Kendimi Seviyorum Çünkü/Kendime Kızıyorum Çünkü...

WunderLost

Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Mart 2020
9.888
35.543
31
Merhabalar. Buraya kendimizle ilgili sevdiğimiz bir özelliğimizi ve sevmediğimiz bir özelliğimizi yazalım mı?
Bunun bize ne faydası olacak derseniz insan kendine karşı çok acımasız olabiliyor bazen. Ve çok olumsuz düşünebiliyor kendi hakkında. Oysa her insan biriciktir özeldir. Mutlaka sevdiği bir yönü vardır ama dile getirmez ama ruhumuzun en çok bunları duymaya ihtiyacı vardır.(Kendimizi övmek anlamında değil:KK66:)
Kızdığımız şeyler kısmına gelirsek aslında burada bir öz eleştiriden bahsediyorum bunu dile getirmek de belki düzeltmeye çalışmak için ilk adım olmuş olur.
Ben başlayayım o halde...
Kendimi seviyorum çünkü ben iyi bir dinleyiciyim.
Kendime kızıyorum çünkü yaşadığım bazı şeyleri haddinden fazla ciddiye alıyorum.
Buyrun sıra sizde 😊

ilk yazan ben olayım.
kendimi seviyorum çünkü çok neşeli bir insanım
kendimi sevmiyorum çünkü çok yufka yürekliyim hemen affediyorum :)
Kendimi seviyorum, çünkü sevgi doluyum. :KK36:
Kendimi sevmiyorum, elalem ne der'den etkileniyorum. :işsiz:
Kendimi seviyorum cunku cok merhametliyim, kendimi sevmiyorum cunku cok sinirliyim
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ama bi düzeltme yapmak istiyorum "kendimi sevmiyorum" değil de kendime kızıyorum diyelim çünkü kendimizi her yönüyle sevmemizi istiyorum ben olumsuzuyla da 😊😊😊

Kendimi seviyorum; çünkü benden bir tane daha yok, çok değerli ve sevilesi biriyim😊 (Kendimi sevmeyi herhangi bir özelliğime bağlı kılmak istemedim. Ama sevdiğim bir özelliğimi söyleyecek olursam kendime ve başkalarına karşı samimi oluşumu seviyorum)

Kendime kızıyorum; çünkü bazen bir şeyler kontrolümden çıkınca akışa bırakamıyorum, kendimi üzüyorum.

Kendimi seviyorum çünkü isteyince disiplinli olup bir işi başarabiliyorum
Kendime kızıyorum çünkü bazen çok üşengeç olabiliyorum 😄

Kendimi seviyorum; çünkü benden bir tane daha yok, çok değerli ve sevilesi biriyim😊 (Kendimi sevmeyi herhangi bir özelliğime bağlı kılmak istemedim. Ama sevdiğim bir özelliğimi söyleyecek olursam kendime ve başkalarına karşı samimi oluşumu seviyorum)

Kendime kızıyorum; çünkü bazen bir şeyler kontrolümden çıkınca akışa bırakamıyorum, kendimi üzüyorum.
Aslında bazı şeylerin bizim dışımızda geliştiğini biliyoruz ama yine de müdahil olmaktan geri duramıyoruz değil mi bende de vardır akışına bırakamama olayı😊 katılımınız için teşekkürler 🌸

Kendimi seviyorum çünkü gelişime çok açığım.
Kendime kızıyorum çünkü bazen aşırı enerjim düşüp tüm emeğimi çöpe atabiliyorum.
Neyseki gelişime açık oluşunuz belki de çöpe attığınız emeklerin daha güzelini elde edebilmek için size fayda sağlar 😊 katılımınız için teşekkürler 🌸

kendimi seviyorum, herşey yolunda çok şükür
Kendime kızıyorum, yok yere takıntı yapıp, güzel yaşamımı zehir ettiğim için.
Yok yere takıntı yapmaya başladığınızda kendinize her şeyin yolunda olduğunu hatırlatın sık sık belki faydası olur 😊 katılımınız için teşekkürler 🌸

Kendimi seviyorum çünkü eğlenceli cilveli biriyim.
Kendimi sevmiyorum çünkü çok merhametliyim
Haklısınız günümüzde merhamet pek de güzel şeyler getirmiyor başımıza ama değiştirmek de zor 🤷‍♀️ katılımınız için teşekkürler 🌸

Kendimi seviyorum çünkü sevgi doluyum.
Kendime kızıyorum çünkü en ufak şeyleri bile takıp üzülebiliyorum, fazla duygusalım.
Dünya duygusal insanlar için fazla kötü değil mi😊 katılımınız için teşekkürler 🌸

Kendimi seviyorum çünkü çok iyi kalpliyim insanları kıramıyorum hiç.
Kendimi sevmiyorum çünkü insanları kendim gibi görüyorum hep kırmaktan üzmekten korktuğum herkesin beni fazlasıyla üzmesine kırmasına izin verdim.

X