gülüm sınava grmiş biri olarak söylüyorum sana zaten 250 kişi alıyolar koca türkiyeden o 250 kişi de biz olamayız biliyorsun.mülakatı geçtim yazılı sınavda takılmıştm..evet ygs den bahsediyorum polis mülakatları için baraj 250 ydi. ben 225 te kalmışım.Allahım çooook çok üzgünüm çok
gülüm sınava grmiş biri olarak söylüyorum sana zaten 250 kişi alıyolar koca türkiyeden o 250 kişi de biz olamayız biliyorsun.mülakatı geçtim yazılı sınavda takılmıştm..
ben de öyleydim ama üzülmemelisin hayırlısı buymuş.ben de kesn polis oldm diyordum sadece bi aşama kalmştı çok üzülmüştm ama yapck bişey yok hayırlısı buymuş.biliyorum ama işte ümitliydim.kendimi torpilim olmasada o 250 ye girmiş hayal ediyodum. ah allahım okadar istiyodumki
4 yillik aciktan okuyun ayni zamanda bir iste de calisin hem tecrübe hem is edinmiş olursunuz hem de pomem için sartinizi saglamis olursunuz.pomemde kazanamazsam.mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum.
4 yillik aciktan okuyun ayni zamanda bir iste de calisin hem tecrübe hem is edinmiş olursunuz hem de pomem için sartinizi saglamis olursunuz.