kendimi okadar işe yaramaz hissediyorum ki

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
yazmak istedim. karnıma ağrılar girdi kalbim yerinden fırlıcak gibi ata ata.sınav sonucuma baktım ama kazanamamışım oysaki okadar da çalışmışrım çok kötüyüm çok.Polis olmayı çok istiyodum.Kendime gelemiyorum

evet ygs den bahsediyorum polis mülakatları için baraj 250 ydi. ben 225 te kalmışım.Allahım çooook çok üzgünüm çok

Sakin ol derin bir nefes al bakalim.asla iseyaramaz degilsin.zaman inan sadece zaman.bende gectim o yollardan.senin hissettiklerini cok hissettim.ama zaman beni oyle yerlere getirdiki.
Asla pes etmiyorsun...

Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Elinden geleni yapmış olman önemli. Gerçekten vicdanın rahatsa gerisini boşver. Hakkında hayırlısı budur muhakkak ki Rabbim bunu uygun görmüştür.

yaştan dolayı seneye tekrar polisligi deneyemem lise mezunları için 22 den gün almamak gerekiyo. yada 4 yıllık üniv mezunları için bide pomem var oda 28 yaşla kadar alıyo. basit bi açıköğretim bölümüne girip sırf pomem için 4 yıllık bitirip yine polisliği mi denesem.4 yıl bekliceğimi bilmek bana öyle koyuyo ki

bu kadar cok üzülme canım herkes geldiklere yere ilk gırdıklerinle degil kim bilir kac defa sınava girip kazandı sakın pes etme hakkında hayırlısı..

evet ygs den bahsediyorum polis mülakatları için baraj 250 ydi. ben 225 te kalmışım.Allahım çooook çok üzgünüm çok
gülüm sınava grmiş biri olarak söylüyorum sana zaten 250 kişi alıyolar koca türkiyeden o 250 kişi de biz olamayız biliyorsun.mülakatı geçtim yazılı sınavda takılmıştm..

hiç gezmedim sınava kadar nete bile geçmedim burdaki üyeliğimi iptal ettim.Der rahat çalışiyim diye abla evinde yani yutta kaldım.Ama şimdi Kazanamadım ve kazanamadğimi sizlerle paylaşıyorum yine

gülüm sınava grmiş biri olarak söylüyorum sana zaten 250 kişi alıyolar koca türkiyeden o 250 kişi de biz olamayız biliyorsun.mülakatı geçtim yazılı sınavda takılmıştm..

biliyorum ama işte ümitliydim.kendimi torpilim olmasada o 250 ye girmiş hayal ediyodum. ah allahım okadar istiyodumki

biliyorum ama işte ümitliydim.kendimi torpilim olmasada o 250 ye girmiş hayal ediyodum. ah allahım okadar istiyodumki
ben de öyleydim ama üzülmemelisin hayırlısı buymuş.ben de kesn polis oldm diyordum sadece bi aşama kalmştı çok üzülmüştm ama yapck bişey yok hayırlısı buymuş.

lys ye kasmak başka bi bölüm okumak mıı.yoksa açıktan 4 yıl bitirip pomem denemek mi.ne yapıcam.ya pomeme den de kazanamazsam.

pomemde kazanamazsam.mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum.

4 yillik aciktan okuyun ayni zamanda bir iste de calisin hem tecrübe hem is edinmiş olursunuz hem de pomem için sartinizi saglamis olursunuz.

yani hiç lys ye hazırlanmak için kasmayim mi? Açıktan da kim ne oluyo ki.Gerçekten ne yapmalıyim bilemedim.

Canim uzulme demek cok bos geliyor suan da biliyorum ne kadar desekte uzuleceksin. Ama hayatta herseyin hayirlisini dile gercekten bak bundan uc sene once benim kardesim de senin gibiydi cok istedi ygs de barajida gecti ama sozlu mulakattan bir hafta once ameliyat oldu ve malesef gecemedi... suan bilgisayar öğretmenligi okuyor 3. Sinifta. Belkide senin icin boylesi daha hayirli hem polislik oyle cok cokta guzel bir meslek degil bence bir polis esi olarak zorluklarini dibine kadar yasadigim icin soyluyorum. Belkide 4 yillik bir bolum okuyup daha guzel bir meslegin olacak

250'yi geçmek çok zor değil benim bildiğim, sanırım çok iyi hazırlanamadın. seneye daha iyi hazırlanırsın üzülme. polislik tek meslek değil ya...
lys ye gireceksen biraz daha sistemli çalış canım.
sadece sınava odaklandım diyosun ya çalışma yöntemin yanlış ya da heyecanına yenik düştün.
dert etme önündeki maçlara bak..

nasip deilmiş bu sene..hemen bozma moralini..seneye yine girersin..4 yıllık üni. mezunları mülakatla alındı bu sene polisliğe..sende öyle yapabilirisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…