• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelik istiyorum

Bir sıkıntı görünmüyor. 1,5 sene önce kimyasal oldu daha da bir şey olmadı üstüne.
Sizin yas kaç benim de 32 hormonlar herşey normal ama bir buçuk yıldır uğraşıyorum olmadı ikinci bebeğimi istiyorum bende. Bir şeyler deniyor musunuz kür falan yada ovulasyon testi acaba tekrar doktora gitsem ne der diye merak ediyorum bende siz gittiniz mi yakın zamanda doktora

Sizin yas kaç benim de 32 hormonlar herşey normal ama bir buçuk yıldır uğraşıyorum olmadı ikinci bebeğimi istiyorum bende. Bir şeyler deniyor musunuz kür falan yada ovulasyon testi acaba tekrar doktora gitsem ne der diye merak ediyorum bende siz gittiniz mi yakın zamanda doktora
38'e yaklaştım, yakın zamanda gitmedim, belki diğer ay hsg çektiririm belki çektirmem bilmiyorum. bir şey denemiyorum spontan olursa olur modundayım.

Son düzenleme:
Ben 2.ye çok ara verdim oyüzden mi olmuyor bilmiyorum..aslinda son 2 yılım çok prblemli çok sıkintılı gecti şuanda tam olarak bitti sayılmaz galiba benimkisi stresten olmuyor

düşünüyorum maalesef ama bir şey yapasım yok pek. ilk çocuğuma da zor hamile kaldım zaten, aynı şeyin olması sinirimi bozuyor biraz.
İlk çocuguna ne kadar sürede hamile kaldınız ben ilk evlendim vajinismusla mücadele ettim bir yıl ikinci yılda yendim üçüncü yilda gebelik elde ettim onda gene düşünunce 7. Ayda gebelik olmuştu ama maalesef sağlıksız oldu dış gebelikle mücadele ettim onun için 2. Yılda sağlıkli gebelik oldu çok şükür bu sefer bir yılı geçti

İlk çocuguna ne kadar sürede hamile kaldınız ben ilk evlendim vajinismusla mücadele ettim bir yıl ikinci yılda yendim üçüncü yilda gebelik elde ettim onda gene düşünunce 7. Ayda gebelik olmuştu ama maalesef sağlıksız oldu dış gebelikle mücadele ettim onun için 2. Yılda sağlıkli gebelik oldu çok şükür bu sefer bir yılı geçti
1.5 yılda gebe kaldım ilk çocuğuma da.

Back
X