• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi sevmiyorum

inşallah başarılı olur tüm kilolarını verirsin.mayonuda giyersin kardeş.ohh sefan olsun.bende zayıflayınca imaj değişikliği yapacam.şu an siyah olan saçımı boyayacam.tayt giyip,belimin inceliğini gösterecek bir badi giymek istiyorum.düğmelerini kapatamadığım pantolonlarımın üstümden düşmesini,sürekli saklamak zorunda olduğum iri göğüslerimin küçülmesini istiyorum.sürekli giyilmekten üzerime deri gibi olan eşofmanımın yerine düşük belli bir kot giymek istiyorum.eşimin kolların benim bacağım kadar olmuş demesinin yerine ne kadar zayıfsın demesini isterdim.bu liste uzar gider ..........ama kararlıyım 1 senede de olsa bırakmayacam.arada ucu kaçar, sıkılırım, olsun önemli olan istikrarlı olmak.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım size.1.5 yıllık evliyim ve 80 kiloyum.evlendiğimde 64 kiloydum.yemek yapmak ve yemek hoşuma gittiği için bu kadar şişdim.istikrarlı bir diyet yapamıyorum.diyetisyenede gittim ama uygulayamadığım için zayıflayamadım.motivasyona ihtiyacım var.eşime daha güzel görünmek ve istediğim kıyafeti giymek istiyorum.bugün 1 nisan benim miladım olacak inşallah.amacım 30 hazirana kadar 10-12 kilo vermek çünkü çok zor kilo veriyorum.nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.su içemeyen ve sürekli acıkan biriyim.iştahımı bastıramıyorum.sürekli bilgi alışverişinde bulunalım.hadi bismillah deyip başlıyalım

aslında 80 kğ o kadar çok bi kğ değil ama yani bence şu an dediğiniz gibi kötü durmuyodur kilonuz bölgeselmi?

aslında 80 kğ o kadar çok bi kğ değil ama yani bence şu an dediğiniz gibi kötü durmuyodur kilonuz bölgeselmi?

aslında kilom çok dengeli dağılıyor kimse 80 kilo olduğuma inanmaz 44 beden giyiyorum etim çok sıkı. saçımdan tırnağıma kadar her yerim orantılıdır. üst alt bedenim aynı.

Back
X