- 4 Eylül 2011
- 3.244
- 5.427
-
- Konu Sahibi little bird
Bunu nasıl anlayabilirim ki?Bana sanki kendinizi değersiz hissetmeye kodlanmışsınız gibi geldi ve bu tip şeyler de altında aslında yatan psikolojik sebep çok daha farklıdır borderline olabilir misiniz?
Bi psikoloğa giderek (psikiyatr) demiyorum ama.. psikolog seni dinleyen ve ona dürüst olup anlatabildiğin biri olmalı sen buraya ne yazarsan biz anladığımız kadar yorumlarız Ama eğer kendini değersiz görme kendini aşağılama özgüven eksikliği gibi şeyler yaşıyorsan büyük ihtimal psikolojik bi rahatsızlıkBunu nasıl anlayabilirim ki?
Olabilir ama bu saf görülme durumu var bence cidden. Bana öyle gelmiyor yanibence sen kompleks yapmışsın. iş hayatına girince düzelirsin.
anladım ama gitmicem gibi daha önce psikiyatra gittim prozac yazdı geçti daha beter oldum.Bi psikoloğa giderek (psikiyatr) demiyorum ama.. psikolog seni dinleyen ve ona dürüst olup anlatabildiğin biri olmalı sen buraya ne yazarsan biz anladığımız kadar yorumlarız Ama eğer kendini değersiz görme kendini aşağılama özgüven eksikliği gibi şeyler yaşıyorsan büyük ihtimal psikolojik bi rahatsızlık
Evet haklısınız iyice internet bağımlısı oldum galiba.Bir silkelenip kendine gelmen ve hayatın bir ucundan tutman lazım bence. Fazla salmışsın kendini gencecik yaşında. Oku, öğren, çalış, gez, toz... bu yaşlar bunları yapman gereken yaşlar çünkü. Bir yerinden yakalamazsan hayatın kayıp gidecek ellerinden. Bazı şeylerin tekrarı, telafisi yok malesef.
Evet olabilir. Bir de artık derslerde iyi olmamam etkiliyor olabilir.Zaten onu kullandıysanız bu duygu durumu geçişleri normal prozac ağır bi antidepresan bence biraz o insanları şaşırtın kitap okuyun Bilgi edinin bilmediğiniz yada o an anlamadığınız konular hakkında sessiz kalmayı tercih edin
anladım ama gitmicem gibi daha önce psikiyatra gittim prozac yazdı geçti daha beter oldum.
Evet haklısınız iyice internet bağımlısı oldum galiba.
Evet zaten öcü gibi görmüyorum. Belki yine giderim bilmiyorum. Bu aralar ruh halim iyi aslında sadece bugün aptallık hissim depreşti.Doktorlar bize uygun ilacı bize uygun dozda verirler. Bize düşen de sabredip, doktorun yönergelerine uyarak ilacımızı kullanmaktır. Kafamıza göre başlayıp bırakırsak ilaç iyi gelmez daha beter oluruz tabi ki. Prozac kullandım iki yıl kadar, ağır bir ilaç değil. Bana yanında çok daha ağır bir ilaçla birlikte başlamıştı doktor prozacı. Kullanmasaydım o dibe vurma halinden kurtulamazdım. İlaçlar ve psikiyatristler öcü değil. Tek başımıza halledemediğimiz şeyler olması, algılarımızın bozulması çok olağan ve bunu ancak yardımla aşabiliriz.