• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi mutlu etmek istiyorum :))

Minik Duduklu Tencere

Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
57.039
301.216
698
Evet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız :KK19:

İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa spor :spor:yapabildigimiz herşey için burda olacağız

Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....o_O

@_Marla_
@HemDeliHemAsik

@_nurunnisa_

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

@_Ruzgargulu_

V Vinka

terelelli34 terelelli34
.
Eva Eva

@LknrNkz

@deli ve cesur

bulca bulca

melankolimm melankolimm

ByNkoaLa ByNkoaLa
leylmira leylmira
??

Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)

Son düzenleme:
Minik sen ne yaptın mutlu olmak için bugün anlat hadi:KK51:
Kıymalı kaşarlı yumurta yapıp yanına da kepek ekmeği aldım hadi deyince anama gidemiyorum maalesef gurbet ://

Sonrada açtım kızımla bı şarjı o şarkıda zumba yaptim 3 -4 dakika da olsa :D

Ben önceden deli gibi spor yapardım evde. Offf şimdi kendimi kaldıracak halim yok. Şöyle 5 6kilo versem iyi olacak. Sonra da korusam 10numara olacak:KK14:
Tmm birlikte yaparız burda bende 10 kilo vermek istiyorum önce şartları belirleyelim :)

Mutlu olmak icin hic birsey yapadim hatta deli oldum mutlu edin beni:))
Ederiz babys yalnız yapamayız senin de yardımın lazım biz atesleyecez sen firlican başka türlü olmaz :spor:

Tamam bebegim varim valla ama su anda temizlikle mesgulum bos zamablarda ugrayim olurmu:)
Zaten esnek olacak şartlar bende sık sık girip bildirim yapamam (: ( bunu ben mi yazdım ) :D

Yarisalimm, daha motive oluruz..
Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))

Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))
Vallahi anlamam o işlerden kizz.
Yememize dikkat edelim ve spor yapalım yeter..;) bide kilomuzu yazalım

Tamam belli birgün kilo bildirimi yapalım bende anlamam valla açtım ama :))
Ben kurallara uyan biri değilim çünkü..:):)
Zaten yemek listesi hazırlayamam. Et, tavuk yemiyorum..
Ekmeği kessem bi de şu içmeye başlasam ohhh gitsin kilolar

Back