Kendimi Kurtarmam Lazım

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba KK Hatunları,

Daha önce, takıldığım bir çocuktan bahsetmiştim.

Çocukla ilişkimiz beni yoruyor. Kaçıp kovalamacalı bir durum ve aslında durumumuz bunu gerektirecek bir şey değil. Birbirimizden isteğimizin net belli olması ve ona uygun davranmamız gerekiyor. Takılma şeklimizin raconu bu.

Neyse, efendime söyleyeyim ben bu çocuğa bir şeyler hissetmeye başladım. Büyük aşk falan değil elbette.

Şu an ortak erkek arkadaşımız ve o dakikalardır çevrimiçiler. Birbirleriyle konuşuyorlar ve meraktan çatlıyorum ne konuştuklarına dair. Deli gibi ikisi de çevrimiçi mi hala diye bakıp duruyorum dakikalardır defalarca. Kalbim güm güm. Arada sırada onun fotoğraflarına bakarken buluyorum kendimi.

Böyle davranmam inanılmaz ölçüde rahatsız etti beni. Bu çocukla bir romantik bir ilişkim olamaz, olmamalı da. Daha durumun başındayken el koymalıyım dedim. Sizlerin yardımıyla şipşak hallederim diye düşündüm. Bu heyecanı, bu hafif hisleri söküp atmayı sağlayacak bir nevi beni kurtaracak yollarınız, önerileriniz nelerdir hanımlar?

Bir daha görüşmek istemediğinizi, aramamasını söylemek.
Sosyal medyadan stalklamamak için her yerden engellemek.
Ortak arkadaşları bu durumun ortasından çekmek.
VE EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞMAK.

İkisinin konuştuğunu nasıl anladiniz. Belkide başkasıyla yazışıyorlardır.
İkisi de wp'ı aktif kullanan tipler değiller. Birbirleriyle konuşuyorlar şu an yüzde yüz eminim.
Ve ortak arkadaşıyla son konuşmamızda, bu çocukla ilgili bir şeyler söylemiştim. Acaba bununla mı ilgili diye merak ettim. Ha sağlıklı bir durum mu elbette değil.

Takip etmemeye çalış öyleyse..

Kadınlar niye böyle ya kendimize hakim olmayı bilmiyoruz erkekler neden böyle değil 🤔
Ah en büyük sorunumuz.

Mesela aşıkken de herif oturup 2 saat filmini seyredebiliyor telefona bakmadan. Biz öyle mi film izlerken bildirim sesi gelmese, yine telefonu alır ekranı kontrol ederiz falan.

o değilde sen taktik falan uyguluyordun, ilişki f.b den öteye gitmez ama peşimden koşsun diyordun ne oldu kendi kazdığın kuyuya düştün geçmiş olsun ... yapacak birşey yok s3n kaptırmışsın kendini,bir süre leyla gibi olursun ama merak etme sen çabuk atlatırsın

X