Neden bu kötülüğü yapacaksın ki ne için değer mi asla bence destek almalısınBu durumu yaşayan varmı kendine zarar vermekten korkan
Evet tek çaresi psikiyatri ılacla gecıyor bende gitmıstım bende baskasına zarar verir mıyım takıntısı vardıAlıyorum ama aklıma geliyor bundan korkuyorum
Neden böyle mutsuz hissediyorsun.anlat da bari dertleş insanlarla.Bu durumu yaşayan varmı kendine zarar vermekten korkan
Korkutugunuz bir seyi yapmasiniz kuzum ,dusunceler sizden degil oyle olsaydi kalbiniz carpmazdi dikkatinizi dagitin onemsemeyin zamanla geciyor ,ayni sekilde basklarina ne diye zarar verecksiniz ki? ornek veriyorum asiri guclu olmaniz lazim birine carpsaniz yere yigilmaz yani cok kasli insanlar degilizAlıyorum ama aklıma geliyor bundan korkuyorum
Degersizlik duygusu mu hissediyorsunuz ben de öyle bir duygudayken geliyor bu istekBu durumu yaşayan varmı kendine zarar vermekten korkan
Tedavini yarım bırakma devam et ve sana iyi gelen güzel şeyler yap kafanı dağıtacak şeyler yap uğraş bul kendineAlıyorum ama aklıma geliyor bundan korkuyorum