• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sevmiyorum

Masallardiyari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
34
22
3
Yaşım 18 Boyum 1.57 kilom 46. Hem çok kısayım ve güzel değilim. Kendimden nefret ediyorum adeta. Cidden ölmeyi tercih ederim bu hayatı yaşayacağıma ama intihar edecek cesaret bile yok bende. Karakterim de pasif sessiz varlığı hissedilmeyen biri şeklindeyim. Artık kendimi sevmek istiyorum ama nasıl? Kendimi kusurlarımla nasıl kabul edeceğim?

Kim kusursuz ki su hayatta herkesin bir sekilde kusuru var kusursuz sadece Allahtir kendine bunu hatirlat kendini sev ve daima sukret mesela boyun kisa ama bacagi olmayan insanlari dusun

Siz saka misiniz ya ne bu sukursuzluk nasıl bir devirdeyiz ne yani yasamak için illaki boyunun 1.80 olmasi mi lazım kendinize gelin ya bi de bu yüzden intiharı düşünmek bence bir an önce tovbe edin Allah elinizdekileri de almasın bu saçma isyanınız karsisinda ..benim de boyum o civarda gayet memnunum minyon olanların yasi genç gösterir ben halimden gayet memnunum

Siz saka misiniz ya ne bu sukursuzluk nasıl bir devirdeyiz ne yani yasamak için illaki boyunun 1.80 olmasi mi lazım kendinize gelin ya bi de bu yüzden intiharı düşünmek bence bir an önce tovbe edin Allah elinizdekileri de almasın bu saçma isyanınız karsisinda ..benim de boyum o civarda gayet memnunum minyon olanların yasi genç gösterir ben halimden gayet memnunum
Yok mesela çevremdeki tüm kızlar gerçekten çok güzeller ben çok çirkinim ailedeki cirkin ördek yavrusu yani. Tabi zamanla içimde çok birikti bu

Boyul 160şuan doğum kilolarmdan dolayı 76 kiloyum.. hayatımda boyumu hiç kompleks etmedim.. bu yüzden intiharı düşünmek nedir Allah aşkına... Boyu 157olanlarn hayatı elinden mi alınıyor ? Okul mu okuyamıyorlar, sosşalleşemiyorlar mı ? Yomsa evlenamiyorlar mı ? Ne bu isyan ? ... Kendinize gelin.

Yaşım 18 Boyum 1.57 kilom 46. Hem çok kısayım ve güzel değilim. Kendimden nefret ediyorum adeta. Cidden ölmeyi tercih ederim bu hayatı yaşayacağıma ama intihar edecek cesaret bile yok bende. Karakterim de pasif sessiz varlığı hissedilmeyen biri şeklindeyim. Artık kendimi sevmek istiyorum ama nasıl? Kendimi kusurlarımla nasıl kabul edeceğim?
Ben 175 boy 78 kilo ve dev gibi bişeyim. Hep hayalimdir böyle olmak. Senin şikayet ettiğin şey benim olmak istediğim şey aslında. Kötü düşünme bunlar yaşamak istediğin hayata engel şeyler değil ki hayat kısa ve yaşamaya değecek çooooook şeyler var..

Önce ki konularınıza bakacak olursak tek derdiniz bu değil gibi..
İki gün önce ki konuda da 19 yaşındaymışsınız..
Sürekli cinsellik bölümünde olmanızda çok hoş..

Yok mesela çevremdeki tüm kızlar gerçekten çok güzeller ben çok çirkinim ailedeki cirkin ördek yavrusu yani. Tabi zamanla içimde çok birikti bu
Bu tamamen senin dusuncelerinle ilgili boyle düşüncelere kapilmanda çevrenin etkili olduğunu tahmin ettim..ama bu çok yanlış bi düşünce o uzun boylu olanların hic mi kusuru yok mükemmeller mi? İntiharı düşünecek kadar takinti haline getirmeniz sizi günaha sokuyor, sizin de gözleriniz cok güzeldir belki veya saçlarınız veya kalbiniz ... kendine bakan temiz olan her insan güzeldir bence yeter ki kalbi kotu olmasın

Önce ki konularınıza bakacak olursak tek derdiniz bu değil gibi..
İki gün önce ki konuda da 19 yaşındaymışsınız..
Sürekli cinsellik bölümünde olmanızda çok hoş..

Kızı nerden yakalamışsiniz yaa utandirmayin merak etmis girmiş heralde :halay:

Kendini bu kadar hor görme, ayrıca güzellik ve çirkinlik kime göre neye göre. Şu dünyada sevmen gereken tek kişi de kendinsin, kendini öyle seveceksin ki başkasını da sevebilesin. Ben de senin gibiydim ve inanki elinden bazı şeyler gidince şu halini bile özler olursun. Kendine bunu yapma. Kendine güzel şeyler söyle her daim. Daha çok gençsin bu bir daha geri gelmeyecek zamanları kendine zindan ederek geçirme. "Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin."

Back
X