daha önce de bu konudan dert yanmıştım. Sorunum çok para harcamam. Üni öğrencisiyim özel bir yurtta tek başıma kalıyorum.(orta halli bir yurt) yurda aylık 900 tl gidiyor. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği dahil. Elektrik su vs her şey dahil bu fiyata. Çamaşır için de sadece deterjanı kendimizden kullanıyoruz. Kredi alıyorum devletten 425 tl. Ayrıca ailemden aylık 600 tl gibi bir miktar daha alıyorum genelde. Ya toplam 1900 küsür tl harcıyorum aylık. Durumumuz kötü değil ama aşırı zengin de değiliz. Aylık gelirimiz 7 bin civarı diyebilirim. Kredi borcu da var bir kaç tane. Ailem konusunu asla açmaz ama çok yük olduğumu hissediyorum. Part time bir işte çalışmak istiyorum ama sevgilim asla kabul etmez keza ailem de öyle. Bu sefer az harcicam diyorum ama kozmetiğe, yemeğe, kıyafete, ayakkabıya çok para gidiyor. Kendimi tutamıyorum. Şöyle söyliyim her ay en az 300 tl bunlara gidiyor. Her ay ayakkabı alıyorum nerdeyse. Bu bir hastalık mı bilmiyorum ama kendimi durdurmam gerektiğini biliyorum. Ne yapmalıyım da bu huyumdan vazgeçmeliyim? Önerileriniz neler? Ailemden ekstra aldığım 600 tly 200 tlye indirsem içim çok rahat olacak.