezmek istiyorumKoskoca kadınsınız, ne olabilir ki dışarı çıkınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?