- 2 Şubat 2017
- 3.333
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Bakıcı tutacak durumum yok evim kira ve tek evladım istediğim tek şey yaşamasıAllahim buyuk konuşturma cig konusturma. Yeni dogum yaptim. Annesi olmayanlarin Allah yardimcisi olsun. Ayaginin altini gece gunduz opesim var. Beni dunyaya getirdi bana bakti simdi cocuguma bakiyor. İmtihaniniz cok zor. Ama maddi durumunuz varsa lutfen evde yardim alin devletten yardim isteyin. Gercekten Allah gecinden versin birseu olsa vicdan birakmaz insani.
Benim maaşım ev kirası vs gidiyor anneciğimin 13. 000 tl maaşı var bakırcılar asgari ücretten aşagı istemez ve annemi indirip kaldıramaz kilosu varAnnene engelli maaşı ayarla onunla bi yardımcı tut beraber aynı evde paslaşarak bakarsınız yoksa annene bir şey olursa vicdan azabı seni mahv eder
Diyetisyene götürdüm kendi biliğini okuyan bir kaadın benim annem. YapmadıKalp ve bir cok rahatsizligi varken kilo vermesi gerekmez miydi? Benim dedem 100 kilo olmamasina ragmen zayiflama icin diyet uygulamisti doktoru kalple ilgili sorunu vardi ayni zamanda ve yavas yuruyordu diye.
100 kilo birine bakmak eziyetten baska bir sey değil neden bu kadar kilo almasina izin verdiniz.
Bir önceki mesajımda tam da bundan bahsediyordum işte. Dikkat etmeyip tüm sorumluluğu karşı tarafa verip vicdan azabı çektirmeyi alışkanlık haline getiriyorlar. kendisine dikkat edecek siz mucize yaratamazsınız ve kurtarıcı değilsiniz kendinizden şüphe etmeyin lütfen.Diyetisyene götürdüm kendi biliğini okuyan bir kaadın benim annem. Yapmadı
Diyetisyene götürdüm kendi biliğini okuyan bir kaadın benim annem. Yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?