Merhaba cnm bende hep erkek bebek istiyordum kizin olucak dediklerinde icimde burukluk oluyordu sirf erkegide giyimi bakimindan istiyordum cok tatli geliyorlardi bebegimin cinsiyetini ogrendim erkeknis cok sevindim gercekten Allah gonlume gore verdi simdide diyorum hep erkek istedim insallah sagliginda bi sorun cikmaz diye bende senin gibiydim yani cnm ister istemez boyle dusunceler oluyor Allahtan hep sagliklisini iste insallah gonlune gore guzel saglikli bi kizin olur cinsiyeti ogrendiginde paylasirsin umarim :))Öncelikle her türlü eleştirinize açığım. Çünkü kendimi suçlu hissediyorum ama duygularımada hakim olamıyorum. Ben 8. Haftaya yeni girdim. Hep hayalimde bir kız bebek vardı. Ama cinsiyet tahmininde bu güne kadar hiç yanılmayan bir ablamız bana kesin oğlun olacak dedi. Hatta hiç alakasız insanlar durup durup içime doğuyor erkek diyorlar. Dün gecede bir rüya gördüm. Rüyamda regl olmuştum. sabah uyanır uyanmaz baktım gebe kadının rüyada regl olması oğlu olacağı anlamına gelirmiş. Ve eşimde içime doğuyor. Erkek diyoR. İster istermez yüzümü buruşturuyorum. Duygularıma hakim olamıyorum. Nolur bana bir akıl verin.
ben de ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum. doktorumda ilk aylarda kız demişti. rüyamda hep erkek bebek ya da erkek bebek anlamına gelen nesneler görüyordum. doktor daha sonra erkek deyince içim burkuldu, nedense üzüldüm. şimdi oğlum on yaşında onu öyle çok seviyorum ve aramızda çok güçlü bir bağ var. ikinci çocuğumun erkek olacağını öğrendiğimde de bir burukluk oldu ama o çabuk geçti. o oğluşumu da çok seviyorum o da bir yaşında. onların biri küçük biri de minnak aşkım.Öncelikle her türlü eleştirinize açığım. Çünkü kendimi suçlu hissediyorum ama duygularımada hakim olamıyorum. Ben 8. Haftaya yeni girdim. Hep hayalimde bir kız bebek vardı. Ama cinsiyet tahmininde bu güne kadar hiç yanılmayan bir ablamız bana kesin oğlun olacak dedi. Hatta hiç alakasız insanlar durup durup içime doğuyor erkek diyorlar. Dün gecede bir rüya gördüm. Rüyamda regl olmuştum. sabah uyanır uyanmaz baktım gebe kadının rüyada regl olması oğlu olacağı anlamına gelirmiş. Ve eşimde içime doğuyor. Erkek diyoR. İster istermez yüzümü buruşturuyorum. Duygularıma hakim olamıyorum. Nolur bana bir akıl verin.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur. sizi çok iyi anlıyorum ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim. belki de o yüzden erkek olacağını öğrendiğimde üzülmedim.ilk denemedemi hamile kaldın, ondanmı bu cinsiyet beğenmeyişin
ben 2 yıldır bekliyorum, benim yerimde olupta hamile kalsaydın yüzün buruşurmuydu acaba
amin inşallah. ilkide erkekmi Allah bağışlasıninşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur. sizi çok iyi anlıyorum ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim. belki de o yüzden erkek olacağını öğrendiğimde üzülmedim.
Evet iki de oğlum var. Onlar da mucizenin farkındalar, bebeğinin ilk hareketlerini hissedince ona daha sıkı bağlanacak, kucağına alınca da aşık olacak. İnşallah siz de en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. sadece umudunuzu kaybetmeyin, stres yapmayın. tedavi gerekiyorsa da tedavilerinizi ihmal etmeyin.amin inşallah. ilkide erkekmi Allah bağışlasın
bazıları nasıl bir mucizenin içnde olduğunu anlamadığından üzülüyo
bugün 2. aşılamamın 5. günündeyim dualarını beklerimEvet iki de oğlum var. Onlar da mucizenin farkındalar, bebeğinin ilk hareketlerini hissedince ona daha sıkı bağlanacak, kucağına alınca da aşık olacak. İnşallah siz de en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. sadece umudunuzu kaybetmeyin, stres yapmayın. tedavi gerekiyorsa da tedavilerinizi ihmal etmeyin.
yürekten inşallah bebeğin seninledir diyorum. ben de üç aşılama yaptırdım maalesef tutmadı. ama aşılamadan birkaç ay sonra tedavisiz ikinci bebeğim geldi. çevremde de aşılamadan sonra doğal yolla hamile kalan birçok bayan var. inşallah aşılaman tutmuştur.bugün 2. aşılamamın 5. günündeyim dualarını beklerim
ilk denemedemi hamile kaldın, ondanmı bu cinsiyet beğenmeyişin
ben 2 yıldır bekliyorum, benim yerimde olupta hamile kalsaydın yüzün buruşurmuydu acaba
Canım seni en iyi anlayabilecek benim bu konuda Bende ilk denemede hamile kaldım etrafımdakilerin hepsieşim dahil ilk günden erkek bebek dedi ...Onlar öyle dedikçe bozuluyordum 12. hafta oldu doktorum erkeğe benziyor dedi ben inanırmısın 20. hafta kadar yanlış görmüşdür diye umuudum varddı ama erkek bebk birdeğişiklik olmadı.
Ama o büyüüdkçe varlığını hissedikçe tekmelelrini hemen alışıyorsun canım
EVET İNŞALLAH SAĞLIKLI OLUR BEBİŞLERİMİZ GERİSİNİN ÖNEMİ BİR ZAMANDAN SONRA KALMIYOR.KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN ..Demekki hissediliyormuş :) umarım sağlıklı olur :) en büyük temennimdir bütün bebişler icin...