Kendimi nasıl toparlayabilirim?

endoplazmikbirhatunum

Çok sevioooo
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
84
1
86
İçel Mersin
Arkadaşlar benim gibi bunalanlar var mı aranızda bana yardımcı olsanız yani neler yapabilirim kendimi nasıl toparlayabilirim 2 yıllık üni. okudum sonrada iş bulamadım 1.5 senedir işsizim eve kapandım aile içerisinde de huzur yok her gün tartışmalar sebep geçim sıkıntısı tabi haliyle herkes birbirine çatıyor Odamdan dışarı çıkmıyorum hiç .Ya uyuyorum ya da internetin başında zaman geçiriyorum dışarı çıkma hevesim bile kalmadı sadece haftada bir erkek arkadaşımla görüşüyorum o kadar o olmazsa hiç dışarı çıkmıcam herhalde. ya da yeni insanlar tanımak yeni ortamlara girmek hiç mi istek olmaz ya tabi bu bunalmamın sonucunda da saçma sapan hatalar yapıyorum konu açmıştım zaten onla da ilgili ay bende bütün dertlerimi buraya açtım napim burda hiç olmazsa verilen öneriler yada sohbetler beni iyi hissettiriyor Hı birde kendimi geliştirebileceğim insan ilişkilerle ilgili bir kitap önerirseniz sevinirim arkadaşlar.

geçim sıkıntısı..sorun çok bilindik ama bi o kadarda gerçek..ahlaksız,iffetsiz,haysiyetsiz,eğitimsiz üç beş çingenin cebine 2 saatte 90 bin tl girdiğini duyunca da al sana isyan,bunalım,adeleti sorgulama fasılası...beklemekten başka yapılacak bişey yok..boş umutlar vermekten hoşlanmam..iş aramaya devam edip,sabırlı olmalısın..Allah yardımcın olsun..Kitap önerim Maeve Binchy-Yalnız Kadınlar Sokağı

Son düzenleme:

Çok güzel anlatmışsın aynen öyle bizde burda iş diye sürünüyoruz işte. Kitap önerin içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…