- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
Mühim olan pomem ise sizin için üniversiteye gitmeye gerek yok bence olmazsa secenek icin tecrübe edinmek daha iyi. Ama üniversite okumak da isterim derseniz olabilir tabiyani hiç lys ye hazırlanmak için kasmayim mi? Açıktan da kim ne oluyo ki.Gerçekten ne yapmalıyim bilemedim.
evet en iyisi hem annemi daha da sıkıştırmamak.Yani aslında pomem olmazsa busefer hiç mesleksiz kalma diyo arkladaşalrım lys ye çalış en azından düzgün bi bölüm oku yine denersen dene polis olmayı ozaman diyolar.hiç olmazsa polis olamasam bile bi mesleğin olur diyorlar.Bende açıkçası daha çok onlar gibi düşünsemde annem hergün işten çıkmak istediğini yorulduğunu anlattıkça. onu çalıştırcağına san işe gir diyorum kendime.
Meslek lisesi hangi bölümden mezunsun?
O 225 i alamayanlarla da var örneğin ben. Bi daha çalışirsin üzülme lütfen
takma kafana güzelim. biliyorum ne desek üzüleceksin. ama bu hayatta hiç bir şeyi boşuna yaşamıyoruz.yazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum
keşke bidaha deneme lüksüm olsaydı
yazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum
Bu yıl yüksek alan çok yok.
Çok çalışanlar bile düşük alıyor.
Bende girdim barajı aşamadım bile.
Bi tanıdığım 400 yapar derdik oda senin puanlarında kalmış.
Zordu yani
Polislik sınavları 180 200 arası diye biliyorum ben
Benim öğrencim de polis olamadığı için üzülüyordu ama dgs ile 2 yıllık elektrik elektronik teknikerliğinden DGS ile elektrik mühendisliğine geçtiyazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum
Ham puan 250.Bu yıl yüksek alan çok yok.
Çok çalışanlar bile düşük alıyor.
Bende girdim barajı aşamadım bile.
Bi tanıdığım 400 yapar derdik oda senin puanlarında kalmış.
Zordu yani
Polislik sınavları 180 200 arası diye biliyorum ben
Ygs kazansan
belki sınavda belki de mülakatta elenecektin
her şey nasip kısmet
üzülme bu kadar
zaten bayan alımı az
kılı kırk yarıyorlar
Benim öğrencim de polis olamadığı için üzülüyordu ama dgs ile 2 yıllık elektrik elektronik teknikerliğinden DGS ile elektrik mühendisliğine geçtidemek ki başka bir kapıdan ekmek yiyeceksin vardır bir hayır deyip yoluna devam etmelisin