• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.951
299.507
698
Evet arkadaşlarım amaç mutlu olmak bunun için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız :KK19:

İlk yapacağımız iş kendimizi mutlu olabildiğimiz hale getirmek zayıflamak sa zayıflamak fit olmaksa spor :spor:yapabildigimiz herşey için burda olacağız

Şimdi canım arkadaşlarım gün gün buraya yaptiklarimizi yazmak için siz saygıdeğer arkadaşlarımın önerilerini alayım ....o_O

@_Marla_
@HemDeliHemAsik

@_nurunnisa_

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii

@_Ruzgargulu_

V Vinka

terelelli34 terelelli34
.
__Eva_ __Eva_

@LknrNkz

@deli ve cesur

bulca bulca

melankolimm melankolimm

ByNkoaLa ByNkoaLa
leylmira leylmira
??

Kendini mutlu etmek isteyenleri bekliyorum :)

Son düzenleme:
Benimde kilo vermem lazım .
Aslında iyiyim ama spor yapıp sıkılaşmam lazım...:KK1::KK6:
Adresine geldin :)) hadi mutlu olalim mutluysak da mutluluğumuza mutluluk katalim :))

Minik sen ne yaptın mutlu olmak için bugün anlat hadi:KK51:
Kıymalı kaşarlı yumurta yapıp yanına da kepek ekmeği aldım hadi deyince anama gidemiyorum maalesef gurbet ://

Sonrada açtım kızımla bı şarjı o şarkıda zumba yaptim 3 -4 dakika da olsa :D

Ben birde bı beden küçük kıyafetler almaya başladım en güzelinden eşim çok dar dediği için mecbur zayıflamak zorunda hissediyorum kendimi Cok yavaş da olsa bayağı kilo gitti kk ya ilk geldiğimde 90 kiloydum :/

Ben önceden deli gibi spor yapardım evde. Offf şimdi kendimi kaldıracak halim yok. Şöyle 5 6kilo versem iyi olacak. Sonra da korusam 10numara olacak:KK14:
Tmm birlikte yaparız burda bende 10 kilo vermek istiyorum önce şartları belirleyelim :)

Mutlu olmak icin hic birsey yapadim hatta deli oldum mutlu edin beni:))
Ederiz babys yalnız yapamayız senin de yardımın lazım biz atesleyecez sen firlican başka türlü olmaz :spor:

Ederiz babys yalnız yapamayız senin de yardımın lazım biz atesleyecez sen firlican başka türlü olmaz :spor:
Tamam bebegim varim valla ama su anda temizlikle mesgulum bos zamablarda ugrayim olurmu:)

Tamam bebegim varim valla ama su anda temizlikle mesgulum bos zamablarda ugrayim olurmu:)
Zaten esnek olacak şartlar bende sık sık girip bildirim yapamam (: ( bunu ben mi yazdım ) :D

Yarisalimm, daha motive oluruz..
Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))

Tmm nasıl belirleyeceğiz yarışma kurallarını mesela kilo verecek olanla yağ kütlesini indirecek olan farklı yarissin dimi onlar da sporunu yaristirsin :))
Vallahi anlamam o işlerden kizz.
Yememize dikkat edelim ve spor yapalım yeter..;) bide kilomuzu yazalım

Vallahi anlamam o işlerden kizz.
Yememize dikkat edelim ve spor yapalım yeter..:KK66: bide kilomuzu yazalım
Tamam belli birgün kilo bildirimi yapalım bende anlamam valla açtım ama :))

Tamam belli birgün kilo bildirimi yapalım bende anlamam valla açtım ama :))
Ben kurallara uyan biri değilim çünkü..:):)
Zaten yemek listesi hazırlayamam. Et, tavuk yemiyorum..
Ekmeği kessem bi de şu içmeye başlasam ohhh gitsin kilolar

Back